POLJINE HILLS
- Lakat Jebić
#176 Re: POLJINE HILLS
jebala vas olimpijada. proslo je 30 godina. niste mladi vise. vrijeme nije stalo. ostarili ste. umrijecete vjerovatno za manje vremena nego sto je proslo od olimpijade.
- Muhamed Đakmić
#177 Re: POLJINE HILLS
da su ovi što su zetru gradili razmišljali tako kako vi razmišljate, ne bi je nikad ni izgradili.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#178 Re: POLJINE HILLS
Ako dva forumaša sa ove teme znaju kako ta Zetra izgleda unutra i kakva je to ruševina ustvari..zelenjava wrote:Ne spominji Zetrino ime uzaludVelkoski wrote:Samo malo.. Cijenjenim forumašima bi bio problem da se napravi normalna dvorana umjesto Zetre?
Hipotetički dakako..
- Dino Djurbuzovic
#179 Re: POLJINE HILLS
Ja bi ovog bezobraznika jednog sa teme dobro naucio pameti. Bezobraznik jedan bezobrazni, on ce vrijedjati druge ljude. Sram te bilo, nisi ti pravi Sarajlija.
- Alfons Kauders
#180 Re: POLJINE HILLS
lakse je probiti zvucni zid, pa i brzinu svjetla, nego ugoditi baliji
kad sda pravi trzne centre i dzamije - LOPOVI, srusit sve, oni ce praviti zgrade a narod umire od gladi, dajte sadake
kad sbih hoce da pravi elektrane - LOPOVI, oni bi da mi lopatamo cumur umjesto da sjedimo na kafi, dajte pare narodu
kad sdp hoce da gradi autoput - LOPOVI, zavrcu garant 50%, a i nema para za to, dajte vise para narodu
kad fahro hoce da gradi tornjeve - LOPOVI, s kesom sljego u grad, a ne da para narodu
kad ns hoce da pravi azile za pse - LOPOVI, narod nema hljeba da jede, a oni bi cuke hranili
ah da - zetra je KARINA, iznajmljivala firmica prostor tamo prije nekoliko godina... KARINA MRTVA
uglavnom, baliji nikad ugodit
kad sda pravi trzne centre i dzamije - LOPOVI, srusit sve, oni ce praviti zgrade a narod umire od gladi, dajte sadake
kad sbih hoce da pravi elektrane - LOPOVI, oni bi da mi lopatamo cumur umjesto da sjedimo na kafi, dajte pare narodu
kad sdp hoce da gradi autoput - LOPOVI, zavrcu garant 50%, a i nema para za to, dajte vise para narodu
kad fahro hoce da gradi tornjeve - LOPOVI, s kesom sljego u grad, a ne da para narodu
kad ns hoce da pravi azile za pse - LOPOVI, narod nema hljeba da jede, a oni bi cuke hranili
ah da - zetra je KARINA, iznajmljivala firmica prostor tamo prije nekoliko godina... KARINA MRTVA
- AcaLukas
#181 Re: POLJINE HILLS
Problem nisu skupe kuce i fina dvorista, svaka drzava ima svoje umjetnike, profesore, pisce, biznismene itd. Problem je sto te kuce kod nas nece puniti ni umjetnici ni biznismeni, punit ce ih samo SDA elita.
- AcaLukas
#183 Re: POLJINE HILLS
Grade da bi mogli stvarati jos vise vehabizista, dok smercaju kokain i deru prostitutke/robove.kopijas34 wrote: Ili sta reci o ovoj najvecoj studentskoj biblioteci koje grade Saudijci u Sarajevu.
-
zelenjava
#184 Re: POLJINE HILLS
Na koje misliš?Muhamed Đakmić wrote:da su ovi što su zetru gradili razmišljali tako kako vi razmišljate, ne bi je nikad ni izgradili.
Afirmacijsku ili negacijsku ekipu?
