Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Locked
zposao

#4226 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by zposao »

Moja dva novčića:

-Ugodno iznenađen komšijama srpske nacionalnosti koji su u velikoj većini bojkotovali proteste. Očigledno je narodu dosta odnarođene političke kaste koja živi u nekom svom svijetu potpuno odijeljenom od problema normalnog čovjeka.
Gladna usta ne protestuju za političare.

-Stječe se dojam da je jedino SDFA više krivo nego Dodiku što nije bilo nikakvih incidenata. Rezigniranost stranačkih botova po forumu je fascinantna. Sada se pletu teorije šta bi bilo kad bi zaratilo :-) :lol:
Koliko je smiješno, malo je i zabrinjavajuće da bi određene političke strukture koje se busaju u patriotska prsa očigledno rado zaratile ako bi im to bila garancija da se vrate na vlast.
Toliko je jak zov tih sirena vlasti...

Uzdravlje ljudi!
sajber87

#4227 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sajber87 »

Point. wrote: 02/09/2023 08:25
seksi_ideje wrote: 01/09/2023 21:39

Zato sto Ameriku Srbi ne zanimaju jer oni nisu i nikad nece biti pouzdani saveznici. Ocekivaju od Bosnjaka da pokazu da jesu pouzdani partneri. Da znaju urediti drzavu, da bez obzira na sve ne dizu tenzije, da nema sistemske korupcije, gusenja drzave i to za duzi period od jednog izbornog ciklusa
Čuj ne zanimaju ih a njihov izaslanik Eskobar, kao i prethodnik Paomer žmire na Dodikove i Vučićeve marifetluke već godinama.
Eskobar palmer marfi itd nisu slobodni strijelci kako misle neki koji ne znaju a ne znaju da ne znaju ili su samo podli ili zlonamjerni, nego ljudi koji sprovode politiku usa. Da bi se borio i pobijedio srpski nacionalizam ne koristis metode kvazi lupanja po prstima koje srpski ultranacionalisti zele od onih koji sa kojima se "sukobljavaju". Sjetimo se samo nedavno nakon izbora u crnoj gori kakva je kmeka bila kad je milo izgubio, pa cetnici uzese gotovo je crna gora cetnicka, pa red panike pa red bijesa pa u krug, a desilo se ono sto sam i tada govorio, jedini ko trenutno kmeci i litijaši po crnoj gori su cetnici jer vide da nije bas onako kako su zamislili jer ispadaju iz vlasti, na stranu sto su dobili mnogo manje glasova nego kad je milo bio na vlasti. Govorio sam moze se naci da je prvo islo kosovo gdje su skinuli tacija i haradinaja pa crna gora sa milom , sad je dosao red na nas gdje je krenulo sa sda i satelitima koji su preduslov da dodje mile bosanac na red (hdz a covic posebno je koliko god neko mislio drugacije najslabija karika u tronozcu i najlakse ce pasti), sve to kad prodje na red ce doci srbija jer ovakva srbija je izvor svih problema na balkanu. Srpski nacionalizam zivi od izvoza problema okolini, bez toga se urusava i dolazi do sukoba u samoj srbiji.
Last edited by sajber87 on 02/09/2023 09:01, edited 1 time in total.
breuer

#4228 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by breuer »

