Politicka akademija SDA

SmokingMan

#51 Re: Politicka akademija SDA

Post by SmokingMan »

Krushna mrva wrote::lol: Prijemni ti je IQ test. Samo sto jarane, sto je nizi, bolji ti je status
Tihić vodi grupu... :lol:
udrch

#52 Re: Politicka akademija SDA

Post by udrch »

JoseMujica wrote:
udrch wrote:
JoseMujica wrote:ova hakademija i jes (naj)bolji dio stranke...mlađi, moderniji, europejski
:lol:
e moj udrch kad se nad ovim dijelom smiješ nad ostalim moreš samo plakat....ko što i jes, bez trunke sarkazma, čitava zemlja oplakala i još plače.
drug moj, ja to od dragosti..nisam nikad vjerovao da ću pročitati da se ti bilo kada, u bilo kojem kontekstu izraziš pozitivno prema bilo kojem dijelu ove "krihminalne horganizacije"..
nemoj zamjeriti, ali omekšo si haman kako smo se plasirali u Brazil..
The BEN10

#53 Re: Politicka akademija SDA

Post by The BEN10 »

Ridjobrki wrote:A kapital i moć imaju sklonost da prelaze iz ruku budala u ruke pametnijih, prije ili kasnije. Ko se politički ne bude uklapao u savremene tokove i tražio način da sačuva stečeno/zarađeno/ukradeno i ko ne bude mahalski pragmatičan i držao se krda - otpada. Svim tim elementima nema druge nego "u suru" sa cijelim krdom a čitavo to krdo valja se lagano kretati u pravcu u kojem ga gazde žele potjerati...
Bravo, aferim! Dobro primijećeno.
Onaj ko ne zna upravljat kriminalno privatizovanom fabrikom ili onaj ko je stekao pravo na neku nekretninu, a nije sposoban
upravljati njome kad-tad će je prodati. To ti je poput onih što dobiju na lutriju - samo mali postotak njih zna pametno uložiti i sačuvati dobijeno (mada i kod njih se događa, da ako djeca ne znaju sačuvati ono što su im starci ostavili sav dobitak bude badava), ostali spiskaju i vrate se starom načinu života...
AmorJuve

#54 Re: Politicka akademija SDA

Post by AmorJuve »

jazzer wrote:
AmorJuve wrote:...
Citam novine vidim oglas za politicku akademiju, sto da ne. Cujem ako budes dobar i neki Brisel evropski parlament posjetis, opet sto da ne. Nesto naucis, pa i ako cu nauciti krasti opet cu nesto nauciti ( do sada strucan samo u krađi rezdelija i trešnji).
Nema se brate da se i subotom i nedeljom ide na planinu. Zato subotom cu rado da idem na akademiju ako me prime naravno :shock:
Mislim da si savrsen kandidat za tu akademiju. Bas takve traze.
Drago mi je da si ti nasao zivotno zanimanje, palamudit po forumu. Za sta li si ti kandidat :thumbup:
uglavnomja

#55 Re: Politicka akademija SDA

Post by uglavnomja »

pink floydd wrote:
uglavnomja wrote: i ostatk, apatican ili pposvecen obrazovanju i odlasku iz bosne, koji ne glasa, naravno.
Glasaš li ti ? Jesi li otišao iz Bosne ? Jesi li u Bosni pa poznaješ situejšn ili si samo besposlen u Evropi pa čitaš naše portale i gledaš našu televiziju dok si na poslu pa umislio sebi da si ekspert za našu političku scenu i naše svakodnevno deveranje ? Ko moj amidža koji je smotao kad se zapucalo, i sad kad dođe počne da pametuje i prosipa mi neke nebuloze o našoj politici i našoj situaciji. Nemoj živ bio, dosta je nama šupljiranja, pogotovo od vas vještačkih evropejaca.
dosta od mene glasova od 91. do 2010. ... i protesta, i apela, i muntanja raje da se skupimo, da nesto uradimo ... pocinjuci od skupa pred holidejem 92. :cry:
uzivo gledanje razvoja nacikleptokratije, pod vodjstvom sda :| tokom rata nije bilo vidljivo, bili smo zadeverani prezivljavanjem, nije bilo struje ni baterija bar za radio, info su stizale iz desete ruke ... ali zato narednih 15 godina pljacke, otimacine, uinesrecivanja naroda, zamazivanja ociju, prodavanja dandamu pod bubrege, sarene laze, pravljenja naroda ovcom ... e, toga se jako dobro sjecam.

u svakom slucaju, ne vjerujem da je mnogo vas dobilo pravo glasa prije mog odlaska iz bosne :D
jazzer

#56 Re: Politicka akademija SDA

Post by jazzer »

AmorJuve wrote:
jazzer wrote:
AmorJuve wrote:...
Citam novine vidim oglas za politicku akademiju, sto da ne. Cujem ako budes dobar i neki Brisel evropski parlament posjetis, opet sto da ne. Nesto naucis, pa i ako cu nauciti krasti opet cu nesto nauciti ( do sada strucan samo u krađi rezdelija i trešnji).
Nema se brate da se i subotom i nedeljom ide na planinu. Zato subotom cu rado da idem na akademiju ako me prime naravno :shock:
Mislim da si savrsen kandidat za tu akademiju. Bas takve traze.
Drago mi je da si ti nasao zivotno zanimanje, palamudit po forumu. Za sta li si ti kandidat :thumbup:
Ako je za tebe ''neki Brisel'' na pravoj si adresi, bices primljen i bez
prijemnog. I vlasnicima ove akademije je to samo ''neki Brisel'', tako da vec u startu slazete.
AmorJuve

#57 Re: Politicka akademija SDA

Post by AmorJuve »

Meni je neki jer ga jos nisam vidio, i bice neki dok ne obavim posjetu istom. Tako da veze nemam ni je li lijepi ni jaki ni ovakav ni nakav. A ti si vjerovatno u parlamentu negdje i strasni si borac za evropske integracije samo te niko ne svata.

Usput danas dobi poziv, u petak 17h prijemni.
seln

#58 Re: Politicka akademija SDA

Post by seln »

AmorJuve wrote: Usput danas dobi poziv, u petak 17h prijemni.
Valjda nece testirati pravopis... :roll:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#59 Re: Politicka akademija SDA

Post by JoseMujica »

idealan za SDA...još da svaki post počMe su salamom DŽe bi mu kraj bio
AmorJuve

#60 Re: Politicka akademija SDA

Post by AmorJuve »

Taman posla da se s vama forum lifestyle prepirem. Svu pamet svijeta ste pokupili i ja vam cestitam na tome. Sve mogu da razumijem ali ljude koji se petljaju tamo gdje nemaju konkretne odgovore necu nikada. Sveznalica i pametnica nigdje vise no kod nas.
Post Reply