POLJITICARI

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
U-zap

#1 POLJITICARI

Post by U-zap »

Koju god vijest bih otvorio na portalu klix.ba uvijek je u top komentarima komentar tipa poljiticari ne valjaju. Otvorite temu vezano za mobitele, top komentar politicari. Zenska se sunca na suncu, opet politicari ne valjaju. Mozda problem nije u njima nego u glasackom tijelu? Ja smatram da ljudi koji zive u ovoj zemlji vole da ih se muci kako bi mogli da kukaju, jer kukanje je glavna sportska aktivnost.
Drvosjeca iz Dejcica

#2 Re: POLJITICARI

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

U-zap wrote:Koju god vijest bih otvorio na portalu klix.ba uvijek je u top komentarima komentar tipa poljiticari ne valjaju. Otvorite temu vezano za mobitele, top komentar politicari. Zenska se sunca na suncu, opet politicari ne valjaju. Mozda problem nije u njima nego u glasackom tijelu? Ja smatram da ljudi koji zive u ovoj zemlji vole da ih se muci kako bi mogli da kukaju, jer kukanje je glavna sportska aktivnost.
Prvo nam reci ko si, šta si, odakle se javljaš, od koje si loze i donesi uvjerenje o kretanju pa ćemo dalje razgovarati. :mrgreen:
Cherry-Cherry

#3 Re: POLJITICARI

Post by Cherry-Cherry »

Da vidimo jesi li naš ili njihov, salonac, kamenjarac, džihadista, dijaspora, za koga ćeš glasati, jesi li lijevo ili desno, za koga navijaš... :mrgreen: U zavisnosti od toga slijede odgovori... :mrgreen:
Zokipfc

#4 Re: POLJITICARI

Post by Zokipfc »

U-zap wrote:Koju god vijest bih otvorio na portalu klix.ba uvijek je u top komentarima komentar tipa poljiticari ne valjaju. Otvorite temu vezano za mobitele, top komentar politicari. Zenska se sunca na suncu, opet politicari ne valjaju. Mozda problem nije u njima nego u glasackom tijelu? Ja smatram da ljudi koji zive u ovoj zemlji vole da ih se muci kako bi mogli da kukaju, jer kukanje je glavna sportska aktivnost.
Pa naravno, 'mi' biramo te budale :D
cyprus

#5 Re: POLJITICARI

Post by cyprus »

Hiljadu puta sam rekao - krucijalni problem ove države nisu političari, nego njeno stanovništvo... I to ne mislim u klasičnom smislu ''stanovništvo ne valja jer bira ove koje bira''... nego smatram da su naši političari slika i prilika bosanskohercegovačkog stanovništva... Razlika između BH političara i prosječnog Bosanca i Hercegovca je samo u ambiciji i ''snalažljivosti'', ni u čemu drugo... Prosječan Bosanac i Hercegovac nije ni moralniji, ni pošteniji, ni savjesniji, ni pametniji, ni vrijedniji, ni bolji od svog političkog predstavnika...
Cherry-Cherry

#6 Re: POLJITICARI

Post by Cherry-Cherry »

Pa naravno, političari su ljudi iz naroda, nisu s druge planete. Imaju isti mentalni sklop, kao i ostali. Da je bilo ko iz naroda političar, isto bi bilo, bio bi isti kao i ovi sada.
Samo je stvar koliko ko želi da uspije, šta smatra uspjehom i koliko je sposoban da to ostvari.
U-zap

#7 Re: POLJITICARI

Post by U-zap »

Nisam iz nicije loze, niti religije, apsolutno sam neutralan u svemu tome. Ovo je bila samo jedna opservacija.
w0rld

#8 Re: POLJITICARI

Post by w0rld »

Ma ti u komentarima su vecinom djeca do 13 godina i mentalno zaostale osobe koje imaju po 10-tak profila tako da se ne obaziri puno na komentare...
Post Reply