sajber87 wrote: 02/09/2023 08:59
Point. wrote: 02/09/2023 08:25
Čuj ne zanimaju ih a njihov izaslanik Eskobar, kao i prethodnik Paomer žmire na Dodikove i Vučićeve marifetluke već godinama.
Eskobar palmer marfi itd nisu slobodni strijelci kako misle neki koji ne znaju a ne znaju da ne znaju ili su samo podli ili zlonamjerni, nego ljudi koji sprovode politiku usa. Da bi se borio i pobijedio srpski nacionalizam ne koristis metode kvazi lupanja po prstima koje srpski ultranacionalisti zele od onih koji sa kojima se "sukobljavaju". Sjetimo se samo nedavno nakon izbora u crnoj gori kakva je kmeka bila kad je milo izgubio, pa cetnici uzese gotovo je crna gora cetnicka, pa red panike pa red bijesa pa u krug, a desilo se ono sto sam i tada govorio, jedini ko trenutno kmeci i litijaši po crnoj gori su cetnici jer vide da nije bas onako kako su zamislili jer ispadaju iz vlasti, na stranu sto su dobili mnogo manje glasova nego kad je milo bio na vlasti. Govorio sam moze se naci da je prvo islo kosovo gdje su skinuli tacija i haradinaja pa crna gora sa milom , sad je dosao red na nas gdje je krenulo sa sda i satelitima koji su preduslov da dodje mile bosanac na red (hdz a covic posebno je koliko god neko mislio drugacije najslabija karika u tronozcu i najlakse ce pasti), sve to kad prodje na red ce doci na red srbija jer ovakva srbija je izvor svih problema na balkanu. Srpski nacionalizam zivi od izvoza problema okolini, bez toga se urusava i dolazi do sukoba u samoj srbiji.
hajd, iz tvojim usta u božje uši :thumbup:
Prpa.ba

#4229 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Prpa.ba »

made_in_sarajevo wrote: 02/09/2023 07:13 @Prpa.ba De nam objasni kako bi SDA ovo rijesila i kako ustvari ne bi doslo do blokade?

Potpisom svakog feninga dodiku kao i sve ove godine?
Ne podizanjem nikakve tuzbe kao sve ove godine?

Samo nemoj reci ne bi dali ministarstvo sigurnosti jer je tona nivou djece od 12 mjeseci. I mektic je sjedio za vrijeme SDA i fahro izdajnik i ovaj zadnji sandzaklija, bolje da su ratka mladica stavili za ministra nego ovog zadnjeg sto je bio.
Ne znam Senade.

Znam da Trojka ovo rjesava na sljedeci nacin:
- sudjelovanjem u procesu nametanja izmijenjenih izbornih pravila u izbornoj noci od strane Zagreba i O-hr-a, a koji su u suprotnosti sa nizom sudskih presuda
- javnim komentarima da kriminala i korupcije nema gdje su na vlasti HDZ i SNSD
- podrskom HDZ-u i SNSD-u da ostvare kompletnu dominaciju u svojim klubovima naroda
- podrskom HDZ-u i SNSD-u da ostvare dominaciju u Ustavnom sudu
- fakturisanjem krize u BiH na nekooperativnost i kriminal SDA
- podrskom jednodnevnoj suspenziji Ustava FBiH kako bi se imenovala Vlada FBiH mimo volje Kluba Bosnjaka
- predajom kompletne federalne cestogradnje HDZ-u, kao i niza drugih institucija HDZ-u i SNSD-u bez da su dobili ista zauzvrat
- relativizacijom krivicnih djela pocinjenih u RS-u kontra Ustava BiH i Dejtona

Ne znam sta bi SDA radila, ali kad vidim sta Trojka radi, prethodni period se cini stabilnim.

Samo da pozdravim i padobranca sajbera, ciji post mogu ukratko prepricati: ostvarivanjem Srpskog Sveta, Amerika donosi stabilnost na zapadni Balkan i okrece Srbiju od Rusije. Zauzvrat su Srbi obecali da ce ovaj put probati da ne potjeraju Bosnjake i Albance u grobove.
palermo

#4230 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by palermo »

zposao wrote: 02/09/2023 08:57 Moja dva novčića:

-Ugodno iznenađen komšijama srpske nacionalnosti koji su u velikoj većini bojkotovali proteste. Očigledno je narodu dosta odnarođene političke kaste koja živi u nekom svom svijetu potpuno odijeljenom od problema normalnog čovjeka.
Gladna usta ne protestuju za političare.

-Stječe se dojam da je jedino SDFA više krivo nego Dodiku što nije bilo nikakvih incidenata. Rezigniranost stranačkih botova po forumu je fascinantna. Sada se pletu teorije šta bi bilo kad bi zaratilo :-) :lol:
Koliko je smiješno, malo je i zabrinjavajuće da bi određene političke strukture koje se busaju u patriotska prsa očigledno rado zaratile ako bi im to bila garancija da se vrate na vlast.

