Polo ali malo sutra

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
land

#1 Polo ali malo sutra

Post by land »

E ovo vec nema veze sa vezom polo u segmentu SUV-ova
http://www.4x4centar.ba/index.php?optio ... 3&Itemid=1
DoradO

#2 Re: Polo ali malo sutra

Post by DoradO »

meni bas dobro izgleda :D ali ako bih vec uzimao ovako nesto uzeo bih tiguana ... ovo je ni tamo ni vamo :D
ranger

#3 Re: Polo ali malo sutra

Post by ranger »

meni licno ova autoindustrija postaje sranje, sve isto samo skoljka drugacija, svi sve prave, svi sve znaju!
Al jbg, tako vrijeme doslo....
uostalom svaka roba ima svog kupca....
malizeleni

#4 Re: Polo ali malo sutra

Post by malizeleni »

Jbg, prvo im je trebao SUV, pa su napravili Touarega. Pa im je trebao mini suv, pa su napravili tiguana. Sad im treba micro suv :D i evo ti pola :D Fakin polo xcountry karavan :)
maxell_sarajevo

#5 Re: Polo ali malo sutra

Post by maxell_sarajevo »

uzmi Skodu Octaviju Scout 4x4 fenomenalno auto. :D
land

#6 Re: Polo ali malo sutra

Post by land »

Ma iskreno govoreci i meni je ovo sve bez veze polo u segmentu SUV-ova pa to je po meni vec mijesanje krusaka i jabuka , nekazem da lose izgleda niti da mozda kvalitetom odudara od konkurencije nego jednostavno nekada se znalo ko pravi sta i kada kazes marku auta odma je mozes povezati sa nekim segmentom a sada zamislite ferari karavan ili nedaj boze dzip
maxell_sarajevo

#7 Re: Polo ali malo sutra

Post by maxell_sarajevo »

land wrote:Ma iskreno govoreci i meni je ovo sve bez veze polo u segmentu SUV-ova pa to je po meni vec mijesanje krusaka i jabuka , nekazem da lose izgleda niti da mozda kvalitetom odudara od konkurencije nego jednostavno nekada se znalo ko pravi sta i kada kazes marku auta odma je mozes povezati sa nekim segmentom a sada zamislite ferari karavan ili nedaj boze dzip
Kad moze Porsche zasto ne i Ferari? :D :D :D :D
malizeleni

#8 Re: Polo ali malo sutra

Post by malizeleni »

I lamborgini pravi suv. Koliko znam porscheov cayenne je najprodavaniji model porschea sada.
land

#9 Re: Polo ali malo sutra

Post by land »

Nisam ni rekao da je to promasena investicija za auto industriju to je isto kada je JAGUAR prije nekoliko godina poceo praviti karavana i ugradzivati dizel motor, sve u cilju da se dobiju siroke mase jer realno govoreci japanci i kinezi su poceli preuzimati ogroman dio trzista u auto industriji praveci sve i svasta tako da niko vise nedrzi do nekih principa :x :x
Post Reply