Politično i okultno na OI
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
walk_M-A-N
#1 Politično i okultno na OI
jeste li gledali otvaranje, jeste li tražili objašnjenje?
Šokantno: Otvaranje OI 2012 u Londonu – Okultna ceremonija
Ako ste se tokom praćenja svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Londonu pitali kakve veze sve to ima sa sportom, niste bili jedini. Ako niste shvatili šta se upravo dešava, verujte, s vama je sve u redu. Internet je preplavljen pitanjima začuđenih gledalaca koji nisu mogli shvatiti šta bolnički kreveti, mnoštvo utvara i čudnih stvorenja rade na svečanosti jedne sportske manifestacije.
http://www.vestinet.rs/najcitanije/soka ... ceremonija
vjerujete li u ovaj "iznenadni" napad?
Šta su Iluminati smislili sa mini atomskom bombom na Olimpijskim igrama u Londonu?
Eksplozija mini atomske bombe na olimpijskim igrama u Londonu se najavljuje već neko vreme. O tome ćete pročitati i u ovom tekstu. Ali šta se ustvari krije iza toga? Teško je pomisliti da se nešto tako može dogoditi u kolevci iluminata odakle svi vode poreklo ili su još uvek tu. U zemlji u kojoj su kamere za nadgledanje na svakih 100 metara to nije moguće. Ili, ako se to ipak dogodi, ko će ustvari stajati iza toga? Koji je ulog za sve to, bilo da se dogodi bilo da se ne dogodi. U obe varijante, postoji ulog. Videli smo koji je ulog bio oborenih Kula bliznakinja. Šta je ovde u pitanju?
http://www.vestinet.rs/pogledi/sta-su-i ... -u-londonu
Ako ste se tokom praćenja svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Londonu pitali kakve veze sve to ima sa sportom, niste bili jedini. Ako niste shvatili šta se upravo dešava, verujte, s vama je sve u redu. Internet je preplavljen pitanjima začuđenih gledalaca koji nisu mogli shvatiti šta bolnički kreveti, mnoštvo utvara i čudnih stvorenja rade na svečanosti jedne sportske manifestacije.
Šta su Iluminati smislili sa mini atomskom bombom na Olimpijskim igrama u Londonu?
Eksplozija mini atomske bombe na olimpijskim igrama u Londonu se najavljuje već neko vreme. O tome ćete pročitati i u ovom tekstu. Ali šta se ustvari krije iza toga? Teško je pomisliti da se nešto tako može dogoditi u kolevci iluminata odakle svi vode poreklo ili su još uvek tu. U zemlji u kojoj su kamere za nadgledanje na svakih 100 metara to nije moguće. Ili, ako se to ipak dogodi, ko će ustvari stajati iza toga? Koji je ulog za sve to, bilo da se dogodi bilo da se ne dogodi. U obe varijante, postoji ulog. Videli smo koji je ulog bio oborenih Kula bliznakinja. Šta je ovde u pitanju?
-
Timscho
#2 Re: Politično i okultno na OI
Mislim da su iluminati ostali sokirani nastupom nasih reprezentativaca na OI tako da od napada ovaj put nece biti nista 
-
walk_M-A-N
#3 Re: Politično i okultno na OI
The 2012 London Olympics & Illuminati Symbolismwalk_M-A-N wrote:jeste li gledali otvaranje, jeste li tražili objašnjenje?
http://www.riseearth.com/2012/07/the-20 ... inati.html
On the 10th of May, the flame was lit in a ceremony held near Athens at the Temple of Hera on Mt. Olympus. Women as priestesses prayed and sang and honored were be given to Zeus in this ritual as the sun’s rays light the fire that was paraded around Greece, then flown to the UK.
A big deal is made of this flame, and it really is a big deal because it’s a ritual element that bears with it a curse. It has only ever been a devoted thing, an element of accursed idolatry, but this year many of us have a greatly heightened expectation for a magnified presence of evil as the spell it casts magickally forms the temple described in the Olympic Hymn.