Uzdravlje ljudi!
Sto bi se reklo, jasno se pokazalo ko je kriv.
Eh taj srpski svat
sajber87

#4231 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sajber87 »

Prpa.ba wrote: 02/09/2023 09:05
made_in_sarajevo wrote: 02/09/2023 07:13 @Prpa.ba De nam objasni kako bi SDA ovo rijesila i kako ustvari ne bi doslo do blokade?

Potpisom svakog feninga dodiku kao i sve ove godine?
Ne podizanjem nikakve tuzbe kao sve ove godine?

Samo nemoj reci ne bi dali ministarstvo sigurnosti jer je tona nivou djece od 12 mjeseci. I mektic je sjedio za vrijeme SDA i fahro izdajnik i ovaj zadnji sandzaklija, bolje da su ratka mladica stavili za ministra nego ovog zadnjeg sto je bio.
Ne znam Senade.

Znam da Trojka ovo rjesava na sljedeci nacin:
- sudjelovanjem u procesu nametanja izmijenjenih izbornih pravila u izbornoj noci od strane Zagreba i O-hr-a, a koji su u suprotnosti sa nizom sudskih presuda
- javnim komentarima da kriminala i korupcije nema gdje su na vlasti HDZ i SNSD
- podrskom HDZ-u i SNSD-u da ostvare kompletnu dominaciju u svojim klubovima naroda
- podrskom HDZ-u i SNSD-u da ostvare dominaciju u Ustavnom sudu
- fakturisanjem krize u BiH na nekooperativnost i kriminal SDA
- podrskom jednodnevnoj suspenziji Ustava FBiH kako bi se imenovala Vlada FBiH mimo volje Kluba Bosnjaka
- predajom kompletne federalne cestogradnje HDZ-u, kao i niza drugih institucija HDZ-u i SNSD-u bez da su dobili ista zauzvrat
- relativizacijom krivicnih djela pocinjenih u RS-u kontra Ustava BiH i Dejtona

Ne znam sta bi SDA radila, ali kad vidim sta Trojka radi, prethodni period se cini stabilnim.

Samo da pozdravim i padobranca sajbera, ciji post mogu ukratko prepricati: ostvarivanjem Srpskog Sveta, Amerika donosi stabilnost na zapadni Balkan i okrece Srbiju od Rusije. Zauzvrat su Srbi obecali da ce ovaj put probati da ne potjeraju Bosnjake i Albance u grobove.
Prpa je u grupi ovih sto ne znaju a ne znaju da ne znaju a uz to iznosi totalne neistine redom sto je nabrajao u odgovoru na prethodni post. Ameri znaju da srbi vecinski nikad nece biti na strani zapada u odnosu na rusiju, zato se javno nikad nece sukobiti onako kako bi neki voljeli( srpski nacionalosti i njihovi saradnici i busteri kod drugih naroda citaj taci milo sda sa satelitima hrvatski ultranacionalisti itd), ali zato rad na terenu je sustinski, a on se odnosi bas na ono sto sam govorio, iz okolnih zemalja srbije skloniti klepto korumpirane "udarace po prstima" koji su vjetar u jedra srpskog ultranacionalizna, ponovicu samo tada dolazi do vracanja problema svom izvoru a to je nacionalizam u srbiji
A_A_AKCIJA

#4232 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by A_A_AKCIJA »

zposao wrote: 02/09/2023 08:57 Stječe se dojam da je jedino SDFA više krivo nego Dodiku što nije bilo nikakvih incidenata. Rezigniranost stranačkih botova po forumu je fascinantna. Sada se pletu teorije šta bi bilo kad bi zaratilo
Mjesecima pišem da je Mile i njegova eskalacija jedina nada za SDA.

Na svaki mig mogućeg sranja, sjate se mali zeleni i navijaju za njega, ko za najrođenijeg.

Navijaju svim srcem. Na svaki udar na državu oni se ozare, jer to doživljavaju kao udar na Trojku.

Svaki napredak države pljuju. Preko noći, u SDA su postali "euroskeptici". Neće nas EU, nikad nećemo ući... naravno, mali zeleni ponavljaju ko papagaji podmetanja iz Srbije u vidu ove anti-EU propagande.

