Pa da, SDP se u istoj mjeri naguzuje separatistima. Zasto bi sad jos trebali Bosnjaci za multizajebante glasati, kad imaju svoje Bosnjacke stranke, kako vi velite (npr. SDA)? Makar ih ne moraju predstvaljati drugi narodi na vecinski njihovoj teritoriji, zar ne?Canton wrote:Ima veze ... pa SDA se 20 godina naguzuje i velikosrbima i velikorhvatima ali je problem samo kad to SDP radi.Lug wrote:
e ovo me podsjeca kad velikosrbi opravdavaju srebrenicki genocid sa tim sto su im ustase radile u II sv.ratu..![]()
kakve veze ima sda sa sdp-om i danasnjim naguzivanjem dodiku i covicu..? jel opravdanje sda? pa nije ih sda birala, jebo ga ti, vec bosanski narod.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- AliceInChains
#33001 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- jedan_dobar_dan
#33002 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Lug wrote:Canton wrote:Ako sam dobro shvatio, slobodno me ispravi ako nisam
SDP nema pravo na koaliciju sa HDZom, HDZom koji podržava apartheid
SDA ima pravo na koaliciju sa HDZom, HDZom koji podržava apartheid
e ovo me podsjeca kad velikosrbi opravdavaju srebrenicki genocid sa tim sto su im ustase radile u II sv.ratu..![]()
kakve veze ima sda sa sdp-om i danasnjim naguzivanjem dodiku i covicu..? jel opravdanje sda? pa nije ih sda birala, jebo ga ti, vec bosanski narod.
imas dvostruka mjerila..
- Alfons Kauders
#33003 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
aaa u tom grobu lezi zec... pa sto ne kazes da je to problemAliceInChains wrote:Pa da, SDP se u istoj mjeri naguzuje separatistima. Zasto bi sad jos trebali Bosnjaci za multizajebante glasati, kad imaju svoje Bosnjacke stranke, kako vi velite (npr. SDA)? Makar ih ne moraju predstvaljati drugi narodi na vecinski njihovoj teritoriji, zar ne?Canton wrote:Ima veze ... pa SDA se 20 godina naguzuje i velikosrbima i velikorhvatima ali je problem samo kad to SDP radi.Lug wrote:
- T-Rexx
#33004 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Canton wrote: Pa da, SDP jeste multietnička stranka i ne krije se ni iza jednog naroda kao što do rade neke druge stranke.
Floskule iz SDP-ovog bukvara.
- T-Rexx
#33005 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ako cu birati staljiniste i lopove, onda cu radije izabrati zelene i lopove.Alfons Kauders wrote: aaa u tom grobu lezi zec... pa sto ne kazes da je to problem
- Alfons Kauders
#33006 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
pa fino reci, cemu okolisanjeT-Rexx wrote:Ako cu birati staljiniste i lopove, onda cu radije izabrati zelene i lopove.Alfons Kauders wrote: aaa u tom grobu lezi zec... pa sto ne kazes da je to problem
reci da neces da glasas za stranku ateista, sekularista, agnostika... vec za certificirane muslimane
sta se stidis?
- AliceInChains
#33007 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bijedan si. Dobro znas, da se kadar SDA ne sastoji samo od Bosnjaka. Nego se SDP predstavlja kao neka multietnicka partija, iako ne vodi nimalo drugaciju politiku od kako, velite, jednonacionalne SDA. U tome je sustina.Alfons Kauders wrote: aaa u tom grobu lezi zec... pa sto ne kazes da je to problem
- nosara
#33008 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Prosvijetli me... Kakvu to politiku vodi sdp...? Ovo sto oni rade vidio sam u Sopranosima i nigdje vise...AliceInChains wrote:Bijedan si. Dobro znas, da se kadar SDA ne sastoji samo od Bosnjaka. Nego se SDP predstavlja kao neka multietnicka partija, iako ne vodi nimalo drugaciju politiku od kako, velite, jednonacionalne SDA. U tome je sustina.Alfons Kauders wrote: aaa u tom grobu lezi zec... pa sto ne kazes da je to problem
-
mikasa
#33009 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Onaj maloprije napada sto SDP nije izabrao Hrvata ili Srbe a ovaj sad napada sto bira Srbe i Hrvate??? Au mozda je greska u formulaciji "vecinski njihovoj teritoriji". Znaci, Bosnjaci trebaju zaboraviti RS, birati samo predstavnike na nasoj "vekovnoj" vecinskoj teritoriji.AliceInChains wrote: Makar ih ne moraju predstvaljati drugi narodi na vecinski njihovoj teritoriji, zar ne?