-
zelenjava
#185 Re: POLJINE HILLS
Bar ti Aco znaš kako je zeznuto kokain šmrkatiAcaLukas wrote:Grade da bi mogli stvarati jos vise vehabizista, dok smercaju kokain i deru prostitutke/robove.kopijas34 wrote: Ili sta reci o ovoj najvecoj studentskoj biblioteci koje grade Saudijci u Sarajevu.
- Muhamed Đakmić
#186 Re: POLJINE HILLS
pa na ove što misle da je treba čuvati ko koloseumzelenjava wrote:Na koje misliš?Muhamed Đakmić wrote:da su ovi što su zetru gradili razmišljali tako kako vi razmišljate, ne bi je nikad ni izgradili.
Afirmacijsku ili negacijsku ekipu?
- homega
#187 Re: POLJINE HILLS
A kad su dobili građevinsku dozvolu, ko im je izdao urbanističku saglasnost, kad je usvojen regulacioni plan?Počinje izgradnja luksuznih rezidencija: Kompanija Al-Shiddi postavila je danas kamen-temeljac za izgradnju 214 luksuznih rezidencija na Poljinama u Sarajevu.
Naselje Poljine Hills, kako navode investitori, bit će smješteno u "izvornom prirodnom okruženju"...
Nisu li Poljine u Općini Centar, kojom upravlja SDP politika?
- AcaLukas
#188 Re: POLJINE HILLS
Kakve veze Aco ima s temom? Ako te zanima Aco, nisam ga nikad vidio da nagovara budale da ubijaju djecu po svijetu dok oni smercaju.zelenjava wrote:Bar ti Aco znaš kako je zeznuto kokain šmrkatiAcaLukas wrote:Grade da bi mogli stvarati jos vise vehabizista, dok smercaju kokain i deru prostitutke/robove.kopijas34 wrote: Ili sta reci o ovoj najvecoj studentskoj biblioteci koje grade Saudijci u Sarajevu.
Evo ti unuk onog supka Kralja Abdulaha koji ima svoju dzamiju. Cak je i homoseksualnost OK ako si princ, a znaju narediti klanje ako si promasio dzumu.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... tence.html
- pumica
#189 Re: POLJINE HILLS
Helena2014 wrote:pumica wrote:Joj vidi teme![]()
Tu ste dakleja bezze cunjam po drugim temama...a ovdje dernek
Joj, koji si ti party breaker, sad kad si došao, svi odoše
A tako je bilo zanimljivo
Spasila si temu
-
zelenjava
#190 Re: POLJINE HILLS
Pa ima s kokainom kojeg si ti uveo u temu u prvoj dijareji od posta kojeg si napisao.AcaLukas wrote: Kakve veze Aco ima s temom? Ako te zanima Aco, nisam ga nikad vidio da nagovara budale da ubijaju djecu po svijetu dok oni smercaju.
Evo ti unuk onog supka Kralja Abdulaha koji ima svoju dzamiju. Cak je i homoseksualnost OK ako si princ, a znaju narediti klanje ako si promasio dzumu.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... tence.html
Inače, samo za Acu i društvo iz separea, valja joj ovaj šehadet Poljina cijelih:

Inače, ljut si puno, gnjevan, mrziš, nije to zdravo nimalo. Evo ti jedan savjet - ne volim ni ja take ko ti sekunde jedne, al ne dam da mi idete ne jetru, draže mi je šprdat se s vama i bit rahat, probaj, ako imaš talenta imalo bolje ćeš se osjećati, Tita mi u prahu
- salik79
#191 Re: POLJINE HILLS
Mozes li mi onda objasniti zasto Suljo mjesecima duguje 8 (slovima osam) MILIONA maraka za izvedene radove na SCC-u?! Prvo ih ogoli na ponudama, srozavajuci ih do bescijenja (svjestan da firme zude za bilo kakvim poslom, u ovakvom poslovnom ambijentu kakav imamo u BiH), da bi im, mjesecima nakon potpisanih i okoncanih situacija, zavlacio isplatu "pisljivih" 8 miliona maraka i time ih doveo do ruba egzistencije!? Da mu nije cilj unistiti i te firme, te i njih u bescijenje kupiti - pa se onako, kao pravi neimar, hadzijati i sam sebi graditi kule i dvorove?kopijas34 wrote: Al-Shidijev kapital je toliko velik da moze kupiti bukvalno cijelu BiH kada bi zelio.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#192 Re: POLJINE HILLS
Sad bih potpisao da se srusi Skenderija ako ce se napraviti funkcionalnija dvorana.