Sličnosti su zapravo tolike, da kada bi nekoga pitao, koja politička opcija:

ruši državu radi vlastite koristi

Prokazuje pripadnike vlastitog naroda i naziva ih izdajnicima jer su protiv njih

Vodi brutalne medijske kampanje laži i podmetanja

Koristi armiju botova

Prezire međunarodnu zajednicu, ambasadore, visokog predstavnika naziva turistom

Priča protiv EU, ne radi ništa za članstvo i građanima izaziva pesimizam na tu temu.

Dakle, kada bi postavili sva ova pitanja, nevjerojatno, dobili bi dva tačna odgovora.

SDA i velikosrpska politika.
Prpa.ba

#4233 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Prpa.ba »

sajber87 wrote: 02/09/2023 09:25 Prpa je u grupi ovih sto ne znaju a ne znaju da ne znaju a uz to iznosi totalne neistine redom sto je nabrajao u odgovoru na prethodni post. Ameri znaju da srbi vecinski nikad nece biti na strani zapada u odnosu na rusiju, zato se javno nikad nece sukobiti onako kako bi neki voljeli( srpski nacionalosti i njihovi saradnici i busteri kod drugih naroda citaj taci milo sda sa satelitima hrvatski ultranacionalisti itd), ali zato rad na terenu je sustinski, a on se odnosi bas na ono sto sam govorio, iz okolnih zemalja srbije skloniti klepto korumpirane "udarace po prstima" koji su vjetar u jedra srpskog ultranacionalizna, ponovicu samo tada dolazi do vracanja problema svom izvoru a to je nacionalizam u srbiji
Kakav padobranac, ja fino skratim njegovo pisanje da ljudi ne moraju citati traktate iz vrtica, on mene napadne.

U biti si rekao isto sto i ja- ako pustimo mirno da se formira Srpski Svet, Srbi ce se na koncu pozabaviti unutrasnjim stvarima. Unutar Srpskog Sveta. :bih:
sajber87

#4234 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sajber87 »

Prpa.ba wrote: 02/09/2023 09:30
sajber87 wrote: 02/09/2023 09:25 Prpa je u grupi ovih sto ne znaju a ne znaju da ne znaju a uz to iznosi totalne neistine redom sto je nabrajao u odgovoru na prethodni post. Ameri znaju da srbi vecinski nikad nece biti na strani zapada u odnosu na rusiju, zato se javno nikad nece sukobiti onako kako bi neki voljeli( srpski nacionalosti i njihovi saradnici i busteri kod drugih naroda citaj taci milo sda sa satelitima hrvatski ultranacionalisti itd), ali zato rad na terenu je sustinski, a on se odnosi bas na ono sto sam govorio, iz okolnih zemalja srbije skloniti klepto korumpirane "udarace po prstima" koji su vjetar u jedra srpskog ultranacionalizna, ponovicu samo tada dolazi do vracanja problema svom izvoru a to je nacionalizam u srbiji
Kakav padobranac, ja fino skratim njegovo pisanje da ljudi ne moraju citati traktate iz vrtica, on mene napadne.

U biti si rekao isto sto i ja- ako pustimo mirno da se formira Srpski Svet, Srbi ce se na koncu pozabaviti unutrasnjim stvarima. Unutar Srpskog Sveta. :bih:
I treba da procitaju zato i pisem, da antibosanska politika sda i satelita da ne kazem kako si ti rekao politika srpskog sveta jer politika sda i satelita je bas to, bude jasnija ljudima koji ce procitati.
HelaS

#4235 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by HelaS »

Image
Ne znam kakav je odziv režimskih pristalica na proteste i obustavu saobraćaja na putu Nevesinje-Mostar ali vjerujem da je malo onih koji su svojom voljom tamo otišli. Tek sam ovoga trenutka vidjela da je snimljen i promotivni spot '' Granica postoji'' kojim se građani pozivaju da dođu do granice sa Federacijom i obustave saobraćaj na 30 minuta a koji toliko vrijeđa inteligenciju svih građana Republike Srpske i pokazuje šta oni koji su ga osmislili zapravo misle o onima kojima je taj spot namijenjen! Pa kome su ovo mislili da podvale?? Ko u ovo treba da povjeruje??

