Političari i liječenje u inostranstvu

Post Reply
anonimus0007

#1 Političari i liječenje u inostranstvu

Post by anonimus0007 »

Svako nekoliko mediji objave kako je neki političar otišao u inostranstvo na liječenje. Čisto onako, normala, podrazumjeva se, a niko ne pita odakle pare. Za sirotinju se svako malo skupljaju pare, a oni izgleda idu kada hoće, i to je postalo normalno???
Danguba

#2 Re: Političari i liječenje u inostranstvu

Post by Danguba »

anonimus0007 wrote:Svako nekoliko mediji objave kako je neki političar otišao u inostranstvo na liječenje. Čisto onako, normala, podrazumjeva se, a niko ne pita odakle pare. Za sirotinju se svako malo skupljaju pare, a oni izgleda idu kada hoće, i to je postalo normalno???
...i sta je tu cudno. Politicari svih zemalja idu vani na lijecenje pa cak iako imaju slicne klinike u svojim zemljama. Obican narod nikada ili rijetko je mogao biti upucen vani na lijecenje. Uvijek i svuda isto, bilo i bit ce.
anonimus0007

#3 Re: Političari i liječenje u inostranstvu

Post by anonimus0007 »

pa mi smo ipak siromašna zemlja, i naši političari nebi smjeli biti toliko bogati. Tito svojevremeno nije htio da ide u inostranstvo na liječenje. ovi naši ublehaši uništili zdravstvo, klinički centar pretvorili u stranačku ispostavu, leglo korupcije, i još sirotinji govore kako je sve na nivou, a kad njihovoj guzici zatreba doktor odoše vani.
muzicar_iz_parka

#4 Re: Političari i liječenje u inostranstvu

Post by muzicar_iz_parka »

Oni su upućeni više nego običan puk u stanje našeg zdrastva, nije im zamjeriti.
Mada i u HR kao i SRB bilo je sličnih skandala prilikom liječenja njihovih političara u inozemstvu.
Danguba

#5 Re: Političari i liječenje u inostranstvu

Post by Danguba »

anonimus0007 wrote:pa mi smo ipak siromašna zemlja, i naši političari nebi smjeli biti toliko bogati. Tito svojevremeno nije htio da ide u inostranstvo na liječenje. ovi naši ublehaši uništili zdravstvo, klinički centar pretvorili u stranačku ispostavu, leglo korupcije, i još sirotinji govore kako je sve na nivou, a kad njihovoj guzici zatreba doktor odoše vani.
to je pitanje morala i guz...pardon, obraza. posto su nemoralni i nemaju obraza sto pokazuju svaki dan, nista cudno ali opet se vracamo na glasace...opet krug zatvoren.
anonimus0007

#6 Re: Političari i liječenje u inostranstvu

Post by anonimus0007 »

Danguba wrote:
anonimus0007 wrote:pa mi smo ipak siromašna zemlja, i naši političari nebi smjeli biti toliko bogati. Tito svojevremeno nije htio da ide u inostranstvo na liječenje. ovi naši ublehaši uništili zdravstvo, klinički centar pretvorili u stranačku ispostavu, leglo korupcije, i još sirotinji govore kako je sve na nivou, a kad njihovoj guzici zatreba doktor odoše vani.
to je pitanje morala i guz...pardon, obraza. posto su nemoralni i nemaju obraza sto pokazuju svaki dan, nista cudno ali opet se vracamo na glasace...opet krug zatvoren.
evo konkretno tihić. sda je uništila kcus koševo, postavljala direktore, korupciju razvila do neslućenih razmjera..... i on sada ode u njemačku ko gospodin a ja mora podmićivati korumpiranu aždahu da bi došao na red za obični pregled.

fakat, nebi im trebali dozvoliti da se liječe u inostranstvu. neka i oni ubiru plodove svoje nesposobnosti.
Dinko85

#7 Re: Političari i liječenje u inostranstvu

Post by Dinko85 »

Eto to sad vas čudi, pa hebe se njih za nama oni su sebe osigurali i sve svoje, a vi po forumu udrite. ;)
mayab

#8 Re: Političari i liječenje u inostranstvu

Post by mayab »

anonimus0007 wrote:
Danguba wrote:
evo konkretno tihić. sda je uništila kcus koševo, postavljala direktore, korupciju razvila do neslućenih razmjera..... i on sada ode u njemačku ko gospodin a ja mora podmićivati korumpiranu aždahu da bi došao na red za obični pregled.

fakat, nebi im trebali dozvoliti da se liječe u inostranstvu. neka i oni ubiru plodove svoje nesposobnosti.
Mnogo sta im ja ne bi dozvolio, ali tesko!
Prvo im ne bi dozvolio njihove visoke plate bez rezultata, a ako bi pokazali rezultate dobre i kvalitetne po narod i drzavu u cjelini, udvostrucio bi im ih!
Ne bi im dozvolio sluzbeni auto iznad jedne Oktavije...
...
...
...

...
Post Reply