POLJITICARI
- U-zap
#1 POLJITICARI
Koju god vijest bih otvorio na portalu klix.ba uvijek je u top komentarima komentar tipa poljiticari ne valjaju. Otvorite temu vezano za mobitele, top komentar politicari. Zenska se sunca na suncu, opet politicari ne valjaju. Mozda problem nije u njima nego u glasackom tijelu? Ja smatram da ljudi koji zive u ovoj zemlji vole da ih se muci kako bi mogli da kukaju, jer kukanje je glavna sportska aktivnost.
- Drvosjeca iz Dejcica
#2 Re: POLJITICARI
Prvo nam reci ko si, šta si, odakle se javljaš, od koje si loze i donesi uvjerenje o kretanju pa ćemo dalje razgovarati.U-zap wrote:Koju god vijest bih otvorio na portalu klix.ba uvijek je u top komentarima komentar tipa poljiticari ne valjaju. Otvorite temu vezano za mobitele, top komentar politicari. Zenska se sunca na suncu, opet politicari ne valjaju. Mozda problem nije u njima nego u glasackom tijelu? Ja smatram da ljudi koji zive u ovoj zemlji vole da ih se muci kako bi mogli da kukaju, jer kukanje je glavna sportska aktivnost.
- Cherry-Cherry
#3 Re: POLJITICARI
Da vidimo jesi li naš ili njihov, salonac, kamenjarac, džihadista, dijaspora, za koga ćeš glasati, jesi li lijevo ili desno, za koga navijaš...
U zavisnosti od toga slijede odgovori... 
- Zokipfc
#4 Re: POLJITICARI
Pa naravno, 'mi' biramo te budaleU-zap wrote:Koju god vijest bih otvorio na portalu klix.ba uvijek je u top komentarima komentar tipa poljiticari ne valjaju. Otvorite temu vezano za mobitele, top komentar politicari. Zenska se sunca na suncu, opet politicari ne valjaju. Mozda problem nije u njima nego u glasackom tijelu? Ja smatram da ljudi koji zive u ovoj zemlji vole da ih se muci kako bi mogli da kukaju, jer kukanje je glavna sportska aktivnost.
- cyprus
#5 Re: POLJITICARI
Hiljadu puta sam rekao - krucijalni problem ove države nisu političari, nego njeno stanovništvo... I to ne mislim u klasičnom smislu ''stanovništvo ne valja jer bira ove koje bira''... nego smatram da su naši političari slika i prilika bosanskohercegovačkog stanovništva... Razlika između BH političara i prosječnog Bosanca i Hercegovca je samo u ambiciji i ''snalažljivosti'', ni u čemu drugo... Prosječan Bosanac i Hercegovac nije ni moralniji, ni pošteniji, ni savjesniji, ni pametniji, ni vrijedniji, ni bolji od svog političkog predstavnika...
- Cherry-Cherry
#6 Re: POLJITICARI
Pa naravno, političari su ljudi iz naroda, nisu s druge planete. Imaju isti mentalni sklop, kao i ostali. Da je bilo ko iz naroda političar, isto bi bilo, bio bi isti kao i ovi sada.
Samo je stvar koliko ko želi da uspije, šta smatra uspjehom i koliko je sposoban da to ostvari.
Samo je stvar koliko ko želi da uspije, šta smatra uspjehom i koliko je sposoban da to ostvari.
- U-zap
#7 Re: POLJITICARI
Nisam iz nicije loze, niti religije, apsolutno sam neutralan u svemu tome. Ovo je bila samo jedna opservacija.
- w0rld
#8 Re: POLJITICARI
Ma ti u komentarima su vecinom djeca do 13 godina i mentalno zaostale osobe koje imaju po 10-tak profila tako da se ne obaziri puno na komentare...