Radim u jednoj marketinškoj agenciji, i nedavno smo, onako uz kafu,
Razlog za emisiju, vjerujem ne treba posebno podcrtavati...malo ko danas ima za novi automobil, samim tim, imamo veliku ciljnu skupinu koju bi emisija mogla zanimati...
Naravno, u fazi smo kako rekoh razrade koncepta, jer imamo dosta pitanja koja moramo riješiti... Ko će testirati, na koji način, šta je bitno, šta ne... Odlazak majstoru, test potrošnje, prostranosti, koliko je kvalitetno vozilo za te pare itd...sve što je vazno pri nabavci polovnog vozila.
Sam test polovnog vozila naravno ne moze biti isto kao testiranje novog vozila iz mnogo razloga...
Dakle osnov, kostur, emisije bi bio test, koji bi bio "ispresijecan" raznim kratkim rubrikama.
Npr. te godine kad je to vozilo izašlo, šta se zbivalo u autoindustriji, sportu... Zatim rubrika o oldtajmerima, gdje bi se izdvojio po jedan u svakoj emisiji... Pa zatim rubrika o tuningu, gdje bi uvijek probali naći vozilo koje i testiramo. Npr. testiramo Fabiju I, i nađemo lika koji ju je "nabudzio"...itd
To je zasad eto neka osnova...
Pišem sve ovo zato što bih volio da, onaj ko zeli, doprinese svojom idejom, prijedlozima o nekim rubrikama ili šta god vam padne na pamet... I sam poprilično volim aute (zato su meni i "uvalili" projekat)
Dakle, dobrodošli ste sa idejama, i hvala unaprijed!