licno...ma ne primici dok me huja ne prodje,al ima nas razlicitih...
nekome je naj naj bolji sex poslije svadje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
hehehe hajderespo wrote:ako si zensko ajd da se svadjamo
uh, imao sam jednu on and off vezu koja je godinama fercerala skoro samo pa na pomirdbenom sexu. iznervira me rospija, posvađamo se, pa je izjebem, pa se pomirimo... pa me provocira provocira, dok je ne otresem, pa se pomirimo, pa me izvrijeđa pa je poderem, pa se pomirimo, pa sve tako u krug. zna da umori ali kad je hemija jaka zna da bude pravo dobro. i ne može da bude gluma ili role play, nego me fakat naljuti neviđenotiranosaur wrote:ne nadjoh ovu temu pa reko aj da priupitam![]()
nekome je naj naj bolji sex poslije svadje![]()
pa da cujemo sta ko voli
hahaha jesi li se ikada zapitao da rospija nije imala fetish na svadju pa momacko deranja...mozda si tada pruzao uzitak koji nisi kada ste "hladne" glavecovjekvjeverica wrote:uh, imao sam jednu on and off vezu koja je godinama fercerala skoro samo pa na pomirdbenom sexu. iznervira me rospija, posvađamo se, pa je izjebem, pa se pomirimo... pa me provocira provocira, dok je ne otresem, pa se pomirimo, pa me izvrijeđa pa je poderem, pa se pomirimo, pa sve tako u krug. zna da umori ali kad je hemija jaka zna da bude pravo dobro. i ne može da bude gluma ili role play, nego me fakat naljuti neviđenotiranosaur wrote:ne nadjoh ovu temu pa reko aj da priupitam![]()
nekome je naj naj bolji sex poslije svadje![]()
pa da cujemo sta ko voli
čini mi se da jeste. i što je najsmješnije, ja bio naviko tako da se svađam prije seksa. dugo mi je trebalo sa drugim curama da shvatim da ne traži svaka svađu nego dapače, da bježi od svađe... uh....tiranosaur wrote: hahaha jesi li se ikada zapitao da rospija nije imala fetish na svadju pa momacko deranja...mozda si tada pruzao uzitak koji nisi kada ste "hladne" glave
da, fakat... volim onako baš rough sex i pomalo sam sadista tako da je bilo bježanije kolko hoćeštiranosaur wrote:tesko se rijesiti nekih navika...jos ako si je znao koji put u zaru pljusnuti...hehhee mogu misliti koja je to bjezanija bila
leet wrote:A što ne postavi temu sa pravog accounta?
ono tipacovjekvjeverica wrote:da, fakat... volim onako baš rough sex i pomalo sam sadista tako da je bilo bježanije kolko hoćeštiranosaur wrote:tesko se rijesiti nekih navika...jos ako si je znao koji put u zaru pljusnuti...hehhee mogu misliti koja je to bjezanija bila![]()
burek_in_space wrote:A da vas dvoje predjete na pp, i eventualno dogovorite neku svadju?
ili to ilitiranosaur wrote: ono tipa![]()
![]()
ajme majko
Ramzess Veliki wrote:Ne volim svađe i ne volim ni rezultate svađe.
Kresnem drugu.tiranosaur wrote:Ramzess Veliki wrote:Ne volim svađe i ne volim ni rezultate svađe.
a sta kada se desi...spreman da skocis u krevet ili da nju roknes s balkonceta
Ramzess Veliki wrote:Kresnem drugu.tiranosaur wrote:Ramzess Veliki wrote:Ne volim svađe i ne volim ni rezultate svađe.
a sta kada se desi...spreman da skocis u krevet ili da nju roknes s balkonceta
Ako je ima neđe ...![]()
Ako nema ... što je najčešći slučaj, ručni rad. Neće ona mene ucjenjivati seksom.
A ako navaljuje da se ipak kresnemo onda se pravim mrtav.
kolegione wrote:Ma s balkona je a pomirdbeni s nekom drugom hahahhaha
Pravila za korištenje foruma ...tiranosaur wrote:
nisam rekla da svaka ucjenjuje,neke cisto ne mogu poslije svadje a kod nekih jos zesci bude...
a kod tebe je izgleda Desanka u stalnom radnom odnosu
Ramzess Veliki wrote:Pravila za korištenje foruma ...tiranosaur wrote:
nisam rekla da svaka ucjenjuje,neke cisto ne mogu poslije svadje a kod nekih jos zesci bude...
a kod tebe je izgleda Desanka u stalnom radnom odnosu
Pravilo br. 1: Nikad Ramzesa ne shvataj ozbiljno.
Pravilo br. 2: Ako ti se učini da Ramzes ozbiljno piše na nekoj temi pročitaj Pravilo br. 1.
Nisi u pravu veze desanke. Nikada ga ne uzimam u desanku.![]()
Ljevak sam ...