Jel to rat? Ko ratuje?NightSkyWalker wrote:Senad samo radi ono sto novinar treba da radi -intervjuise sve zaracene strane.
Drugi novinari intervjuisu samo odabrane.
Politicka pozadina TV1
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#676 Re: Politicka pozadina TV1
-
stari grad Visegrad
#677 Re: Politicka pozadina TV1
Pitaj Senada da intervjuse Zukorlica.NightSkyWalker wrote:Senad samo radi ono sto novinar treba da radi -intervjuise sve zaracene strane.
- Država
#678 Re: Politicka pozadina TV1
Meni je Senad H. bio najjači kad je danima pred izbore u njegovom "istraživanju" stranka za BiH uvjerljivo vodila ispred svih ostalih...
- nikad_vise
#679 Re: Politicka pozadina TV1
gostovao je legendarni zukorlija kod senada..stari grad Visegrad wrote:Pitaj Senada da intervjuse Zukorlica.NightSkyWalker wrote:Senad samo radi ono sto novinar treba da radi -intervjuise sve zaracene strane.
hebo tv kucu koja zukorliju nije ugostila,cak je bio i u emisiji PULS na BN-u..ne znam dali ima potrebe reci da mu voditeljka nije mogla papuca okrenuti
- srklet
#680 Re: Politicka pozadina TV1
Ja samo mogu reci - Steta sto Dodik nije na celu SDP-a !
-
pravaistina
#681 Re: Politicka pozadina TV1
mora se priznati da su i senad i tv1 pravi mangupi ,da lnjih nema ugasio bi se ovaj forum
pola sata nakon emisije ,svi komentarisu ,a ko fol nisu gledali

- plain vanilla
#682 Re: Politicka pozadina TV1
steta sto senad nije i pravi novinarpravaistina wrote:mora se priznati da su i senad i tv1 pravi mangupi ,da lnjih nema ugasio bi se ovaj forum![]()
pola sata nakon emisije ,svi komentarisu ,a ko fol nisu gledali
![]()
![]()
- dale cooper
#683 Re: Politicka pozadina TV1
Ja bih poštenu lovu dao za intervju Hadžiomerović - Dodik. 
- plain vanilla
#684 Re: Politicka pozadina TV1
dale cooper wrote:Ja bih poštenu lovu dao za intervju Hadžiomerović - Dodik.
Dodik bi ga udavio i otisao robijati
- dale cooper
#685 Re: Politicka pozadina TV1
Zamišljam da bi Bakir započeo intervju sa "Gospodine Dodik, nebrojeno puta ste izjavili da će te meplain vanilla wrote:dale cooper wrote:Ja bih poštenu lovu dao za intervju Hadžiomerović - Dodik.![]()
![]()
![]()
nokautirati kad se sretnemo. I?"
-
pravaistina
#686 Re: Politicka pozadina TV1
dale cooper wrote:Zamišljam da bi Bakir započeo intervju sa "Gospodine Dodik, nebrojeno puta ste izjavili da će te meplain vanilla wrote:dale cooper wrote:Ja bih poštenu lovu dao za intervju Hadžiomerović - Dodik.![]()
![]()
![]()
nije ovo nemoguce , kako je bakir popus..... fahri koji ga je ko fol trebao ubiti pa dobio policijsku zastitu ,sto bi bilo cudno da ga sada popus.... i dodiku ,ako trebalo i to uradice on za svog zlatka
- dale cooper
#687 Re: Politicka pozadina TV1
Ne znam baš ko bi kome pušio u ovom scenariju, ali dobro.pravaistina wrote: nije ovo nemoguce , kako je bakir popus..... fahri koji ga je ko fol trebao ubiti pa dobio policijsku zastitu ,sto bi bilo cudno da ga sada popus.... i dodiku ,ako trebalo i to uradice on za svog zlatka
-
pravaistina
#688 Re: Politicka pozadina TV1
dale cooper wrote:Ne znam baš ko bi kome pušio u ovom scenariju, ali dobro.pravaistina wrote: nije ovo nemoguce , kako je bakir popus..... fahri koji ga je ko fol trebao ubiti pa dobio policijsku zastitu ,sto bi bilo cudno da ga sada popus.... i dodiku ,ako trebalo i to uradice on za svog zlatka
kad se sjetim bakira i ono ...godpodine radoncicu ,sta mislite o nemira u egiptu hahahhahaha,dodje mi da se ubijem
jer volim bakira ,ali mi nista nije jasno sto je to sebi dozvolio
- NightSkyWalker
#689 Re: Politicka pozadina TV1
pravaistina wrote: jer volim bakira ,ali mi nista nije jasno sto je to sebi dozvolio
- plain vanilla
#690 Re: Politicka pozadina TV1
o cemu ti?pravaistina wrote:dale cooper wrote:Zamišljam da bi Bakir započeo intervju sa "Gospodine Dodik, nebrojeno puta ste izjavili da će te meplain vanilla wrote:![]()
![]()
![]()
nije ovo nemoguce , kako je bakir popus..... fahri koji ga je ko fol trebao ubiti pa dobio policijsku zastitu ,sto bi bilo cudno da ga sada popus.... i dodiku ,ako trebalo i to uradice on za svog zlatka
- NightSkyWalker
#691 Re: Politicka pozadina TV1
fahro je bio ispitivan u policiji jer je navono prijetio Bakiru. nesto kasnije, Bakir ga poziva u emisiju i uvlaci mu se u shupak.plain vanilla wrote:
o cemu ti?
