Spakovala kese, nazvala dom, ali mi oni kazu da njima igracke ne trebaju
Mozete li mi predloziti gdje da ovo odesem? Igracke su ispravne, samo eto, moja djeca su ih prerasla.
Hvala
ima jedna organizacija isto na Bjelavama koja prima takve donacije. Kako se zove, ne znam, ali se mogu raspitat???zena21 wrote:Imam puno (2 ogromne crne kese za smece) igracaka koje su moja djeca prerasla. Preko vikenda smo to sve precistili i ostavili nesto sto je njima jos uvijek interesantno, a ostalo sam planirala odnijeti u dom na Bjelavama.
Spakovala kese, nazvala dom, ali mi oni kazu da njima igracke ne trebaju, da nosim negdje drugo???
Mozete li mi predloziti gdje da ovo odesem? Igracke su ispravne, samo eto, moja djeca su ih prerasla.
Hvala
ja sam nasla neke na telekomovom imeniku, pa pokusaj..zena21 wrote:Imal ko kakav broj za SOS selo?
super, pa da i za ovo znamo za ubuduce..zena21 wrote:Hvala Perlita![]()
Mislim da ce ipak biti Mjedenica. Zvala sam vec SOS. Oni kazu da im vise treba hrana i odjeca, ali eto i igracke su ok, mada imaju vec dosta.
shin wrote:Nevezano za temu, pravi se dzamija u mahali i sad narod hoce da pokloni stvari za dzamiju (cilimo ovo ono), kaze hodza i mamica mu ''nama je rijaset naredio samo pare da primamo kao donaciju''![]()
Jebo mamu bezobraznu.
zena21 wrote:Nemojte me ruziti, ali ja sam tek juce uspjela naci vremena da odnesem stvari sa pocetka ove price![]()
.
Vrece su zavrsile u Mjedenici. Dvije sa igrackama i jedna sa odjecom. Teta koja je gore bila mi je objasnila da su im ovakve stvari potrebne, jer vecina djece koja pohadja ovu skolu i vrtic su slabog imovinskog stanja, tako ce im ovo sve dobro doci.
Svi ti djecji centri su uglavnom pretprani igrackama tako da me ne cudi da su odbili.zena21 wrote:shin wrote:Nevezano za temu, pravi se dzamija u mahali i sad narod hoce da pokloni stvari za dzamiju (cilimo ovo ono), kaze hodza i mamica mu ''nama je rijaset naredio samo pare da primamo kao donaciju''![]()
Jebo mamu bezobraznu.![]()
![]()
Mozda si trebao reci da su pare za tepihe, da ste dobili neki extra popust...T8 wrote: Za bajram smo imali akciju da se skupe pare i djeci koja pohadjaju nastavu kupe bajramski paketici s slatkisima i igrackama i pare su se jedva skupile (mozda da je receno da svakom darujemo mini tepih il serdzadicu da nebi bilo problema)