At the beginning of every Olympics or FIFA tournament there is an opening ceremony in which enormous sums of money are invested into creating an atheistically pleasing entertainment for the crowds. The ceremonies are often linked to ancient pagan (either Babylonian, Egyptian, Greek or Roman) rites and rituals in a colorful display of artistic re-enactment. Sport arena mimic the ancient Roman colosseum and the ruling party again recreate ancient acts of worship before the eyes of blinded men. The displays are meant to be ‘innocent’ to the untrained eye of the spectator – yet the applause rings home the naivety of mankind in engaging in a festival meant to pay homage to demons.
The ‘cultural program’ forms the foundation of the rest of the gaming events whereby the participants from the sidelines are pulled into a spectacle of worshipping an ‘ideal’. The theme almost always representing the idea of a better (humane) world. Hidden behind this ideal is the creation of massive idiocy ( that is mentally deficient person) is a strategic landmark for the bourgeoisie in the hope to maintain capitalism and a very pyramid scheme. This is why sport is endorsed politically as an instrument to pacify the masses with endless simulated entertainment.
-
walk_M-A-N
#4 Re: Politično i okultno na OI
Pratim ljude koji pišu o politici, ekonomiji, prošlosti i budućnosti, pročitao sam gomilu knjiga (i pregledao dokumentaraca)... i mislio sam da me malo šta može iznenaditi.Timscho wrote:Mislim da su iluminati ostali sokirani nastupom nasih reprezentativaca na OI tako da od napada ovaj put nece biti nista
Ali, eto, ti uspjede... Kako mi nije palo na pamet da će Roki Feler sve što su radili više od 100 godinu sada baciti u smeće radi nas, važnih persona na ovom svijetu...
Loša strana toga što čovjek puno zna je da ne može svakakvog humora, nego samo smislenog...
-
golem69
#5 Re: Politično i okultno na OI
Joj sto volim ove nacitane i nagledane paranoike cija se literatura uglavnom sastoji iz tinfoil dijela jutjuba i filmica kao sto su arrivals-i.
Elem nacitani prvo i prvo, bez obzira sta ti tvoji drugari paranoici tvrdili, kolijevka illuminata je gornja bavarija a ne britanija.
Drugo, otvorenje ko i svako otvorenje, spektatkl, performans ko i mnogi do sad, ovo je prvi put da vidim da se neko cudi otvorenju a posebno da vidi nesto tajnovito u svemu.
Prije svega koja je svrha svega tog? Sta hoce da postignu? Kakvo bi trebalo biti otvorenje a da se ne nadje neko ko ce vidjeti zavjeru u tom?
Drugo pitanje sta se desilo sa pocetkom 3 sv. rata koji je trebao poceti na otvorenju? To je takodjer jedna od tvrdnji tvojih nacitanih drugara?
Sta ce biti kad ove igre prodju bez problema, hoces li se posutiti ili ces se praviti da nisi nikad nista spomenuo?
Do sad jedno milion predskazanja se nije obistinilo i teoreticari svi redom dobiju amneziju i prave se da nikad nista nisu rekli, pa onda izmisle nesto novo.
Stvrano mi nije jasno kako ti bar malo sve ovo ne zvuci suludo.
I ja ti predlazem da procitas malo i o paranoidnoj shizofreniji, nije bolest za salit se, u praksi sam se sretao sa ljudima koji boluju od iste, nije nimalo bezazleno.
Elem nacitani prvo i prvo, bez obzira sta ti tvoji drugari paranoici tvrdili, kolijevka illuminata je gornja bavarija a ne britanija.
Drugo, otvorenje ko i svako otvorenje, spektatkl, performans ko i mnogi do sad, ovo je prvi put da vidim da se neko cudi otvorenju a posebno da vidi nesto tajnovito u svemu.
Prije svega koja je svrha svega tog? Sta hoce da postignu? Kakvo bi trebalo biti otvorenje a da se ne nadje neko ko ce vidjeti zavjeru u tom?
Drugo pitanje sta se desilo sa pocetkom 3 sv. rata koji je trebao poceti na otvorenju? To je takodjer jedna od tvrdnji tvojih nacitanih drugara?
Sta ce biti kad ove igre prodju bez problema, hoces li se posutiti ili ces se praviti da nisi nikad nista spomenuo?