Srusio bih Zetru i napravio neki manji stadion do 25k gledalaca bez tartan staze.
Investitoru za to vih dao Stadion Kosevo i cijelu Betaniju gratis za to.
Ali jbg ja sam obicna.susa koja se nista ne pita. Mozda je i bolje tako.
Srusio bih Zetru i napravio neki manji stadion do 25k gledalaca bez tartan staze.
Investitoru za to vih dao Stadion Kosevo i cijelu Betaniju gratis za to.
Ali jbg ja sam obicna.susa koja se nista ne pita. Mozda je i bolje tako.
-
kopijas34
#193 Re: POLJINE HILLS
O tome sam ja pisao. No ti si jos bolje to sazeo.Alfons Kauders wrote:lakse je probiti zvucni zid, pa i brzinu svjetla, nego ugoditi baliji
-
kopijas34
#194 Re: POLJINE HILLS
Kolko se sjecam; kada je se Bosmal trebao izgraditi ista je prica bila "tu ce zivijeti SDA elita".
Pa kolika je onda ta SDA elita jer ovakvih luksuznih apartmana ima malih milion. Poput poljane Hills bit ce jos minimalno 5 takvih naselja u roku od 5 godina. Ta elita je plaho velika.
Da ne pricam o tome da Senad Hadzifejzovic takodjer valjda pripada toj SDA eliti jer njegov studio (a valjda i stan) je na vrhu Bosmala. Takodjer znam neke ljude iz Njemacke (zubara) koji ima stan u Bosmalu recimo; isto valjda SDA elita.
Pa kolika je onda ta SDA elita jer ovakvih luksuznih apartmana ima malih milion. Poput poljane Hills bit ce jos minimalno 5 takvih naselja u roku od 5 godina. Ta elita je plaho velika.
Da ne pricam o tome da Senad Hadzifejzovic takodjer valjda pripada toj SDA eliti jer njegov studio (a valjda i stan) je na vrhu Bosmala. Takodjer znam neke ljude iz Njemacke (zubara) koji ima stan u Bosmalu recimo; isto valjda SDA elita.
-
Mohamad Sissoko
#195 Re: POLJINE HILLS
Problem kod prosječnog Bosanca je ta kad neko ima pare to je obavezno zaradio preko SDA, svi drugi koji su siromašni nisu u SDA i pošteni su.
Ne možeš imati vilu ili dobro auto a pošten si.
Ne možeš imati vilu ili dobro auto a pošten si.
-
groove
#196 Re: POLJINE HILLS

ovi ozbiljno uzeli naziv poljine hills, ja mislio to samo onako nadimak
treba ovdje naseliti bh-porodice sto imaju djecu sa imenima kao dzenifa, dzesika, dzastin, nensi
- zunazu
#197 Re: POLJINE HILLS
Još para za Bakira i njegovog arhitekta krvavih ruku.
-
smijesni_ste
#198 Re: POLJINE HILLS
I ja prvo pomislih neka zajebancija sa nazivom kad ono fakatgroove wrote: ovi ozbiljno uzeli naziv poljine hills, ja mislio to samo onako nadimak
treba ovdje naseliti bh-porodice sto imaju djecu sa imenima kao dzenifa, dzesika, dzastin, nensi
Last edited by smijesni_ste on 29/11/2014 15:44, edited 1 time in total.
-
kopijas34
#199 Re: POLJINE HILLS
Zavrsen ovaj Mellaine centar u Tuzli izgleda.
-
razonoda
#200 Re: POLJINE HILLS
Zasto se daju strana imena novim objektima.Ko ce biti vlasnik BIH zemlje. Nigdje MOME, UZEIRA IVICE?