Političari i liječenje u inostranstvu
-
anonimus0007
#1 Političari i liječenje u inostranstvu
Svako nekoliko mediji objave kako je neki političar otišao u inostranstvo na liječenje. Čisto onako, normala, podrazumjeva se, a niko ne pita odakle pare. Za sirotinju se svako malo skupljaju pare, a oni izgleda idu kada hoće, i to je postalo normalno???
- Danguba
#2 Re: Političari i liječenje u inostranstvu
...i sta je tu cudno. Politicari svih zemalja idu vani na lijecenje pa cak iako imaju slicne klinike u svojim zemljama. Obican narod nikada ili rijetko je mogao biti upucen vani na lijecenje. Uvijek i svuda isto, bilo i bit ce.anonimus0007 wrote:Svako nekoliko mediji objave kako je neki političar otišao u inostranstvo na liječenje. Čisto onako, normala, podrazumjeva se, a niko ne pita odakle pare. Za sirotinju se svako malo skupljaju pare, a oni izgleda idu kada hoće, i to je postalo normalno???
-
anonimus0007
#3 Re: Političari i liječenje u inostranstvu
pa mi smo ipak siromašna zemlja, i naši političari nebi smjeli biti toliko bogati. Tito svojevremeno nije htio da ide u inostranstvo na liječenje. ovi naši ublehaši uništili zdravstvo, klinički centar pretvorili u stranačku ispostavu, leglo korupcije, i još sirotinji govore kako je sve na nivou, a kad njihovoj guzici zatreba doktor odoše vani.
-
muzicar_iz_parka
#4 Re: Političari i liječenje u inostranstvu
Oni su upućeni više nego običan puk u stanje našeg zdrastva, nije im zamjeriti.
Mada i u HR kao i SRB bilo je sličnih skandala prilikom liječenja njihovih političara u inozemstvu.
Mada i u HR kao i SRB bilo je sličnih skandala prilikom liječenja njihovih političara u inozemstvu.
- Danguba
#5 Re: Političari i liječenje u inostranstvu
to je pitanje morala i guz...pardon, obraza. posto su nemoralni i nemaju obraza sto pokazuju svaki dan, nista cudno ali opet se vracamo na glasace...opet krug zatvoren.anonimus0007 wrote:pa mi smo ipak siromašna zemlja, i naši političari nebi smjeli biti toliko bogati. Tito svojevremeno nije htio da ide u inostranstvo na liječenje. ovi naši ublehaši uništili zdravstvo, klinički centar pretvorili u stranačku ispostavu, leglo korupcije, i još sirotinji govore kako je sve na nivou, a kad njihovoj guzici zatreba doktor odoše vani.
-
anonimus0007
#6 Re: Političari i liječenje u inostranstvu
evo konkretno tihić. sda je uništila kcus koševo, postavljala direktore, korupciju razvila do neslućenih razmjera..... i on sada ode u njemačku ko gospodin a ja mora podmićivati korumpiranu aždahu da bi došao na red za obični pregled.Danguba wrote:to je pitanje morala i guz...pardon, obraza. posto su nemoralni i nemaju obraza sto pokazuju svaki dan, nista cudno ali opet se vracamo na glasace...opet krug zatvoren.anonimus0007 wrote:pa mi smo ipak siromašna zemlja, i naši političari nebi smjeli biti toliko bogati. Tito svojevremeno nije htio da ide u inostranstvo na liječenje. ovi naši ublehaši uništili zdravstvo, klinički centar pretvorili u stranačku ispostavu, leglo korupcije, i još sirotinji govore kako je sve na nivou, a kad njihovoj guzici zatreba doktor odoše vani.
fakat, nebi im trebali dozvoliti da se liječe u inostranstvu. neka i oni ubiru plodove svoje nesposobnosti.
- Dinko85
#7 Re: Političari i liječenje u inostranstvu
Eto to sad vas čudi, pa hebe se njih za nama oni su sebe osigurali i sve svoje, a vi po forumu udrite. 
- mayab
#8 Re: Političari i liječenje u inostranstvu
Mnogo sta im ja ne bi dozvolio, ali tesko!anonimus0007 wrote:evo konkretno tihić. sda je uništila kcus koševo, postavljala direktore, korupciju razvila do neslućenih razmjera..... i on sada ode u njemačku ko gospodin a ja mora podmićivati korumpiranu aždahu da bi došao na red za obični pregled.Danguba wrote:to je pitanje morala i guz...pardon, obraza. posto su nemoralni i nemaju obraza sto pokazuju svaki dan, nista cudno ali opet se vracamo na glasace...opet krug zatvoren.anonimus0007 wrote:pa mi smo ipak siromašna zemlja, i naši političari nebi smjeli biti toliko bogati. Tito svojevremeno nije htio da ide u inostranstvo na liječenje. ovi naši ublehaši uništili zdravstvo, klinički centar pretvorili u stranačku ispostavu, leglo korupcije, i još sirotinji govore kako je sve na nivou, a kad njihovoj guzici zatreba doktor odoše vani.
fakat, nebi im trebali dozvoliti da se liječe u inostranstvu. neka i oni ubiru plodove svoje nesposobnosti.
Prvo im ne bi dozvolio njihove visoke plate bez rezultata, a ako bi pokazali rezultate dobre i kvalitetne po narod i drzavu u cjelini, udvostrucio bi im ih!
Ne bi im dozvolio sluzbeni auto iznad jedne Oktavije...
...
...
...
...