ne reci 2put, bugbug wrote:skoro da si trudan ost'o
Pomagati zeni u poslu
Moderator: anex
- Baghira
Izgleda da sam te zamijenila sa nekimStari wrote:@pantera:
potpuno sam siguran da nikad i nigdje na ovom forumu nisam napisao da su mi 44 godine....pomalo zbog toga sto svoju starost ...krijem a najvise stoga sto to prosto nije tacno. Mada priznajem da bi mi se to svidjelo jer bi na taj nacin bio blizi Novalickinoj dobi (a ona gazi 41-u). Ovako sam blizi penziji.....nego bilo cemu drugom.
- Baghira
Nesto ne znam jesi li bio ozbiljan pri postavljanju ovog pitanja ili treba ovo dvosmisleno shvatitiLisac wrote:jedno pitanje za iskusne 'domacice' pantu, novu, andju (iako je nema)i ostale koje se smatraju iskusnima![]()
. je l' moguce zamijeniti 'klasichne' uloge (mushkarca i zhene) a da kucanstvo ne trpi?
Naravno lisac
-
Stari
Ne zelim odgovoriti na ovo posljednje pitanje iz ranije navedog razloga (ja svoje godine krijem). A sto se tice zamjene mene s nekim drugim ... budi sigurna u to ... mene nisi nigdje vidjela da pricam o tome koliko mi je godina...on ne ...nix.crna_pantera wrote:Izgleda da sam te zamijenila sa nekimStari wrote:@pantera:
potpuno sam siguran da nikad i nigdje na ovom forumu nisam napisao da su mi 44 godine....pomalo zbog toga sto svoju starost ...krijem a najvise stoga sto to prosto nije tacno. Mada priznajem da bi mi se to svidjelo jer bi na taj nacin bio blizi Novalickinoj dobi (a ona gazi 41-u). Ovako sam blizi penziji.....nego bilo cemu drugom.A smjela bih se zakleti da si bas to bio ti, koji je naveo svoje godine...
![]()
Znaci, star si negdje izmedju 44 i 54
![]()
Je li ovo makar tacno?
![]()
![]()
A mene interesuje ...sto vam je zaniljivo ...to koliko sam star? Star sam dovoljno da ti se ne mogu
- Baghira
A tebe starogStari wrote:Ne zelim odgovoriti na ovo posljednje pitanje iz ranije navedog razloga (ja svoje godine krijem). A sto se tice zamjene mene s nekim drugim ... budi sigurna u to ... mene nisi nigdje vidjela da pricam o tome koliko mi je godina...on ne ...nix.crna_pantera wrote:Izgleda da sam te zamijenila sa nekimStari wrote:@pantera:
potpuno sam siguran da nikad i nigdje na ovom forumu nisam napisao da su mi 44 godine....pomalo zbog toga sto svoju starost ...krijem a najvise stoga sto to prosto nije tacno. Mada priznajem da bi mi se to svidjelo jer bi na taj nacin bio blizi Novalickinoj dobi (a ona gazi 41-u). Ovako sam blizi penziji.....nego bilo cemu drugom.A smjela bih se zakleti da si bas to bio ti, koji je naveo svoje godine...
![]()
Znaci, star si negdje izmedju 44 i 54
![]()
Je li ovo makar tacno?
![]()
![]()
A mene interesuje ...sto vam je zaniljivo ...to koliko sam star? Star sam dovoljno da ti se ne moguudvarati, pa cak ni ovako preko interneta...jer mi nekako dodje...blesavo.
-
Stari
A je li to tebi zao sto mislis da ne mozes?
Eh...ma ...nije to nije mi uopste blesavo utovarati se nekom na internetu.....Prije ce biti bas ovo zadnje da ti dodje blesavo se nekom preko interneta udvarati
Eh ovo mi se svidja .... samo naprijed .... zesce, zustrije i jace.sve je ovo manje vise ubijanje vremena, pa malo zezancije nije na odmet
- Baghira
Znanje nije uvijek imanjene mislim ja nista....ja znam
Cuj pedofilEh...ma ...nije to nije mi uopste blesavo utovarati se nekom na internetu..... nego mi je blesavo ponasati se ko pedofil ....kad to vec , hvala dragom bogu, nisam
Ih, ne mogu ja tako...na komanduEh ovo mi se svidja .... samo naprijed .... zesce, zustrije i jace.