Pomilovanje za Biljanu Plavsic

Locked
Incub

#1 Pomilovanje za Biljanu Plavsic

Post by Incub »

Ovo kako god procitam ne ide mi nekako u glavu...
Pa koji su narod pobili i na kraju ovakav zocinac da odlezi samo 7 godina...
sodom

#2 Re: Pomilovanje za Biljanu Plavsic

Post by sodom »

sramota.
puna_casa

#3 Re: Pomilovanje za Biljanu Plavsic

Post by puna_casa »

:x :x :x :x
Bathinus

#4 Re: Pomilovanje za Biljanu Plavsic

Post by Bathinus »

Treba je roknut i gotovo. Ustvari ne samo nju, ima ih dosta gdje je jedini lijek metak.
Lincoln-Burrows

#5 Re: Pomilovanje za Biljanu Plavsic

Post by Lincoln-Burrows »

dupla tema
JEDRILICA

#6 Re: Pomilovanje za Biljanu Plavsic

Post by JEDRILICA »

Na zalost nas narod nema takvih budala koje ce je roknuti!
Next

#7 Re: Pomilovanje za Biljanu Plavsic

Post by Next »

Gospodo, nesto se ne sjecam da ste bili ljuti kada je Hag oslobodio jednog od najvecih zlocinaca u bh ratu - Nasera Orica koji na svojim rukama jos nosi krvave mrlje preko 3000 ubijenih Srba srebrenickog kraja. Licno znam, upoznat sam sa cjelom pricom o Srebrenici i znam Oricevu ulogu u tome..
Vi ste toliko licemjerni ljudi... sve sto umete je da kukate na druge i po cjelom svjetu pricate... ovi nas ubijali, oni nas ubijali, ovi nas mucili, klali... a mi jadni goloruki, nevinasca... sjedeli i cekali da nas ubijaju..

Kad je Oric oslobodjen, priredjen mu je glamurozan docek. To cemo isto i mi da ucinimo nasoj predsjednici!!
Tada je Hag bio pravedan sud, a sada kad je Plavsiceva omirisala slobodu... e sad vise ne valja... krajnje jadno...
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#8 Re: Pomilovanje za Biljanu Plavsic

Post by dr.gog »

:oops:
PalaSa Marsa

#9 Re: Pomilovanje za Biljanu Plavsic

Post by PalaSa Marsa »

Da Bog da je spuc'o voz, cim izasla iz zatvora. :mrgreen: :evil:
kiky

#10 Re: Pomilovanje za Biljanu Plavsic

Post by kiky »

taman i da je osuđen za ratni zločin, orić nije pobio za cijeli rat koliko plavšička za jedan dan funkcionisanja ...
al što da ti to objašnjavam ...
srbima, zločini nad drugim narodima, ionako, nisu nikad bili zločini nego patriotski i častan čin ...
zato, uživaj brale ...
bijelo_dugme

#11 Re: Pomilovanje za Biljanu Plavsic

Post by bijelo_dugme »

Next wrote:Gospodo, nesto se ne sjecam da ste bili ljuti kada je Hag oslobodio jednog od najvecih zlocinaca u bh ratu - Nasera Orica koji na svojim rukama jos nosi krvave mrlje preko 3000 ubijenih Srba srebrenickog kraja. Licno znam, upoznat sam sa cjelom pricom o Srebrenici i znam Oricevu ulogu u tome..
Vi ste toliko licemjerni ljudi... sve sto umete je da kukate na druge i po cjelom svjetu pricate... ovi nas ubijali, oni nas ubijali, ovi nas mucili, klali... a mi jadni goloruki, nevinasca... sjedeli i cekali da nas ubijaju..

Kad je Oric oslobodjen, priredjen mu je glamurozan docek. To cemo isto i mi da ucinimo nasoj predsjednici!!
Tada je Hag bio pravedan sud, a sada kad je Plavsiceva omirisala slobodu... e sad vise ne valja... krajnje jadno...
Daj ba ostavi tu propagandu. Naser Oric nije osudjen, ogromna razlika...

In 2006, he was sentenced to two years' imprisonment by the Trial Chamber of the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY) in the Netherlands for failing to prevent the deaths of five and the mistreatment of eleven Bosnian Serb detainees during the period from late 1992 to early 1993 on the basis of superior criminal responsibility.[1] He was acquitted on the other charges of wanton destruction and causing damage to civilian infrastructure beyond the realm of military necessity. On July 3, 2008, the Appeals Chamber of the ICTY reversed the Trial Chamber's conviction and acquitted Orić of all charges brought against him
Ali mozda je i to deo zavere, ipak BN Televizija ima dokaze...
Next

#12 Re: Pomilovanje za Biljanu Plavsic

Post by Next »

kiky wrote:taman i da je osuđen za ratni zločin, orić nije pobio za cijeli rat koliko plavšička za jedan dan funkcionisanja ...
al što da ti to objašnjavam ...
srbima, zločini nad drugim narodima, ionako, nisu nikad bili zločini nego patriotski i častan čin ...
zato, uživaj brale ...
A koga je to Plavsiceva pobila brale??? Da si bio u Srebrenici do jula '95 vidio bi ti sta je Oric radio i kako je divljao.. spaljivao srpska sela, klao, silovao. Na kucnom pragu su klani ljudi zato sto su bili Srbi.. njega ste glorifikovali i dan danas vam je junak.. od kuda vam onda moralno pravo da drugima drzite slovo???

Sto se tice srpskih zlocina... nisam rekao da sam srecan zbog toga.. ali niste li vi malo pretjerali??? zar i drugi nisu patili, stradali i bili ubijani... i to ni od koga drugog nego od vas?
Last edited by Next on 15/09/2009 23:15, edited 1 time in total.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#13 Re: Pomilovanje za Biljanu Plavsic

Post by dr.gog »

Dosta. :)
Locked