Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insomnia78
#451 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Safet Susic Pape. Ne znam sta vise razmisljaju
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
- animals
#452 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Kvalitetom, nikad losije EP..
jos ako Portugal uzme, sto nije nemoguce
jos ako Portugal uzme, sto nije nemoguce
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#453 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Bruzba tebi su prevare treneri sa 2 lige sampiona i titulom svjetskog prvaka, uz jos pregrst trofeja i medalja.Tito_i_Partija wrote:Nema sanse za Juppa, covjek penzionisan i nece ni po koju cijenu nazad (i u pravu je).
A onaj hajvan sto mirise muda i zvace sline ce ostat' sve dok ga ne otpuste, jer zna da je jedna od najvecih nogometnih prevara danasnjice.
-
groove
- Tito_i_Partija
#455 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Kojeg to trenera sa 2 lige sampiona smatram prevarom?_BataZiv_0809 wrote:Bruzba tebi su prevare treneri sa 2 lige sampiona i titulom svjetskog prvaka, uz jos pregrst trofeja i medalja.Tito_i_Partija wrote:Nema sanse za Juppa, covjek penzionisan i nece ni po koju cijenu nazad (i u pravu je).
A onaj hajvan sto mirise muda i zvace sline ce ostat' sve dok ga ne otpuste, jer zna da je jedna od najvecih nogometnih prevara danasnjice.
A ovo za titulu svjetskog prvaka sam vec rek'o sta mislim, nema potrebe da se ponavljam.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#456 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Peps Gvardiola.Tito_i_Partija wrote:
Kojeg to trenera sa 2 lige sampiona smatram prevarom?
A ovo za titulu svjetskog prvaka sam vec rek'o sta mislim, nema potrebe da se ponavljam.
- Tito_i_Partija
#457 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Mora da si polup'o loncice, jer nikad nisam Pepa zvao prevarom. Cak sam u vise navrata govorio da je dobar trener, samo da ne pase Bayernu i da mi smeta to sto ga neki (pogotovo na temi Barcelone) non-stop dizu u nebo k'o da je neki od Boga obecani mesija._BataZiv_0809 wrote:Peps Gvardiola.Tito_i_Partija wrote:
Kojeg to trenera sa 2 lige sampiona smatram prevarom?
Al' eto, ako ti tako kazes...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#458 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Celava ubleha=prevara.Tito_i_Partija wrote: Mora da si polup'o loncice, jer nikad nisam Pepa zvao prevarom. Cak sam u vise navrata govorio da je dobar trener, samo da ne pase Bayernu i da mi smeta to sto ga neki (pogotovo na temi Barcelone) non-stop dizu u nebo k'o da je neki od Boga obecani mesija.
-
Korisničkoime
#459 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Na dvije stranuce ispadose Klopp, Guardiola i Low ublehe a Francuzi junacine.
Svakakvih ljudi
Jedno pitanje sjecal se itko Juppa prije Bayerna.
Svakakvih ljudi
Jedno pitanje sjecal se itko Juppa prije Bayerna.
- TAFKAP
#460 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Ko što je "vratio" Stuttgart?groove wrote:samo robin dutt moze vratiti ovu posrnulu reprezentaciju na pravi put.
-
Korisničkoime
#461 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
@groove je inace poznati stovalac rada i djela Robina Dutt-aTAFKAP wrote:Ko što je "vratio" Stuttgart?groove wrote:samo robin dutt moze vratiti ovu posrnulu reprezentaciju na pravi put.![]()
![]()
- pirmin
#462 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Apropo Mesija
Stig´o je!
Stig´o je!
- BHF_Manijak
#463 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Premalo samokritike i previse spominjanja nesrece, odnosno nedostatka srece, sto mi je totalno neuobicajno za Nijemce. Sve nakon poraza ide u tonu "dobri smo bili, odlican turnir, ali eto nedostajalo je srece na kraju."
Ma mrs. Pilo bi to vode da na turnir nisu dosli kao aktuelni svjetski prvaci i prvi favorit turnira. Sa nikad slabijom Italijom, Spanijom koja je u padu jos od 2014. i Francuskom koja ima dobar roster, ali izuzetno poroznu odbranu i bez extra kvalitetnog spica. Ti u takvoj konkurenciji nisi uspio uci u finale.
Zalizani treba da ide s klupe, ovo vapi za promjenom. Pogledati nacin igranja fudbala u periodu 2010-2014 i ovo danas. Dva svijeta razlicita. Bezidejno, sporo, tromo, bezvoljno. Fali krvi.
Jednostavno zasicenje je vidljivo golim okom.