-
pravaistina
#692 Re: Politicka pozadina TV1
o gostovanju fahre kod bakira i pitanja kako ste msta mislite o krizi u egiptu pa uvlacenje u g... pa intervju u avazu ... a prije 3 mjeseca bakir pozao policiju da uhapse fahru zbog pokusaja njegoog ubistva , posto ga volim ,ne kontam sto je to sebi dozvolio
-
pravaistina
#693 Re: Politicka pozadina TV1
i tv 1 pravi pametan projekat , jedne sedmice im kazu da su harisovi ,druge da su sda ,pa covicevi , sad ih napadaju da su dodikovi , lukavi su pravo ,dobijaju popularnost i svi ih gledaju a u stavri su samo otvoreni za sve ,to je meni odlicno sto rade
kladim se da ce sljedece hefte biti sve gosti iz sda

- dale cooper
#694 Re: Politicka pozadina TV1
Pa pametan je za vas ako uzimate lovu od svih spomenutih strana, što se tiče novinarske objektivnosti, to jepravaistina wrote:i tv 1 pravi pametan projekat , jedne sedmice im kazu da su harisovi ,druge da su sda ,pa covicevi , sad ih napadaju da su dodikovi , lukavi su pravo ,dobijaju popularnost i svi ih gledaju a u stavri su samo otvoreni za sve ,to je meni odlicno sto radekladim se da ce sljedece hefte biti sve gosti iz sda
![]()
![]()
![]()
druga stvar.
-
super_zena
#695 Re: Politicka pozadina TV1
plain vanilla wrote:Bravo TV1, i Senade naravno
ono sto smo govorili danima, samo ste potvrdili![]()
valjda ce mu Dodik vratiti pertlice
Bakircetu ni pertlice ne vire iz Radoncicevog debelog crijeva...
Mozda bi Senad ili svai novinar trebao pitati forumske pametnjakovice, koga da intervjuise u svojim emisijama?
- plain vanilla
#696 Re: Politicka pozadina TV1
tako je, sta koga briga sta mi mislimo i pisemo..super_zena wrote:plain vanilla wrote:Bravo TV1, i Senade naravno
Mozda bi Senad ili svai novinar trebao pitati forumske pametnjakovice, koga da intervjuise u svojim emisijama?
a Bakir nije u toj guzi, on je u Zlajinoj
-
palermo
#697 Re: Politicka pozadina TV1
Pa mogao bi mislim čak i trebao.......to se inače zove slušati glas javnostisuper_zena wrote:plain vanilla wrote:Bravo TV1, i Senade naravno
-
pravaistina
#698 Re: Politicka pozadina TV1
dale cooper wrote:Pa pametan je za vas ako uzimate lovu od svih spomenutih strana, što se tiče novinarske objektivnosti, to jepravaistina wrote:i tv 1 pravi pametan projekat , jedne sedmice im kazu da su harisovi ,druge da su sda ,pa covicevi , sad ih napadaju da su dodikovi , lukavi su pravo ,dobijaju popularnost i svi ih gledaju a u stavri su samo otvoreni za sve ,to je meni odlicno sto radekladim se da ce sljedece hefte biti sve gosti iz sda
![]()
![]()
![]()
druga stvar.
zasto ne ljutis cakani , ti si sigurno sa ftv ,pa si pozelenio od ljubomore , od kako je pocela tv 1 svi se kupate ,cesljate ,mjenjate scene ,kupili ste i sng auto hahaha tek prije mjesec dana ,a sto se tice te love na ftv ,otidju na tu temu pa upitaj gdje im je nestalo 53 miliona maraka ,tako kaze tihic u svom saopstenju ,nisam ja majke
- dale cooper
#699 Re: Politicka pozadina TV1
pravaistina wrote:dale cooper wrote:Pa pametan je za vas ako uzimate lovu od svih spomenutih strana, što se tiče novinarske objektivnosti, to jepravaistina wrote:i tv 1 pravi pametan projekat , jedne sedmice im kazu da su harisovi ,druge da su sda ,pa covicevi , sad ih napadaju da su dodikovi , lukavi su pravo ,dobijaju popularnost i svi ih gledaju a u stavri su samo otvoreni za sve ,to je meni odlicno sto radekladim se da ce sljedece hefte biti sve gosti iz sda
![]()
![]()
![]()
druga stvar.
zasto ne ljutis cakani , ti si sigurno sa ftv ,pa si pozelenio od ljubomore , od kako je pocela tv 1 svi se kupate ,cesljate ,mjenjate scene ,kupili ste i sng auto hahaha tek prije mjesec dana ,a sto se tice te love na ftv ,otidju na tu temu pa upitaj gdje im je nestalo 53 miliona maraka ,tako kaze tihic u svom saopstenju ,nisam ja majke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahah, nemam nikakve veze sa FTV-om (niti ikakvom televizijom), ali ti se bome otkri da si zaposlenik TV1.
-
pravaistina
#700 Re: Politicka pozadina TV1
nisam majke mi ali ,izvini ako sam te bezveze optuzio ,ali imam svoj stav i vidim sta se desava na svim televizijama