Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imal' ovih forumaša koji vole normalne polo jednobojne majice? Bez natpisa, trakica i slično
A da su slim fit naravno ne široke.
Gdje god da nađem il ima' one seljoberske natpise, il milion boja, il trakice po kragni :r
Al je u BBI original a ove sa pika mozes slobodno da trazis da ti uveze umjesto krokodila i vjevericu ako zelis ... jer je i majica sa vjevericom isto "original" koliko i sa krokodilom inace sve te majice "original" (gucci, prada, lacoste, armani) sto se prodaju preko FB i Pik-a se mogu nabavicit za 10tak $ ... odes na officielnu stranicu tih proizvodjaca pa vidis koliko kosta original pa se zapitaj jel neko lud da ti tu stvar da za vise od pola cijene nego sto zaista kosta
GoodTaste wrote:Al je u BBI original a ove sa pika mozes slobodno da trazis da ti uveze umjesto krokodila i vjevericu ako zelis ... jer je i majica sa vjevericom isto "original" koliko i sa krokodilom inace sve te majice "original" (gucci, prada, lacoste, armani) sto se prodaju preko FB i Pik-a se mogu nabavicit za 10tak $ ... odes na officielnu stranicu tih proizvodjaca pa vidis koliko kosta original pa se zapitaj jel neko lud da ti tu stvar da za vise od pola cijene nego sto zaista kosta
Pa normalno da na piku/ebayu nije original, nisam ni rekao da jeste, ali ti meni nađi nekoga ko bez problema može dati 120 markica za majicu
Slazem se ... al zato ne kupujte "lacoste, prada, gucci itd.". zato na ebay mozes da nadjes obicnih pamucnih majica bez ikakvih natpisa i fit i ne fit. mozes da naletis i na ponude da dobijes za npr 10-11funti 3 takve majice ...
GoodTaste wrote:Slazem se ... al zato ne kupujte "lacoste, prada, gucci itd.". zato na ebay mozes da nadjes obicnih pamucnih majica bez ikakvih natpisa i fit i ne fit. mozes da naletis i na ponude da dobijes za npr 10-11funti 3 takve majice ...
Amoxicillin wrote:ljudi pa nije meni otac bill gates pa da dam preko 30 kermi za majicu imal šta po azelu il tako?
bilo je prije jedno dvije hefte u azelu za 5aka polo maja samo sto nije jednobojna nego crna sa linijama bijelim al nisu nesto te linije ne bi ti smetalo..bjese i crvena i bijela jos ako se sjecam...nisu lose a samo su 5 km
ako neces da dajes preko 30 km za majicu onda u bbi gledaj samo kad ima kakvo dobro snizenje a inace azeli polovnjace i slicno moze se naci dobre robe za vrlo male pare
Amoxicillin wrote: ljudiii ja sam sebi naš'o u Azelu u ponedjeljak, pičite dok još ima fine robe jeftine...svašta sam nakupov'o...pljuno sam 100 maraka za 4 kese odjeće!
Amoxicillin wrote: ljudiii ja sam sebi naš'o u Azelu u ponedjeljak, pičite dok još ima fine robe jeftine...svašta sam nakupov'o...pljuno sam 100 maraka za 4 kese odjeće!
I sta si sve kupio ?
4 polo majice, 1 kosulju, dva djempera, 2 pantole,