Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stari wrote:auu ....sta ste vi ovdje nakitili u medjuvremenu ...da krenem redom
@pantera:
potpuno sam siguran da nikad i nigdje na ovom forumu nisam napisao da su mi 44 godine....pomalo zbog toga sto svoju starost ...krijem a najvise stoga sto to prosto nije tacno. Mada priznajem da bi mi se to svidjelo jer bi na taj nacin bio blizi Novalickinoj dobi (a ona gazi 41-u). Ovako sam blizi penziji.....nego bilo cemu drugom.
@ novalic
Ima masa takvih mijesta
recimo na ginekoloskom stolu.....momci pokusajte...mislim nije da vam preporucujem ...ali ako bas zelite saznati...samo naprijed.... nenadmasan osjecaj zagarantovan.
Eto paša solidni sve vidjeh ali ne primijetih koje su relacije ovog iskaza s temom ????????
manijak1 wrote: Ne znam peglat' ništa od veša ali ljudi kažu da peglam fantastično ljude pokušao sam jednom haljinu ispeglat' ali napravio sam grešku u temperaturi podove brišem ali mi ne pojačavaju koncentraciju već me tjeraju da se iživim i da sav u zanosu burekam ovaj okrutni svijet i sva pravila na kojima počiva eh da kad čistim prozore sve me prenosi u prošlost pa trljaj trljaj do iznemoglosti a kone koje prođu ili se nacale na prozor me nekako čudno gledaju kod suđa je malo čudna stvar pretpranje me vazda zajebe u programu ali to kao da nema veze no mašina za veš je čudo od tehnike kod mene se boje pomiješaju na kraju pranja ništa nije kao prije .............zato ja ostajem na podu i visim na prozoru .
Pa ti budi sebičan insan u ovom teškom vaktu .
zato manijak ima hrpu rose gacica.... **balo ga sortiranje vesa.... po bojama..z
Stari wrote:relacije ovog iskaza sa temom su iracionalne ...kakve bi uostalom inace mogle biti?...Bas postavljas deplasirana pitanja ...de presaberi se malko