Kako mi je i kao i većini građana ove zemlje,politika bila samo neka glupost sa kojom se normalni ljudi ne trebaju zamarati,događaji koji su protresli našu BiH u ovih zadnjih par tjedana su me naveli da malo pročim političku scenu.Kako i sam mislim da nas ima malo koji sve to kontamo a želimo biti u toku sa svime i da nam sve bude jasno,pokrenuo sam ovu temu,valjda nije suvišna u ovih 200 stranica pdf-a.
Na cijelom pdf-u ima puno spama,ljudi ne mogu doći do čega žele pa neka ovo bude neka tema gdje ljudi pitaju šta im nije jasno u vezi politike u BiH a oni stručniji odgovaraju.
Evo da počnem,želio bih upitati koja je glavna stranka u BiH,tko je vodi,na kojim se ideologijama zasniva i kakva je njihova uloga u cijeloj BiH?
Politika u BiH
- vaučer
#2 Re: Politika u BiH
Glavna stranka je Ambasada SAD-a, vodi se politikom podgrijavanja tankog mira i ignoriranja metastaziranih problema.
- Ironman1921
#3 Re: Politika u BiH
Nadam se da trollas.
-
Saurman
#4 Re: Politika u BiH
Ironman1921 wrote:Kako mi je i kao i većini građana ove zemlje,politika bila samo neka glupost sa kojom se normalni ljudi ne trebaju zamarati,događaji koji su protresli našu BiH u ovih zadnjih par tjedana su me naveli da malo pročim političku scenu.Kako i sam mislim da nas ima malo koji sve to kontamo a želimo biti u toku sa svime i da nam sve bude jasno,pokrenuo sam ovu temu,valjda nije suvišna u ovih 200 stranica pdf-a.
Na cijelom pdf-u ima puno spama,ljudi ne mogu doći do čega žele pa neka ovo bude neka tema gdje ljudi pitaju šta im nije jasno u vezi politike u BiH a oni stručniji odgovaraju.
Evo da počnem,želio bih upitati koja je glavna stranka u BiH,tko je vodi,na kojim se ideologijama zasniva i kakva je njihova uloga u cijeloj BiH?
Detektiran jos jedan padobranac. Sudeci po boldiranom, no nisam sasvim siguran. Zbog tog "toka".
A glavna stranka u BiH je MMF.
- Klavikula
#5 Re: Politika u BiH
ziva istina.vaučer wrote:Glavna stranka je Ambasada SAD-a, vodi se politikom podgrijavanja tankog mira i ignoriranja metastaziranih problema.
sve ostale politicke partije su samo frakcije gore navedene zaduzene za skupljanje glasova po svojim sektorima.
- Ironman1921
#6 Re: Politika u BiH
Ima li sanse da se nakon ovih događaja poveća mirovina u BiH,ona osnovna,
- Ironman1921