Dvaput cika Ahmo a nisam stovateljAltsa wrote:
Evo slika za stovatelje ove kucke pa onanisite
...naoko solidna dojka ali prepustam procjenu ekspertima karanani i piciju
Dvaput cika Ahmo a nisam stovateljAltsa wrote:
Evo slika za stovatelje ove kucke pa onanisite
bingov buraz wrote:Dvaput cika Ahmo a nisam stovateljAltsa wrote:
Evo slika za stovatelje ove kucke pa onanisiteima tu neki skriveni fetish jos otkad je kao oldskulica na hercegbosna forumu nazivala Bosnjake obrezancima

Ne treba ignorisat kontaminaciju... Nije dobro za zdravlje...VjecitiStudent wrote:Cudo jedno kako marginalni spisatelji nase jadne javne scene dobiju ovoliki prostor ovdje.
Prvo plavusa Sanja, sad Martina ..., ima li kraja?
Takodjer, ponekad se upitam, kad pogledam ove diskusije, da frustrirani forumashi uopste ne posjeduju magicnu spravu po imenu daljinski?
Sad barem ima kanala ko salate i izbor je vrlo lako i jednostavno napraviti.
Vec odavno ne zelim trositi vrijeme na ego tripove nekadasnjeg novinara Senada Hadzifejzovica, niti na sponzoriranog novinara Pecanina, niti na bilo sta sto dolazi iz kuhinje SBiH..., ukratko NE GLEDAM TV1!
VjecitiStudent wrote:Ovi primitivni, muzjacki komentari su za moderacije.bingov buraz wrote: Dvaput cika Ahmo a nisam stovateljima tu neki skriveni fetish jos otkad je kao oldskulica na hercegbosna forumu nazivala Bosnjake obrezancima
Jos je veca greska kontaminaciju reklamirati i davati jos nezasluzeni znacaj, sto ova tema i tema o Sanji V. (jos uvijek se pitam cime je samo plavusa Sanja V. zasluzila 43 stranice rasprave) upravo jesu.nosara wrote:Ne treba ignorisat kontaminaciju... Nije dobro za zdravlje...VjecitiStudent wrote:Cudo jedno kako marginalni spisatelji nase jadne javne scene dobiju ovoliki prostor ovdje.
Takodjer, ponekad se upitam, kad pogledam ove diskusije, da frustrirani forumashi uopste ne posjeduju magicnu spravu po imenu daljinski?
Vec odavno ne zelim trositi vrijeme na ego tripove nekadasnjeg novinara Senada Hadzifejzovica, niti na sponzoriranog novinara Pecanina, niti na bilo sta sto dolazi iz kuhinje SBiH..., ukratko NE GLEDAM TV1!
Mislim da krivo rezonujes...VjecitiStudent wrote:Jos je veca greska kontaminaciju reklamirati i davati jos nezasluzeni znacaj, sto ova tema i tema o Sanji V. (jos uvijek se pitam cime je samo plavusa Sanja V. zasluzila 43 stranice rasprave) upravo jesu.nosara wrote:Ne treba ignorisat kontaminaciju... Nije dobro za zdravlje...VjecitiStudent wrote:Cudo jedno kako marginalni spisatelji nase jadne javne scene dobiju ovoliki prostor ovdje.
Sve ovisi koliko daleko te ideje mogu da dobace.nosara wrote:Mislim da krivo rezonujes...
Postoje bezopasne puppets tipa slavuj, galijasevic i slicni, koje nesuvislim drze i oni cije stavove zastupaju... S druge strane su sasvim koherentni i sracunati likovi izmedju dva agregatna stanja, nit smrde nit mirisu, ponekad opletu i po svojim sponzorima, reda radi, a redovno provlace opasne teze o ovoj zemlji i njenim ljudima, teze koje nisu izrecene ni u ludilu ni u afektu, vec s jasnim i opasnim ciljem izazivanja nestabilnosti kroz vjersku i nacionalnu netrpeljivost... To nas je sunovratilo '92.... Tad smo uhvaceni na spavanju... Danas ne bi trebalo bit tako...
Ili je ipak za rat potrebno dvoje...?
Ja, pa u tome i jeste problem... Konkretno, ova mala iz listice vec duze vrijeme bljuje svojim piskaranjem po regionu... Nije da se ne cita... "kupljena bagra", "obrezanci", "poturice"... nije bas simpaticno... I onda je neki blento dovede u svoju emisiju, koja je iz nekih razloga vazna odredjenom profilu ljudi ovdje, pa se stvar zakomplicira...VjecitiStudent wrote:Sve ovisi koliko daleko te ideje mogu da dobace.nosara wrote:Mislim da krivo rezonujes...