- Alfons Kauders
#33010 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
kad vidim kako cmizdrite, dodje mi da fakat pristupim SDPu i da nagovorim porodicu da glasa za njih...AliceInChains wrote:Bijedan si. Dobro znas, da se kadar SDA ne sastoji samo od Bosnjaka. Nego se SDP predstavlja kao neka multietnicka partija, iako ne vodi nimalo drugaciju politiku od kako, velite, jednonacionalne SDA. U tome je sustina.Alfons Kauders wrote: aaa u tom grobu lezi zec... pa sto ne kazes da je to problem
samo da jos cetiri godine slusam kako pizdite...
- nosara
#33011 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vas i rusa 300 miliona...Alfons Kauders wrote:kad vidim kako cmizdrite, dodje mi da fakat pristupim SDPu i da nagovorim porodicu da glasa za njih...AliceInChains wrote:Bijedan si. Dobro znas, da se kadar SDA ne sastoji samo od Bosnjaka. Nego se SDP predstavlja kao neka multietnicka partija, iako ne vodi nimalo drugaciju politiku od kako, velite, jednonacionalne SDA. U tome je sustina.Alfons Kauders wrote: aaa u tom grobu lezi zec... pa sto ne kazes da je to problem
-
mikasa
#33012 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dobar, dobar ... i u ALO ALO. Zlaja je Renenosara wrote: Prosvijetli me... Kakvu to politiku vodi sdp...? Ovo sto oni rade vidio sam u Sopranosima i nigdje vise...
-
Lug
#33013 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Canton wrote:Ima veze ... pa SDA se 20 godina naguzuje i velikosrbima i velikorhvatima ali je problem samo kad to SDP radi.Lug wrote:
shvatas li ti sta si rekao.. halooo, nije ih sda birala.
-
Canton
#33014 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa da, SDP se u istoj mjeri naguzuje separatistima. Zasto bi sad jos trebali Bosnjaci za multizajebante glasati, kad imaju svoje Bosnjacke stranke, kako vi velite (npr. SDA)? Makar ih ne moraju predstvaljati drugi narodi na vecinski njihovoj teritoriji, zar ne?[/quote]AliceInChains wrote:
Ima veze ... pa SDA se 20 godina naguzuje i velikosrbima i velikorhvatima ali je problem samo kad to SDP radi.
Većinski "njihova" teritorija, većinski "naša" teritorija, većinski "vaša" teritorija...
Izvini ja toj konstrukciji ne pripadam. Za mene postoji jedan teritorij Bosne i Hercegovine, i svaki pedalj te teritorije je za mene i njihov i vaš i naš.
Sa takvim konstrukcijama nisi ništa bolji od separatista, čak te ni ljiljani ne vade.
- nosara
#33015 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Rene nije zapalio zito...mikasa wrote:Dobar, dobar ... i u ALO ALO. Zlaja je Renenosara wrote: Prosvijetli me... Kakvu to politiku vodi sdp...? Ovo sto oni rade vidio sam u Sopranosima i nigdje vise...
Ko je u alo alo izdajnik, ne sjecam se...?
-
Canton
#33016 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Lug wrote:
Ima veze ... pa SDA se 20 godina naguzuje i velikosrbima i velikorhvatima ali je problem samo kad to SDP radi.
shvatas li ti sta si rekao.. halooo, nije ih sda birala.[/quote]
Nego ko ih je birao?
