Nije bitno da li neko napravi grešku u afrikatima, bitno je biti sa pravim ljudima u pravo vrijeme
Tvoju kritiku prihvatam kao dobronamjernu i unajmio sam lektora da te zadovoljim što se tiče pravopisa, a svoje vrijeme ja ne trošim na zavidne ljude kao što si ti, nego na sve dobronamjerne ljude u Bosni i Hercegovini. Bitno je šta se kaže a ne da li je pravopisno ispravno. Još nešto - ukoliko si imao prilike da slušaš lingviste kada drže govore - kada si toliko pismen - mogao si primijetiti da i oni prave lapsuse u govoru, jer su svjesni da je bitno šta se kaže a ne kako se kaže, a bitno je i ko je to rekao. U pravu si i da iznosim stavove koji su politički, ali nisi u pravu da su oni samo vezani za stranku, a što se tiče "seljačkog", mislim da si se otkrio kome i čemu pripadaš, a glupo bi bilo da govorim i pišem da nismo najbolji i nismo naj, jer u ovoj našoj BIH nema boljih i sposobnijih a ni hrabrijih od nas - da svakom papku odgovorimo u brk, a to mi i dokumentujemo.
Ja sam svoje opredeljenje našao u BPS-u, kandidat sam BPS-a a ovo je stranica o politici i ti si polupao lončiće u svom komentaru, previše si prisan tuđem razmišljanju i dobro bi bilo da imaš svoj stav.
U Tuzli u BPS-u na listi su pod brojem 1 BOSANCI, a multietnični smo više nego ijedna stranka, tako da i to možeš provjeriti.
Što se tiče BPS-a, mi svoja djela ne dokazujemo pisanim tekstom, nego u praksi, a ako ne vjeruješ, pozivam te u Tuzlu da provjeriš