Postoje bezopasne puppets tipa slavuj, galijasevic i slicni, koje nesuvislim drze i oni cije stavove zastupaju... S druge strane su sasvim koherentni i sracunati likovi izmedju dva agregatna stanja, nit smrde nit mirisu, ponekad opletu i po svojim sponzorima, reda radi, a redovno provlace opasne teze o ovoj zemlji i njenim ljudima, teze koje nisu izrecene ni u ludilu ni u afektu, vec s jasnim i opasnim ciljem izazivanja nestabilnosti kroz vjersku i nacionalnu netrpeljivost... To nas je sunovratilo '92.... Tad smo uhvaceni na spavanju... Danas ne bi trebalo bit tako...
Ili je ipak za rat potrebno dvoje...?
Zasto jos uvijek marginalnim TV1, Sanji V., Martini, ... davati potpuno nezasluzenu i besplatnu reklamu?
Onda je strateska pogreska bila ono blokiranje tijanica, kad je htio seselja dovest u svoj talk-show u Sarajevu pred rat...?Hodidid wrote:Martina Sopta je kao intelektualka i jedinka potpuno irelevantna. Ona spada u jedan siri kontekst zbivanja na ovim prostorima i gospodja je samo kotacic u masineriji koja stoji iza pokusaja rastakanja Bosne i Hercegovine kao drzave. Jednostavno poslusan HDZ vojnik.
Meni licno je bila potpuno nepoznata. Ovaj njen istup na tv1 me zagolicao pa sam se zato upoznao s opusom doticne gospodje. Vrlo niska razina kvaliteta tekstova. A sto se tice njenog prava na stavove boze moj. Naravno da ima pravo na njih. Kao sto niko ne moze osporiti neistomisljenicima da kazu sta imaju za reci kako za njene stavove tako i da tv kucu koja joj je dala medijski prostor da nam "otvori oci" kako nam je glavni grad Teheran a mi bosnjaci da smo za dzamahiriju.
Licno mislim da je Hadzifejzovic samo navukao na tanak led. Sto se mene tice moze Senko dovesti i Vasica tako da nek cuju ljudi s kim imaju posla.To je samo pozitivno. Cenzura nam ne treba.
@don vito: U moje ime se ne moras izvinuti. I bez toga me ledja strecaju na promjenu vremena.
Ko zna. Mozda i jeste bila greska. Ljudima treba otvarati oci kad god se ukaze prilika za to. Seselj se ne bi znao a u ono vrijeme ni htio sakriti. Ne bi ga ni Tijanic uspio kamuflirati niti neutralizirati.S druge strane ocito je da se nije htjelo dolijevati ulje na vatru. Sve sto je imalo intenciju izazivanja medjuetnickih tenzija suzbijano je u svom zacetku. Bar u informativnom prostoru BiH. Kako vidimo ti napori nisu bili urodili nekim konkretnim rezultatima.nosara wrote:Onda je strateska pogreska bila ono blokiranje tijanica, kad je htio seselja dovest u svoj talk-show u Sarajevu pred rat...?Hodidid wrote:Martina Sopta je kao intelektualka i jedinka potpuno irelevantna. Ona spada u jedan siri kontekst zbivanja na ovim prostorima i gospodja je samo kotacic u masineriji koja stoji iza pokusaja rastakanja Bosne i Hercegovine kao drzave. Jednostavno poslusan HDZ vojnik.
Meni licno je bila potpuno nepoznata. Ovaj njen istup na tv1 me zagolicao pa sam se zato upoznao s opusom doticne gospodje. Vrlo niska razina kvaliteta tekstova. A sto se tice njenog prava na stavove boze moj. Naravno da ima pravo na njih. Kao sto niko ne moze osporiti neistomisljenicima da kazu sta imaju za reci kako za njene stavove tako i da tv kucu koja joj je dala medijski prostor da nam "otvori oci" kako nam je glavni grad Teheran a mi bosnjaci da smo za dzamahiriju.
Licno mislim da je Hadzifejzovic samo navukao na tanak led. Sto se mene tice moze Senko dovesti i Vasica tako da nek cuju ljudi s kim imaju posla.To je samo pozitivno. Cenzura nam ne treba.
@don vito: U moje ime se ne moras izvinuti. I bez toga me ledja strecaju na promjenu vremena.
Bas cu potrazit senadov komentar tih dana...
Ako je rastika kod senada izjavila nesto u ovom, svom, stilu (dzamahirija, teheran, kupljena bagra), onda aferim... To otvara oci...Hodidid wrote:Ko zna. Mozda i jeste bila greska. Ljudima treba otvarati oci kad god se ukaze prilika za to. Seselj se ne bi znao a u ono vrijeme ni htio sakriti. Ne bi ga ni Tijanic uspio kamuflirati niti neutralizirati.S druge strane ocito je da se nije htjelo dolijevati ulje na vatru. Sve sto je imalo intenciju izazivanja medjuetnickih tenzija suzbijano je u svom zacetku. Bar u informativnom prostoru BiH. Kako vidimo ti napori nisu bili urodili nekim konkretnim rezultatima.nosara wrote:Onda je strateska pogreska bila ono blokiranje tijanica, kad je htio seselja dovest u svoj talk-show u Sarajevu pred rat...?Hodidid wrote:Martina Sopta je kao intelektualka i jedinka potpuno irelevantna. Ona spada u jedan siri kontekst zbivanja na ovim prostorima i gospodja je samo kotacic u masineriji koja stoji iza pokusaja rastakanja Bosne i Hercegovine kao drzave. Jednostavno poslusan HDZ vojnik.
