Gdje je stavio citat?
Ko je to na forumu napisao ovo sto on tvrdi? Dakle njegove izmisljotine.
Gdje je stavio citat?
O cemu ti covjece?? Nisi nikad prije cuo za izraz zemlja ti kosti izmetala? Onda vjerovatno nisi cuo ni za zemlja ti se obradovalatramvajtrojka wrote: ↑10/12/2025 11:34Tito dragi kad ljudi Mulahuseinove bljuvotine ovako govore i prenose jer je on prvi poceo ovako da vrijedjanljude ,onda se busa na sva zvona da je neko musliman, a zelis ovo nekome da mu zemlja kosti izbacibenki2 wrote: ↑10/12/2025 11:31 Gledaj njive glupana, zemlja mu kosti izmetala![]()
https://faktor.ba/bosna-i-hercegovina/a ... ica/238903![]()
ne moze ljudino al nikako
Kako i gdje će čuti te prizemne umobolne seljačke izraze kad živi u gradu sa normalnim ljudima koji "ne prolaze krozate"benki2 wrote: ↑10/12/2025 12:04O cemu ti covjece?? Nisi nikad prije cuo za izraz zemlja ti kosti izmetala? Onda vjerovatno nisi cuo ni za zemlja ti se obradovalatramvajtrojka wrote: ↑10/12/2025 11:34Tito dragi kad ljudi Mulahuseinove bljuvotine ovako govore i prenose jer je on prvi poceo ovako da vrijedjanljude ,onda se busa na sva zvona da je neko musliman, a zelis ovo nekome da mu zemlja kosti izbacibenki2 wrote: ↑10/12/2025 11:31 Gledaj njive glupana, zemlja mu kosti izmetala![]()
https://faktor.ba/bosna-i-hercegovina/a ... ica/238903![]()
ne moze ljudino al nikako
![]()
Svejedno, ko god da je pisao, ne smije u ovaj kontekst ubacivati casne generale Armije BiH i porediti ih sa trecerazrednim politicarima.drug_profi wrote: ↑10/12/2025 12:04Pisao SAFF npr, a botovi kao Prpa.hr visekratno ponavljali ovdje.
Uostalom fino pročitaj šta je napisao, sasvim jasno je koga optužuje za to.
To nije tacno. Tender je svet u SDA strancidrug_profi wrote: ↑10/12/2025 12:16 Lijepo je čovjek rekao da SDA-ovcima ništa nije sveto. Ni pripadnici ARBiH nebošnjaci, ni general Jovo Divjak koji za njih po potrebi postaje Čiča Jovo.
Ja ne znam što si se ti trigerovao kad je sasvim jasno iz konteksta rečenice bilo na šta se odnosi.
Slazem se da SDAovcima nije nista sveto, ali kako ovaj pise - ocigledno nije ni ovim drugim, pa im nije mrsko potegnuti takav argument kad brane vladajuci rezim.drug_profi wrote: ↑10/12/2025 12:16 Lijepo je čovjek rekao da SDA-ovcima ništa nije sveto. Ni pripadnici ARBiH nebošnjaci, ni general Jovo Divjak koji za njih po potrebi postaje Čiča Jovo.
Ja ne znam što si se ti trigerovao kad je sasvim jasno iz konteksta rečenice bilo na šta se odnosi.
Mi dont lajk nepravda
Koja je ovo džukela. Valjda vidio od šefa da prolazi pa i on njegovim stopama. Ja da sam Krnjić sada bi mu zado još jedan uslov, pa neka se koprca.Ni Toni Kraljević (ministar finansija FBiH, op.a.) nije u vezu dovodio pitanja koja se ne dovode. U ovom momentu nemam ljudsku kvalifikaciju koju mogu da izgovorim za Zijada Krnjića. Kaže čekali su do sada neka čekaju i sada. Šta da kažem? Nismo imali konstruktivan razgovor, jedan čovjek se iživljava nad svima koji žive u FBiH i RS-u. On je najbolji dokaz da je BiH neodrživa"
Opa, SNSD-ovka se citiraDanguba wrote: ↑10/12/2025 00:54 Problemi na vidiku!
https://6yka.com/bih/ozbiljne-optuzbe-i ... -potpisom/