I pitam se zbog čega su izabrali da blokiraju baš ovaj put od Nevesinja prema Mostaru? Zašto ne od Trebinja prema Ivanici? Valjda misle ovdje je više onih " jadnika" koji će pristati da idu gdje im se kaže bez pogovora? Misle da ovdje žive primitivci koji vjeruju u ovo što spot promoviše? Pozitivno sam iznenađena reakcijma sugrađana koji su komentarima na društvenim mrežama pokazali šta stvarno misle o protestima i nisu dozvolili vrijeđanje zdravog razuma.

Pa sram da ih bude! '' Republika Srpska graniči sa tamnim vilajetom u kojem nema prava ni pravde za Srbe? ?? '' Pa Nevesinje i cijelu istočnu Hercegovinu su ONI i niko drugi pretvorili u tamni vilajet a Mostar nam je svjetlo na kraju tunela i prozor u svijet! I da nema Mostara ni pola nas ne bi ostalo da živi ovdje. U Mostaru hljeb zarađuje najmanje 400 ljudi i toliko porodica živi od plate iz Federacije, da ne pominjemo duplo više sezonskih radnika koji rade u vinogradima i voćnjacima....

Je li neko od organizatora pomislio na te ljude i kako im je danas bilo na poslu? Naravno da nije! Jer ih nije briga!Njihove porodice ne rade tamo! Je li neko pomislio na mogućnost da će sutra Mostarci blokirati put pa naši ljudi neće moći otići na posao i zaraditi platu.Nije! Jer ih nije briga!
Kad su tako moćni zašto ne otvore dvije tri fabrike u Nevesinju pa zaposle sve one koji na posao idu u ''tamni vilajet'', pa im daju plate veće nego što zarađuju u ''tamnom vilajetu'' pa onda neka blokiraju put i zatvaraju granice i treniraju kvazipatriotizam. Da se ne vraćam sad na to gdje su bili kad je trebao patriotizam da se pokaže....

I ne idemo u Federaciju samo na posao, da se ne lažemo...idemo u kupovinu, idemo u kino, pozorište, na koncerte, na bazene....omladina sve više izlazi u večernji provod u Mostar...

Prva ja ostavim svoje troje djece u kinu i vjerujem onom dečku na vratima kad kaže'' idite vi gospođo prošetajte, paziću ih ja''...nikada nisam pomislila da će nešto loše da im se desi i nije im se nikada ništa loše dogodilo.... niti bilo kome drugom da ja znam....
Koliko je života spašeno time što konačno možemo hitne slučajeve poslati na liječenje u Mostar? Koliko trenutno pacijenata leži na Bijelom Brijegu ? Koliko naših ljekara i medicinskog osoblja trenutno radi u ''tamnom vilajetu'' i šta bismo da ga nije?
Što ne kažu istinu? Da mi u stvari živimo u Mostaru a spavamo u Nevesinju? I pustite nas već jednom, bar sada, 30 godina nakon rata, da konačno živimo kao sav normalan svijet....
Prpa.ba

#4236 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Prpa.ba »

Image

Odzacari iz Lukavice, nasljednici svojih slavnih prethodnika koji su cistili Sarajevo.

Sto bi HelaS rekao, dok AKCIJA ipak ima drugaciji stav: ovo su SDA-ovci, ili su iza njih i huskaju ih na problem. :bih:
ljubijankic

#4237 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by ljubijankic »

Kakav lik, prvo iznese niz gluposti a onda kada ne zna sta ce dalje vrti slike koje je juce 5 puta postavio. Klasican debil, a jos gora stvar sto u drzavi imamo 150000 ovakvih i jos vecih debila.
Prpa.ba

#4238 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Prpa.ba »

ljubijankic wrote: 02/09/2023 09:44 Kakav lik, prvo iznese niz gluposti a onda kada ne zna sta ce dalje vrti slike koje je juce 5 puta postavio. Klasican debil, a jos gora stvar sto u drzavi imamo 150000 ovakvih i jos vecih debila.
Kako ti je bilo u Kuli i Majstoru poslije svecanog okupljanja? :kiss:
ljubijankic

