Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vidis..dugo sam se trudio...dugo...samo jos nisam pitu razvijo...e sad, nek se ona malo trudi...jer..onemocalo se...
a, stari, sta ti velis ..
Eh glede razvijanja jufki za bureke sirnice krompiruse i sl sam svojevremeno imao zucnu raspravu s uvazenim H&D-om ...istina tok rasprave je brzo skrenut na to kakve oklagije ko ima kod kod kuce (i kako ih koristi neizostavno) ...ako me pamcenje ne vara i dopisnica novalic je uzela ucesca u toj davnoj raspravi i mensecini bila vise zainteresovana za same oklagije nego za tehniku razvijanja , rastezanja i natezanja jufki. doduse mozda se varam , pamcenje me sluzi dobro kao nekoc.
vidi se da nemas iskustva......kud ces joj dat hladno oruzje u ruke
Bas zato moj ti....bolje da joj ti kupis kakvu jeftinu i nekvalitetnu jer ako ona ode da je kupi ima da nadje kakve kvrgavu od bukovine il hrasta pa si najebo kasnije :D
vidi se da nemas iskustva......kud ces joj dat hladno oruzje u ruke
Bas zato moj ti....bolje da joj ti kupis kakvu jeftinu i nekvalitetnu jer ako ona ode da je kupi ima da nadje kakve kvrgavu od bukovine il hrasta pa si najebo kasnije :D
Dzaba vam ti savjeti Ne treba zeni oklagija...da bi...hm...skuhala rucak kako valja.....postoji i ekspres lonac ko voli corbasto
crna_pantera wrote:Stari, ja znam koliko si ti star (ili sam opet mozda pogresno protumacila ) I jos uvijek ne vidim razilku...sustinsku
(Je li ovo stari sad stvarno nad...... [ovo nije ona novina rijec od prije neki dan, vec druga neka ] ili nas zahebava )
dezinformacije...insinuacije...pokusaji subverzivnog djelovanja spram moje licnosti.
Bez ikakve zeze evo kunem se svim i svacim najmilijim u zivotu.....jos uvijek nemam blage veze sta je .....skracenica nado*******. Znam da mi necete vjerovati al eto tek da ostane zabiljezeno.
Pa i za to sluzi moj ti. Potkuha tjesto za pite...moje je samo onda da nadjem neku koja ce razviti i sa bismilom joj uruchim oklagiju u ruke. Sve je do povjerenja.... :D:D
pitt wrote:Pa i za to sluzi moj ti. Potkuha tjesto za pite...moje je samo onda da nadjem neku koja ce razviti i sa bismilom joj uruchim oklagiju u ruke. Sve je do povjerenja.... :D:D
novalic wrote:ma o tome ja i pricam, moja i razvija
Ova ne razvija samo potkuha (hljeb, ustipke, pitu, pizzu...) i peche hljeb. Al dzaba, meni drago vidjet zensko zasukanih rukava, kako razvija jufke i otpuhuje .... :D:D