Ako imas priliku da podignes knjigu Sandzak porobljena zemlja by Harun Crnorsanin,Nuro Sadikovic......................Imas i cijelu historiju Bosne,Sandzaka,Kosova............................O tvojoj temi je opsirno i realno opisano,tako da ti ne gine dobra ocjena ako odavde napises...................Ne znam da li si u mogucnosti da podignes ovu knjigu,koju bez obzira na ovu temu moras procitati,jer knjiga detaljno i istinito objasnjava bosnjacki narod,Bosnu kroz historiju..................pozzzzzArminoS wrote:Zdravo svima.
Treba mi jedna usluga. Imam referat iz historije, a ne mogu nikako da nađem ovo sto mi treba. Guglao sam i sve moguce ucinio, ali sam vrlo malo materijala nasao. Ili je na nekoj stranici vrlo malo ili se ponavlja kao na nekim drugim stranicama. Tema referata je "Bosanci u prvom svjetskom ratu". Znaci BOSANCI= srbi, hrvati i muslimani. Stvarno mi je hitno i stvarno mi ovo treba. Ne znam kako da nekome zahvalim na pomoci, svima unaprijed hvala.
Stranice koje sam nasao i koje su mi pomogle su:
-->LINK1 - sve slike i linkove sa ove teme sam pregledao i iskoristio
-->LINK2
-->LINK3
-->LINK4
-->LINK5
btw: ako neko ima i DownLoad link za kompoziciju "Werner Schachinger - DIE BOSNIAKEN KOMMEN!" (BOSNJACI DOLAZE!). Koliko sam upoznat postoji knjiga i kompozicija (uz koju su putovali i ratovali)....
hvalla jos jednom unaprijed svima....
[POMOC]Bosanci u prvom svjetskom ratu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mirza11