#4239 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by ljubijankic »

Prpa.ba wrote: 02/09/2023 09:45
ljubijankic wrote: 02/09/2023 09:44 Kakav lik, prvo iznese niz gluposti a onda kada ne zna sta ce dalje vrti slike koje je juce 5 puta postavio. Klasican debil, a jos gora stvar sto u drzavi imamo 150000 ovakvih i jos vecih debila.
Kako ti je bilo u Kuli i Majstoru poslije svecanog okupljanja? :kiss:
Odlicno, svakako bolja atmosfera u majstroru nego u taboru zelenih koji su debelo razocarani jucerasnjim skupom. Kazu da Bake sinoc bio na direktnoj liniji sa Dodikom, ti bi trebao znaci da li je to tacna informacija.
Prpa.ba

#4240 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Prpa.ba »

ljubijankic wrote: 02/09/2023 09:48 Odlicno
Ne sumnjam. :thumbup:
tramvajtrojka

#4241 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by tramvajtrojka »

Prpa.ba wrote: 02/09/2023 09:52
ljubijankic wrote: 02/09/2023 09:48 Odlicno
Ne sumnjam. :thumbup:
Sinoc tifa bio u istocnom na beerki i jos nastupala yu grupa 8-) 8-) vcrs bajaga i djuro nastupaju odes prosetas lijepo se provedes ako nisi bio jucer na musinim protestima odes vcrs u istočno malo kulture i dobre pive da okusis :kiss:
512MB

#4242 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by 512MB »

A_A_AKCIJA wrote: 02/09/2023 09:28
zposao wrote: 02/09/2023 08:57 Stječe se dojam da je jedino SDFA više krivo nego Dodiku što nije bilo nikakvih incidenata. Rezigniranost stranačkih botova po forumu je fascinantna. Sada se pletu teorije šta bi bilo kad bi zaratilo

Na svaki mig mogućeg sranja, sjate se mali zeleni i navijaju za njega, ko za najrođenijeg.

Navijaju svim srcem. Na svaki udar na državu oni se ozare, jer to doživljavaju kao udar na Trojku.

Svaki napredak države pljuju. Preko noći, u SDA su postali "euroskeptici". Neće nas EU, nikad nećemo ući... naravno, mali zeleni ponavljaju ko papagaji podmetanja iz Srbije u vidu ove anti-EU propagande.

Prokazuje pripadnike vlastitog naroda i naziva ih izdajnicima jer su protiv njih

Koristi armiju botova

Priča protiv EU, ne radi ništa za članstvo i građanima izaziva pesimizam na tu temu.

Dakle, kada bi postavili sva ova pitanja, nevjerojatno, dobili bi dva tačna odgovora.

Imali gdje komentar Kifle na ovu Dodikovu akciju?
Point.

#4243 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Point. »

Prpa.ba wrote: 02/09/2023 09:42 Image

Odzacari iz Lukavice, nasljednici svojih slavnih prethodnika koji su cistili Sarajevo.

Sto bi HelaS rekao, dok AKCIJA ipak ima drugaciji stav: ovo su SDA-ovci, ili su iza njih i huskaju ih na problem. :bih:
Delegat je hladno prozivao kaki ba snajperisti to je sdfa klix priča da nas bre zavade a kad se ispostavilo da je tačan info onda se ušutio ko hinja.
palermo

#4244 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by palermo »

A_A_AKCIJA wrote: 02/09/2023 09:28

Svaki napredak države pljuju. Preko noći, u SDA su postali "euroskeptici". Neće nas EU, j nećemo ući... naravno, mali zeleni ponavljaju ko papagaji podmetanja iz Srbije u vidu ove anti-EU propagande.

