POLITIČARI I KONTAKT SA GRAĐANIMA

Post Reply
slushatelj

#1 POLITIČARI I KONTAKT SA GRAĐANIMA

Post by slushatelj »

U razgovorima sa susjedima o našoj svakodnevnici,pitamo se zašto političari,tačnije načelnici
općina ne šele kontakte,razgovore sa građanima.Bilo bi poželjno da makar jednom mjesečno po sat vremena organizuju razgovore sa građanima,u salama koje ima svaka općina.Čuli bi ne samo
kritike,već i pohvale.ali najvažnije je da bi čuli niz raznih prijedloga šta u općini treba uraditi.
Oni izgleda žele jedino javne nastupe,sastanke na višem nivou,pa u kabinet pod pod zaštitu
sekretarica.Poslije posla u auto zatamnjeni stakala i kući.
aze

#2 Re: POLITIČARI I KONTAKT SA GRAĐANIMA

Post by aze »

slushatelj wrote:U razgovorima sa susjedima o našoj svakodnevnici,pitamo se zašto političari,tačnije načelnici
općina ne šele kontakte,razgovore sa građanima.Bilo bi poželjno da makar jednom mjesečno po sat vremena organizuju razgovore sa građanima,u salama koje ima svaka općina.Čuli bi ne samo
kritike,već i pohvale.ali najvažnije je da bi čuli niz raznih prijedloga šta u općini treba uraditi.
Oni izgleda žele jedino javne nastupe,sastanke na višem nivou,pa u kabinet pod pod zaštitu
Ajd imas pravo da 3 puta pogadjas zasto nece da pricaju sa gradjanima i zasto se vozikaju u svoje vile sa autima zatamnjenih stakala ;-)
izdaleka

#3 Re: POLITIČARI I KONTAKT SA GRAĐANIMA

Post by izdaleka »

slushatelj wrote:U razgovorima sa susjedima o našoj svakodnevnici,pitamo se zašto političari,tačnije načelnici
Zato sto se gradjani ponasaju kao sluge a politicari misle i osjecaju se kao gospodari cak i zraka koji udisemo.
Mi gradjani smo najvise krivi jer smo im dali previse slobode, moramo konacno svi mi poceti misliti svojom glavom i traziti , bolje reci zahtijevati da rade svoj posao jer oni su tu da sluze nama a ne da glume nedodirljive. Dragi moji gradjani, probudite se i trazite sve ono sto vam pripada.
bataljon-hamza

#4 Re: POLITIČARI I KONTAKT SA GRAĐANIMA

Post by bataljon-hamza »

Kontakt s politicarima sam preko nisana !
Post Reply