Zlatko mi nikad nije bio drag, zbog svoje arogantnosti, narcisoidnosti i slicnih osobina..Medjutim, kad vidim koliko nervira neke, odmah mi je drazi.Nass wrote:Nisu problem naci-mafijasi koji opustosise ovu zemlju, nisu oni mrtvi foteljasi, nisu njihovi kriminalni interesi u igri, nisu problem oni koji izmisljaju nepostojeca pravila, ucjenjuju i kupuju/zastrasuju tudje zastupnike, oni koji otvoreno i bahato izjavljuju kako nikakva platforma ne dolazi u obzir jer oni samo zele fotelje u kojima ce vec nesto naci da rade (i nikako da se zacrvene od stida), ne, Zlatko je problem svih nasih problema. "Komplikuje stvari".
A sto se tice FTV, spominjala sam na ovoj temi i prije slucaj MUP-a TK
Policajac prodaje falsifikovane diplome
Ševal Bešić, policajac iz Živinica prodaje falsifikovane diplome, objavila je Federalna televizija. Zahvaljujući unosnom "biznisu" Bešić je napredovao i do pomoćnika komandira Policijske stanice Istok Tuzla. O njegovim mutnim poslovima nadležni znaju sve, ali šute.
Komesar MUP-a Tuzlanskog kantona Nedim Mutapčić nije želio govoriti o tome zbog čega Ševač Bešić nije suspendovan.
FTV i 60 minuta redovno izvjestavaju o ovakvim slucajevima u MUP-u TK, medjutim komesarova stolica se niti ne zaljulja