Zalosno je da Njemacka onakvog Francuskoj odbrani nije uspjela za 90 minuta stvoriti 100% sansu iz igre, selekciji kojoj su sanse stvarali svi koji su igrali protiv njih na turniru. Da ne spominjem prekide, koji su jedan od slabijih segmenata igre Francuza, a Nijemci su tek nakon dva uspjeli dobre sanse napraviti.
Nisu imali rjesenja za dobro postavljenu igru Deschampsa i zbog toga je bezobrazno pozivati si na nedostatak srece. Kao da i oni lutaju, totalno atipicno za njih nakon nekog neuspjeha.
Gledam ponovo drugi gol i pored vec spomenutih gresaka i lanca Hoewedes - Kimmich - Neuer, ona konacna je opet kod Bastiana, koji nije ispratio Griezmanna do kraja, stoji 3 metra od covjeka, zaboravlja ga totalno. E jest nas'o Loew kad ce ga staviti, jebem mu sve.
Ma mrs. Pilo bi to vode da na turnir nisu dosli kao aktuelni svjetski prvaci i prvi favorit turnira. Sa nikad slabijom Italijom, Spanijom koja je u padu jos od 2014. i Francuskom koja ima dobar roster, ali izuzetno poroznu odbranu i bez extra kvalitetnog spica. Ti u takvoj konkurenciji nisi uspio uci u finale.
Zalizani treba da ide s klupe, ovo vapi za promjenom. Pogledati nacin igranja fudbala u periodu 2010-2014 i ovo danas. Dva svijeta razlicita. Bezidejno, sporo, tromo, bezvoljno. Fali krvi.
Jednostavno zasicenje je vidljivo golim okom.
Zalosno je da Njemacka onakvog Francuskoj odbrani nije uspjela za 90 minuta stvoriti 100% sansu iz igre, selekciji kojoj su sanse stvarali svi koji su igrali protiv njih na turniru. Da ne spominjem prekide, koji su jedan od slabijih segmenata igre Francuza, a Nijemci su tek nakon dva uspjeli dobre sanse napraviti.
Nisu imali rjesenja za dobro postavljenu igru Deschampsa i zbog toga je bezobrazno pozivati si na nedostatak srece. Kao da i oni lutaju, totalno atipicno za njih nakon nekog neuspjeha.
Gledam ponovo drugi gol i pored vec spomenutih gresaka i lanca Hoewedes - Kimmich - Neuer, ona konacna je opet kod Bastiana, koji nije ispratio Griezmanna do kraja, stoji 3 metra od covjeka, zaboravlja ga totalno. E jest nas'o Loew kad ce ga staviti, jebem mu sve.
- Tito_i_Partija
#464 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Ocigledno jos tugujes zbog moje kritike upucene Ronaldu, al' to ne bi treb'o da bude razlog da okreces moje rijeci bez konteksta i kako ti pase._BataZiv_0809 wrote:Celava ubleha=prevara.Tito_i_Partija wrote: Mora da si polup'o loncice, jer nikad nisam Pepa zvao prevarom. Cak sam u vise navrata govorio da je dobar trener, samo da ne pase Bayernu i da mi smeta to sto ga neki (pogotovo na temi Barcelone) non-stop dizu u nebo k'o da je neki od Boga obecani mesija.

-
missko
#465 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Problem koji Löw nije rijesio jeste Lahm. Da je Lahm igro ovo bi bilo laganini osvajanje. Ne znam sta misle o Hrubesu kao selektoru ako ode Herr Nivea.
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#466 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Tito_i_Partija wrote:
Ocigledno jos tugujes zbog moje kritike upucene Ronaldu, al' to ne bi treb'o da bude razlog da okreces moje rijeci bez konteksta i kako ti pase.
Da parafraziram jednog velikog fudbalskog maga: "Momak ti si nesto pomjesao"
- BHF_Manijak
#467 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Pa jedino im i ostaju stariji treneri, jer ovi mladji, a koji su itekako dobri, nema sanse da dodju ,tipa Tuchel, Klopp itd... Jedino varijanta sa strancem, ali to bi totalno antinjemacki bilo, ne mogu ni zamisliti.missko wrote:Problem koji Löw nije rijesio jeste Lahm. Da je Lahm igro ovo bi bilo laganini osvajanje. Ne znam sta misle o Hrubesu kao selektoru ako ode Herr Nivea.
Kakva je situacija sa Hitzfeldom, on bi sjeo k'o kec na 11, je l' definitivno zavrsio trenersku karijeru ili?
-
Dr Baltazar
#468 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Je li nkrkan preživio poraz od Francuske
?