Do sad jedno milion predskazanja se nije obistinilo i teoreticari svi redom dobiju amneziju i prave se da nikad nista nisu rekli, pa onda izmisle nesto novo.
I ja ti predlazem da procitas malo i o paranoidnoj shizofreniji, nije bolest za salit se, u praksi sam se sretao sa ljudima koji boluju od iste, nije nimalo bezazleno.
-
breuer
#6 Re: Politično i okultno na OI
golem69 wrote:Joj sto volim ove nacitane i nagledane paranoike cija se literatura uglavnom sastoji iz tinfoil dijela jutjuba i filmica kao sto su arrivals-i.
-
walk_M-A-N
#7 Re: Politično i okultno na OI
Ovdje je napisana gomila UOPŠTENIH stvari koja služi da se ne pričao konkretnom.golem69 wrote:Joj sto volim ove nacitane i nagledane paranoike cija se literatura uglavnom sastoji iz tinfoil dijela jutjuba i filmica kao sto su arrivals-i.
Iz mojih postova je jasno da je scenografija otvaranja šokantna i da ima smisao, to je stvarnost, nikakva predskazanja. Odgovor na pitanje koja je svrha svega je: to su rituali stari više hiljada godina. A obajšenjenje je u tekstovima. Molim da se u vezi okultnog simbolizma držite teme.
Za napad je drugo, tu sam postavio pitanje.
Gomila predskazanja se ne može i ne treba osvtariti. Poenta je u tome ko ih pravi, nije sve crno-bijelo, već se mora pratiti dosta izvora da bi se vidjelo koji su relevantni. I onda onaj ko je površan ostane zbunjen.
Taj ko je rekao da će početak 3 sv. rata početi na otvorenju je baš neozbiljan. Ali da idemo ka 3 sv. ratu je jasno, već postoje knjige u vezi toga. A put do 3 sv. rata ide preko Sirije i Irana do Rusije.
Nego, onim kojima su ove teme teške, predlažem da čitaju ono što im odgovara sa OI, npr "Westbrook monstruozno zakucao pored argentinskog centra" ili "Rio Ferdinand odgovorio Boltu: Sredit ću ti probu u Unitedu, samo reci!"
.....
-
breuer
#8 Re: Politično i okultno na OI
a ti si kao pametan jer čitaš intelektualne bljuvotine na youtube-u
i koji je problem sa ceremonijalom u kojem su protkani hiljadugodišnji običaji ljudi?
i koji je problem sa ceremonijalom u kojem su protkani hiljadugodišnji običaji ljudi?
-
golem69
#9 Re: Politično i okultno na OI
Slazem se da treba provjeriti dosta izvora al to vama nikad ne ide, uglavnom sve vadite iz jednog izvora.
I tebi je zavjerenicka povzeansot OI sa grckom, atenom i bogovima s olimpa?? A sa cim drugim bi trebala biti povezana zivota ti? Pa daj makar porictaj historiju olimpijade i olimpijkog plamena.
I tebi je zavjerenicka povzeansot OI sa grckom, atenom i bogovima s olimpa?? A sa cim drugim bi trebala biti povezana zivota ti? Pa daj makar porictaj historiju olimpijade i olimpijkog plamena.
- It_is_a_Leclerc
#10 Re: Politično i okultno na OI
Iluminati, masoni, CIA, grimizni hrbat, Vatikan, Mossad...
Svi oni ujedinjeni u podlom cilju da organizuju Olimpijadu.. Sram da ih bude !
Bogami, meni se čini da to vas malo puca na paranoju..
Bogami, meni se čini da to vas malo puca na paranoju..
- Better Man
#11 Re: Politično i okultno na OI
Kakve su ovo škrabotine i gluposti? Predlažem ključanje teme pod hitno!walk_M-A-N wrote:jeste li gledali otvaranje, jeste li tražili objašnjenje?
- nOrMaLaC
#12 Re: Politično i okultno na OI
Samo se vi zezajte sa čovjekom....
U subotu bi se moglo nešto desiti na olimpijadi....Svrbi me koljeno....
