jel se to malo čini neumjesnim ili kontradoktornim?
da li to krši neka osnovna pravila?
oko sokolovoPooll wrote:Dobro si uspio razaznati sta je u pitanju... ako vec nestaje u dekolteu...
Ja bi rekao da su takve ipak u manjini uzimajucu u obzir masu polugolih i golih djevojaka koje nose krizeve i krstove oko vrata!komi wrote:![]()
![]()
![]()
jel se to malo čini neumjesnim ili kontradoktornim?
da li to krši neka osnovna pravila?
Znaci da ne poznajes niti jednog vjernika.pitt wrote:Ma komi svako shvata i prihvata religiju na neki svoj nacin. To je stvar izmedju te osobe i Boga. Ja znam veliki broj vjernika (svih religija) i vjeruj mi da niko nije 100% dosljedan. Neko se opija, neko kurva, neko krade, neko je u nacionalnoj stranci........
Kao sto rekoh, ne poznajes niti jednog vjernika. Nije mnogo drukcije ni sa mnom. S tim da ih ja znam nekoliko. Na prste jedne ruke ih mogu nabrojati.pitt wrote:Zavisi sta ti podrazumjevas pod vjernikom. Jel to neko ko ide redovno u dzamiju (crkvu, sinagogu-nebitno je) pa onda ode kuci i cejfa radi prebije zenu, izadje na podij i zapali raju kako ostale treba klati, ubijati silovati, zavrne koji milion od penzionera, i sl.
Moze li biti vjernik onaj koji je par hiljada puta prevario zenu, konstantno se opijao i stvarao probleme porodici, a paralelno klanjao i bio cak i mujezin u jednoj dzamiji u Sarajevu (i danas je).pitt wrote:Kao sto vec rekoh, sve je to privatna stvar. Niti je moje a niti tvoje da sudimo o nekome i njegovom odnosu spram Boga i religije.
Naravno da je privatna stvar. Ali mi dodje da ga udarim kad mi pocne pametovati kako trebam zivjeti. Isto mi dodje da udarim onoga koji mi pocne pametovati o vjernicima kako su ovakvi ili onakvi......pitt wrote:Al opet to je njegova privatna stvar. Mislim da nije u redu da obnasa funkciju na kojoj je sada al opet svak ce odgovarati za svoja (ne)djela.