Politicki klonovi al' PLJUNUTI!

Post Reply
kub lajkan

#1 Politicki klonovi al' PLJUNUTI!

Post by kub lajkan »

Pocelo je to prije 4-5 godina...

Gledao sam TV KISS (Kiseljak) i bilo je govora o nekim studentskim problemima. Gosti bili nekakvi studentski funkcioneri. Bolje reci duznosnici. Napominjem, bilo je o doba kad je Ante Jelavic bio u top-formi. Elem, jedan od njih, ne znam mu ime a nije ni vazno,

ISTA PRICA, ISTA MIMIKA, ISTA NJUSKA

dakle, "PLJUNUTI"

Ante Jelavic.

To mi bilo cudno, i natjeralo me na razmisljanje. Ali i da pokusam jos nekim likovima otkriti idole...

Uskoro nadjoh jos jednog. Sefik Dzaferovic. Obratite paznju na nacin na koji prica i gestikulira.

"PLJUNUTI"

Alija Izetbegovic.

Nedavno, gledam slucajno TV BN (Bijeljina). Stvarno mi je zao sto liku nisam upamtio ime. Ovaj je bio ponajbolji. Haman, bolji i od originala.

CINICNE SALE BEZ POPRATNOG OSMIJEHA, AROGANCIJA, GESTIKULACIJA "POZURITE, MORAM U WC"...

"PLJUNUTI"

Milorad Dodik...

Poznajete li jos ovakvih politickih klonova? Pomozite, pravim herbar... :D
ramo ramirez

Post by ramo ramirez »

ne znam za gestikulaciju ali....po opciji,djelovanju,ciljevima,i napose fiz slicnoscu...ustanovih sljedece :shock:

Image

pljunuti:

Image

ima nesto... :)

[/quote]
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

#3 Re: Politicki klonovi al' PLJUNUTI!

Post by horns&drums »

kub lajkan wrote:Poznajete li jos ovakvih politickih klonova? Pomozite, pravim herbar... :D
Jedino ako ce herbar da osvane sutra ili za 100 godina, al' efektivno. Kan, imam materijala da ti se zanebesa
kub lajkan

Post by kub lajkan »

ramo ramirez wrote:ne znam za gestikulaciju ali....po opciji,djelovanju,ciljevima,i napose fiz slicnoscu...ustanovih sljedece :shock:
Ne kontas sustinu... kao i obicno...

horns&drums wrote:
kub lajkan wrote:Poznajete li jos ovakvih politickih klonova? Pomozite, pravim herbar... :D
Jedino ako ce herbar da osvane sutra ili za 100 godina, al' efektivno. Kan, imam materijala da ti se zanebesa
Hoce, hoce... :D Hajd' nabaci koji primjer...
Post Reply