Bas cu potrazit senadov komentar tih dana...
Da bi znao ko ti radi o glavi moras ga saslusati a ne ignorirati.
@Nosaro, da se posluzim tvojom jezicinom: ti vec odavno viris iz Zlatkovog analnog otvora. i neko ko te pznaje, moze to s pravom reci. drugo, sve si rekao u ovom sto sam boldirao. "KO IM BRANI DA PODRZAVAJU KOGA I STA HOCE". e, upravo tako! a ti se sam sebi istovari u partijaska usta. OVER & OUT!nosara wrote:
Ko im brani da podrzavaju koga i sta hoce...? Dapace, neka se svi coporativno nasele u haretovom supku, kakav je problem...? Potpuno je legitimno prodat dusu, pa i luzeru bez perspektive...Haris uopste vise nije problem...
Ali... Kad iskoristis privilegiju nacionalne frekvencije i na svojoj televiziji das prostor osvjedocenim neprijateljima BiH, e, to onda predstavlja guranje prsta u oko... A propagiranje podjele zemlje i segregacije na osnovu vjerske i nacionalne pripadnosti je i krivicno djelo... vlajki, onaj hejter iz nezavisnih, sopta, itd... Kad vlajki izjavi na toj televiziji da Srebrenica nije pojam za genocid, to postaje zvanican stav tv1, barem iz moje perspektive...
Ako je sopta, koja za Srbe i Hrvate koji nisu prvenstveno nacionalisti, napisala da su "bivsi Srbi i Hrvati a danas kupljena bagra", onda to, iz moje perspektive, misli i tv1, jer joj je dala prostor neposredno nakon objavljivanja tog teksta u indexu...
Toliko... Zasad...
VjecitiStudent wrote:Cudo jedno kako marginalni spisatelji nase jadne javne scene dobiju ovoliki prostor ovdje.
skojotovski wrote:@Nosaro, da se posluzim tvojom jezicinom: ti vec odavno viris iz Zlatkovog analnog otvora. i neko ko te pznaje, moze to s pravom reci. drugo, sve si rekao u ovom sto sam boldirao. "KO IM BRANI DA PODRZAVAJU KOGA I STA HOCE". e, upravo tako! a ti se sam sebi istovari u partijaska usta. OVER & OUT!nosara wrote:
Ko im brani da podrzavaju koga i sta hoce...? Dapace, neka se svi coporativno nasele u haretovom supku, kakav je problem...? Potpuno je legitimno prodat dusu, pa i luzeru bez perspektive...Haris uopste vise nije problem...
Ali... Kad iskoristis privilegiju nacionalne frekvencije i na svojoj televiziji das prostor osvjedocenim neprijateljima BiH, e, to onda predstavlja guranje prsta u oko... A propagiranje podjele zemlje i segregacije na osnovu vjerske i nacionalne pripadnosti je i krivicno djelo... vlajki, onaj hejter iz nezavisnih, sopta, itd... Kad vlajki izjavi na toj televiziji da Srebrenica nije pojam za genocid, to postaje zvanican stav tv1, barem iz moje perspektive...
Ako je sopta, koja za Srbe i Hrvate koji nisu prvenstveno nacionalisti, napisala da su "bivsi Srbi i Hrvati a danas kupljena bagra", onda to, iz moje perspektive, misli i tv1, jer joj je dala prostor neposredno nakon objavljivanja tog teksta u indexu...
Toliko... Zasad...

skojotovski wrote: bojim se da lazes, kao i vecina ovih verbalnih seratora. svako slovo objavljen na TV1 znate na pamet.
kakvo licemjerstvo...
Eh, sta ova OZNA sve nece doznatikomeba wrote:Samo za Senada Hadžifejzovića koji je Soptu najavio superlativima...evo šta piše Sopta aka "OldSkul" na drugom forumu:
...
Pa bila je jucer i ovdje... Nesto "kentacki" trte-vrte...VjecitiStudent wrote:Eh, sta ova OZNA sve nece doznatikomeba wrote:Samo za Senada Hadžifejzovića koji je Soptu najavio superlativima...evo šta piše Sopta aka "OldSkul" na drugom forumu:
...
Jasta je, ko sto smo i mi tebe procitali da si Zlaja, glavom i bradomnosara wrote:Pa bila je jucer i ovdje... Nesto "kentacki" trte-vrte...VjecitiStudent wrote:Eh, sta ova OZNA sve nece doznatikomeba wrote:Samo za Senada Hadžifejzovića koji je Soptu najavio superlativima...evo šta piše Sopta aka "OldSkul" na drugom forumu:
...
Pokusala se umit, ali je procitana...