Nije dobar predznak...
ps: I ne, ne spominjte više Fazliju molim vas makar čitava tema se vrtila oko Illuminata Masona Židova .....
U subotu bi se moglo nešto desiti na olimpijadi....Svrbi me koljeno....
Nije dobar predznak...
ps: I ne, ne spominjte više Fazliju molim vas makar čitava tema se vrtila oko Illuminata Masona Židova .....
- cyprus
#13 Re: Politično i okultno na OI
Joj ovih načitanih... Paradoksalno, nekima bi bilo korisnije da su nepismeni 
Ne, nisam se pito... Jesam li ja normalan?Ako ste se tokom praćenja svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Londonu pitali kakve veze sve to ima sa sportom, niste bili jedini.
- fortaleza
#14 Re: Politično i okultno na OI
Da, gledao sam otvaranje i bilo mi je poprilično odbojno gledati morbidnost predstave - nakon zelenih pašnjaka i idiličnog života kako su mračno i depresivno prikazali industrijsku revoluciju koju su nazvali pendemonium, glavni grad pakla, i nove generacije industrijalaca koji su plesali neki svoj ples kontrole radnika, sve u mraku i kaotično, neku vojsku koja hoda, neke dimnjake, lijevanje željeza, sve konfuzno i darkerski.walk_M-A-N wrote:jeste li gledali otvaranje, jeste li tražili objašnjenje?
A iza toga, bilo mi je poput horora, gledati dječicu u bolesničkim krevetima kako čitaju bajke, dok medicinske sestre plešu rokenrol sa doktorima, a onda tu bolesnu djecu u mraku napadaju čudovišta u crnim pernatim kostimima, nakon čega slijece najezda crnih mary popins guvernanti i spašava prestravljenu bolesnu djecu. Di je bio petar pan, zvončica, male vile .... vesele boje neverlanda. Ne, oni su odabrali neka čudovišta što vrebaju djecu iz mraka kao prikaz njihove tradicije bajki.
Pa onda neki ples sa spodobama kao vragovima obučenim u crveno sa tamno narančastim osvjetljenjem od kojih se otrgne neki dečko kojeg onda nakon pomamnog plesa vrate među njih ....
I onda hrpa mladih pleše u mraku sa mobitelima i pri tome šalje na fejs ili jedni drugima na I phonove svoje slike kako se zabavljaju. Čak i tu gdje je mogla biti radosti - cinizam.
Nigdje ničeg lepršavog, veselog, zaigranog, nigdje ljepote, nigdje cvijeta, blistavih i vedrih boja, nigdje radosti, osim malo pašnjaka i idile na početku. Čak i golubovi, odnosno biciklisti sa zakačenim krilima, izgledali su kao opasne ptičurine, jer su u mraku jezdili nekako prijetece.
I na kraju je vojska podigla olimpijsku zastavu, a ne sportaši.
Da nije bilo McCartneya i hey Jude šta je unilo malo kolektivnog pjevanja i razdraganosti i povorke sportaša koja je bila puna života, sve skupa morbidno i demonski.
Nije da mislim i da govorim da ce biti nekog sranja, ali to što sam vidio ostavilo je jedan mučan osjecaj da je cijeli spektakl napravio neki bolesni um.
-
golem69
#15 Re: Politično i okultno na OI
jarane moras imati stvarno mracan i poremecen um da bi to sve tako vidio
sta sam ja onda gledo...
sta sam ja onda gledo...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#16 Re: Politično i okultno na OI
Nisicyprus wrote: Jesam li ja normalan?
Naravno da je ono ocigledan poligon propagiranja tajnih poruka, koje su zapravo vjesto upakovane, ali i dovoljno shvatljive, masama sto ce ih kasnije, naravno, mobilisati u svrhu tih visih interesa.
Prosto k'o pasulj
-
golem69
#17 Re: Politično i okultno na OI
E jes vala prosto. Kakvih tacno tajnih poruka i kako ce ih mobilisati i koji su to visi ciljevi?
- insomnia78
#18 Re: Politično i okultno na OI
Hahaha
s' moje sokocalo
s' moje sokocalo