Tihić vodi grupu...Krushna mrva wrote:Prijemni ti je IQ test. Samo sto jarane, sto je nizi, bolji ti je status
Politicka akademija SDA
- SmokingMan
#51 Re: Politicka akademija SDA
-
udrch
#52 Re: Politicka akademija SDA
drug moj, ja to od dragosti..nisam nikad vjerovao da ću pročitati da se ti bilo kada, u bilo kojem kontekstu izraziš pozitivno prema bilo kojem dijelu ove "krihminalne horganizacije"..JoseMujica wrote:e moj udrch kad se nad ovim dijelom smiješ nad ostalim moreš samo plakat....ko što i jes, bez trunke sarkazma, čitava zemlja oplakala i još plače.udrch wrote:JoseMujica wrote:ova hakademija i jes (naj)bolji dio stranke...mlađi, moderniji, europejski
nemoj zamjeriti, ali omekšo si haman kako smo se plasirali u Brazil..
-
The BEN10
#53 Re: Politicka akademija SDA
Bravo, aferim! Dobro primijećeno.Ridjobrki wrote:A kapital i moć imaju sklonost da prelaze iz ruku budala u ruke pametnijih, prije ili kasnije. Ko se politički ne bude uklapao u savremene tokove i tražio način da sačuva stečeno/zarađeno/ukradeno i ko ne bude mahalski pragmatičan i držao se krda - otpada. Svim tim elementima nema druge nego "u suru" sa cijelim krdom a čitavo to krdo valja se lagano kretati u pravcu u kojem ga gazde žele potjerati...
Onaj ko ne zna upravljat kriminalno privatizovanom fabrikom ili onaj ko je stekao pravo na neku nekretninu, a nije sposoban
upravljati njome kad-tad će je prodati. To ti je poput onih što dobiju na lutriju - samo mali postotak njih zna pametno uložiti i sačuvati dobijeno (mada i kod njih se događa, da ako djeca ne znaju sačuvati ono što su im starci ostavili sav dobitak bude badava), ostali spiskaju i vrate se starom načinu života...
-
AmorJuve
#54 Re: Politicka akademija SDA
Drago mi je da si ti nasao zivotno zanimanje, palamudit po forumu. Za sta li si ti kandidatjazzer wrote:Mislim da si savrsen kandidat za tu akademiju. Bas takve traze.AmorJuve wrote:...
Citam novine vidim oglas za politicku akademiju, sto da ne. Cujem ako budes dobar i neki Brisel evropski parlament posjetis, opet sto da ne. Nesto naucis, pa i ako cu nauciti krasti opet cu nesto nauciti ( do sada strucan samo u krađi rezdelija i trešnji).
Nema se brate da se i subotom i nedeljom ide na planinu. Zato subotom cu rado da idem na akademiju ako me prime naravno
- uglavnomja
#55 Re: Politicka akademija SDA
dosta od mene glasova od 91. do 2010. ... i protesta, i apela, i muntanja raje da se skupimo, da nesto uradimo ... pocinjuci od skupa pred holidejem 92.pink floydd wrote:Glasaš li ti ? Jesi li otišao iz Bosne ? Jesi li u Bosni pa poznaješ situejšn ili si samo besposlen u Evropi pa čitaš naše portale i gledaš našu televiziju dok si na poslu pa umislio sebi da si ekspert za našu političku scenu i naše svakodnevno deveranje ? Ko moj amidža koji je smotao kad se zapucalo, i sad kad dođe počne da pametuje i prosipa mi neke nebuloze o našoj politici i našoj situaciji. Nemoj živ bio, dosta je nama šupljiranja, pogotovo od vas vještačkih evropejaca.uglavnomja wrote: i ostatk, apatican ili pposvecen obrazovanju i odlasku iz bosne, koji ne glasa, naravno.
uzivo gledanje razvoja nacikleptokratije, pod vodjstvom sda
u svakom slucaju, ne vjerujem da je mnogo vas dobilo pravo glasa prije mog odlaska iz bosne
- jazzer
#56 Re: Politicka akademija SDA
Ako je za tebe ''neki Brisel'' na pravoj si adresi, bices primljen i bezAmorJuve wrote:Drago mi je da si ti nasao zivotno zanimanje, palamudit po forumu. Za sta li si ti kandidatjazzer wrote:Mislim da si savrsen kandidat za tu akademiju. Bas takve traze.AmorJuve wrote:...
Citam novine vidim oglas za politicku akademiju, sto da ne. Cujem ako budes dobar i neki Brisel evropski parlament posjetis, opet sto da ne. Nesto naucis, pa i ako cu nauciti krasti opet cu nesto nauciti ( do sada strucan samo u krađi rezdelija i trešnji).
Nema se brate da se i subotom i nedeljom ide na planinu. Zato subotom cu rado da idem na akademiju ako me prime naravno
prijemnog. I vlasnicima ove akademije je to samo ''neki Brisel'', tako da vec u startu slazete.
-
AmorJuve
#57 Re: Politicka akademija SDA
Meni je neki jer ga jos nisam vidio, i bice neki dok ne obavim posjetu istom. Tako da veze nemam ni je li lijepi ni jaki ni ovakav ni nakav. A ti si vjerovatno u parlamentu negdje i strasni si borac za evropske integracije samo te niko ne svata.
Usput danas dobi poziv, u petak 17h prijemni.
Usput danas dobi poziv, u petak 17h prijemni.
- seln
#58 Re: Politicka akademija SDA
Valjda nece testirati pravopis...AmorJuve wrote: Usput danas dobi poziv, u petak 17h prijemni.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#59 Re: Politicka akademija SDA
idealan za SDA...još da svaki post počMe su salamom DŽe bi mu kraj bio
-
AmorJuve
#60 Re: Politicka akademija SDA
Taman posla da se s vama forum lifestyle prepirem. Svu pamet svijeta ste pokupili i ja vam cestitam na tome. Sve mogu da razumijem ali ljude koji se petljaju tamo gdje nemaju konkretne odgovore necu nikada. Sveznalica i pametnica nigdje vise no kod nas.