Koristi armiju botova

Pa.da, ocito je da je opet do tih muslimana. Naravno, izuzimam onaj dio postenih muslimana koji su europski orijentirani
512MB

#4245 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by 512MB »

Jeli trojka ikako komentatisala ove blokade na entitetskoj liniji? :(
mayab

#4246 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by mayab »

512MB wrote: 02/09/2023 10:26 Jeli trojka ikako komentatisala ove blokade na entitetskoj liniji? :(
Gledaj, kad bolje razmislim,
toj šaki jada, tom skupu polupismenih , loše obavještenih priglupih dodikofila i rusofila je najbolje ne pridavati neki poseban značaj (mislim na javno, naravno da uvijek treba motriti šta kockoglavi potencijalni koljači rade).
Sinoć došao kući, i gledam N1 najvljuje javljanja uživo ,pičkematerine , i na kraju priličan ćorak, niđe te masovnosti ... :oops:
Prpa.ba

#4247 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Prpa.ba »

tramvajtrojka wrote: 02/09/2023 10:00 Sinoc tifa bio u istocnom na beerki i jos nastupala yu grupa 8-) 8-) vcrs bajaga i djuro nastupaju odes prosetas lijepo se provedes ako nisi bio jucer na musinim protestima odes vcrs u istočno malo kulture i dobre pive da okusis :kiss:
Robbie, svaka ti je za uramiti. Za potpuni smek, nedostaje samo AKCIJA da ukori SDA jer su muslimani svu kulturu otjerali u slobodarsko Istocno Sarajevo. 8)
laik1981

#4248 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by laik1981 »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/zastupn ... /230902020
:thumbup:
Što ne kažu istinu? Da mi u stvari živimo u Mostaru a spavamo u Nevesinju? I pustite nas već jednom, bar sada, 30 godina nakon rata, da konačno živimo kao sav normalan svijet....
zposao

#4249 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by zposao »

mayab wrote: 02/09/2023 10:31
512MB wrote: 02/09/2023 10:26 Jeli trojka ikako komentatisala ove blokade na entitetskoj liniji? :(
Gledaj, kad bolje razmislim,
toj šaki jada, tom skupu polupismenih , loše obavještenih priglupih dodikofila i rusofila je najbolje ne pridavati neki poseban značaj (mislim na javno, naravno da uvijek treba motriti šta kockoglavi potencijalni koljači rade).
Sinoć došao kući, i gledam N1 najvljuje javljanja uživo ,pičkematerine , i na kraju priličan ćorak, niđe te masovnosti ... :oops:
Ja to govorim od neki dan da je najbolje ovo ignorirati potpuno jer je sve napravljeno da skrene pažnju sa bitnih stvari i da nahajca narod jedne na druge za račun političara.

Ali najčudnije od svega je što se veća žalost zbog propalih protesta osjeti na Poljinama nego u Laktašima. Ne zna čovjek šta bi mislio kad čita ove pojedine forumaše. Stekneš utisak da im je plaho žao što nije pala kakva glava sinoć ili barem kamen u nečiju šoferšajbu.

Umjesto da svi budemo zadovoljni jer se narod napokon opametio. Sinoc je na tim protestima bila garant samo stranacka buranija koja je natjerana jer im egzistencija ovisi o stranackoj poslusnosti. Obican narod se oglusio.
I to je dobar pokazatelj. Ima normalna naroda.
A_A_AKCIJA

#4250 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by A_A_AKCIJA »

palermo wrote: 02/09/2023 10:26 Pa.da, ocito je da je opet do tih muslimana. Naravno, izuzimam onaj dio postenih muslimana koji su europski orijentirani
Eee, selam alejć moj dobri mumine palermo, ko bi rekao da će se priča tako okrenuti?

Koliko jučer je bilo kada si se bunio što nema alkohola u Mostaru, a već danas si ugroženi musliman :D

I to od koga? Od mene, prakticirajućeg muslimana nekih 30ak godina.

Život piše drame, nemam šta drugo da kažem.

A sada zaozbilje.

SDA jesu muslimani i jesu ugroženi. Nema govora.
Ali nisu ugroženi jer su muslimani, nego jer su pogani kriminalni ološ koji lešinari nad komadima države koju komadaju neprijatelji. To što su muslimani je nebitan detalj.

I zato im je sada egzistencija na kocki, jer nema više budžeta da nad njima lešinare, da grabe i komadaju. Pardon, komadate.
Locked