- Alfons Kauders
#33017 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
et sad rusa... pa ti si rusofil, znas da ih ja ne mogu ni na slici...nosara wrote: Vas i rusa 300 miliona...
al priznaj da je i tebi drago kad ovi pizde... ono makar malo
-
hercegovac_pravi
#33018 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije Alfonso..SDP je biran da bi se takva politička praksa zaustavila. A SDP je uradio totalno ogavnu stvar (milion puta ogavniju od SDA, od SDA se to očkivalo) i nataslačio se i HDZ i Dodiku. SDP je upravo zbog tog i dobio onoliko glasova jer je ljudima pun kurac presipanja iz šuplje u prazno. A Lagumdžija ne da je ispao šupalj već ispade ko bure bez dna.Alfons Kauders wrote:aaa u tom grobu lezi zec... pa sto ne kazes da je to problemAliceInChains wrote:Pa da, SDP se u istoj mjeri naguzuje separatistima. Zasto bi sad jos trebali Bosnjaci za multizajebante glasati, kad imaju svoje Bosnjacke stranke, kako vi velite (npr. SDA)? Makar ih ne moraju predstvaljati drugi narodi na vecinski njihovoj teritoriji, zar ne?Canton wrote:
Kako ti gledaš na ovaj sporazum o državnoj imovini koji je juče usaglašen?
- nosara
#33019 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Lako je za tebe, ali zlaja ne moze to da skonta... Otud diskrepancije...Canton wrote:Za mene postoji jedan teritorij Bosne i Hercegovine, i svaki pedalj te teritorije je za mene i njihov i vaš i naš.
- AliceInChains
#33020 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mogao bi se upucati, zato sto sam burno podrzavao Zlaju i SDP prije izdajnickog poteza.....nego mi se jos zivi, radi tebeAlfons Kauders wrote:kad vidim kako cmizdrite, dodje mi da fakat pristupim SDPu i da nagovorim porodicu da glasa za njih...AliceInChains wrote:Bijedan si. Dobro znas, da se kadar SDA ne sastoji samo od Bosnjaka. Nego se SDP predstavlja kao neka multietnicka partija, iako ne vodi nimalo drugaciju politiku od kako, velite, jednonacionalne SDA. U tome je sustina.Alfons Kauders wrote: aaa u tom grobu lezi zec... pa sto ne kazes da je to problem
- nosara
#33021 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Meni su i ovi i oni jedno... Iskustvo je majka...Alfons Kauders wrote:et sad rusa... pa ti si rusofil, znas da ih ja ne mogu ni na slici...nosara wrote: Vas i rusa 300 miliona...jebote kad gledam history, navijam za svabe kod kurska...
al priznaj da je i tebi drago kad ovi pizde... ono makar malo
Cekam proljece...
- Damir_5
#33022 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Izvini, ali to se mora na djelu dokazati, suplja se tesko prodaje u zadnje vrijeme, jer vi ne djelujete na svakom pedlju te teritorije, nego iskljucivo na vecinskom bosnjackom, a i pretendirate iskljucivo na fotelje rezervirane za Bosnjake.Canton wrote: Većinski "njihova" teritorija, većinski "naša" teritorija, većinski "vaša" teritorija...
Izvini ja toj konstrukciji ne pripadam. Za mene postoji jedan teritorij Bosne i Hercegovine, i svaki pedalj te teritorije je za mene i njihov i vaš i naš.
Sa takvim konstrukcijama nisi ništa bolji od separatista, čak te ni ljiljani ne vade.
Nego, je li Komsic morao biti izbacen da bi se napravila koalicija sa HDZ-ovima?
Last edited by Damir_5 on 17/02/2013 19:01, edited 1 time in total.
-
mikasa
#33023 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Moze li jedno pitanje za sve:
Sta bi VI uradili 2010 da ste bili na mjestu Zlatka Lagumdjije?
Sta bi VI uradili 2010 da ste bili na mjestu Zlatka Lagumdjije?
-
Innovation
#33024 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne pika se preglasavanje.Alfons Kauders wrote:kad vidim kako cmizdrite, dodje mi da fakat pristupim SDPu i da nagovorim porodicu da glasa za njih...
- Alfons Kauders
#33025 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ako mene pitas, o sporazumu o drzavnoj imovini uopste nije trebalo ni raspravljatihercegovac_pravi wrote: Nije Alfonso..SDP je biran da bi se takva politička praksa zaustavila. A SDP je uradio totalno ogavnu stvar (milion puta ogavniju od SDA, od SDA se to očkivalo) i nataslačio se i HDZ i Dodiku. SDP je upravo zbog tog i dobio onoliko glasova jer je ljudima pun kurac presipanja iz šuplje u prazno. A Lagumdžija ne da je ispao šupalj već ispade ko bure bez dna.
Kako ti gledaš na ovaj sporazum o državnoj imovini koji je juče usaglašen?
al opet ne kontam odakle dvostruki arsini za SDP i SDA...