E ovo vec nema veze sa vezom polo u segmentu SUV-ova
http://www.4x4centar.ba/index.php?optio ... 3&Itemid=1
Polo ali malo sutra
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- DoradO
#2 Re: Polo ali malo sutra
meni bas dobro izgleda
ali ako bih vec uzimao ovako nesto uzeo bih tiguana ... ovo je ni tamo ni vamo 
- ranger
#3 Re: Polo ali malo sutra
meni licno ova autoindustrija postaje sranje, sve isto samo skoljka drugacija, svi sve prave, svi sve znaju!
Al jbg, tako vrijeme doslo....
uostalom svaka roba ima svog kupca....
Al jbg, tako vrijeme doslo....
uostalom svaka roba ima svog kupca....
-
malizeleni
#4 Re: Polo ali malo sutra
Jbg, prvo im je trebao SUV, pa su napravili Touarega. Pa im je trebao mini suv, pa su napravili tiguana. Sad im treba micro suv
i evo ti pola
Fakin polo xcountry karavan 
-
maxell_sarajevo
#5 Re: Polo ali malo sutra
uzmi Skodu Octaviju Scout 4x4 fenomenalno auto. 
-
land
#6 Re: Polo ali malo sutra
Ma iskreno govoreci i meni je ovo sve bez veze polo u segmentu SUV-ova pa to je po meni vec mijesanje krusaka i jabuka , nekazem da lose izgleda niti da mozda kvalitetom odudara od konkurencije nego jednostavno nekada se znalo ko pravi sta i kada kazes marku auta odma je mozes povezati sa nekim segmentom a sada zamislite ferari karavan ili nedaj boze dzip
-
maxell_sarajevo
#7 Re: Polo ali malo sutra
Kad moze Porsche zasto ne i Ferari?land wrote:Ma iskreno govoreci i meni je ovo sve bez veze polo u segmentu SUV-ova pa to je po meni vec mijesanje krusaka i jabuka , nekazem da lose izgleda niti da mozda kvalitetom odudara od konkurencije nego jednostavno nekada se znalo ko pravi sta i kada kazes marku auta odma je mozes povezati sa nekim segmentom a sada zamislite ferari karavan ili nedaj boze dzip
-
malizeleni
#8 Re: Polo ali malo sutra
I lamborgini pravi suv. Koliko znam porscheov cayenne je najprodavaniji model porschea sada.
-
land
#9 Re: Polo ali malo sutra
Nisam ni rekao da je to promasena investicija za auto industriju to je isto kada je JAGUAR prije nekoliko godina poceo praviti karavana i ugradzivati dizel motor, sve u cilju da se dobiju siroke mase jer realno govoreci japanci i kinezi su poceli preuzimati ogroman dio trzista u auto industriji praveci sve i svasta tako da niko vise nedrzi do nekih principa