Radeljas: Posto vaga, proglasio se bozijem poslanikom, magistrirao

Alija Budnjo, izgradio nam dzamiju Ali-begovu

Pa nije ni Ali-beg Budnjo losij. Raspitaj se malo sta mu radnice rade da dobiju poso ili platu.rajvoSa0 wrote:Sto je najzalosnije, ovaj mutant Radeljas voda manekenke od +20 godina
E moja bosno, na sta si spala da ti ovaj upravlja zdravstvenim fondom od 350 miliona maraka..
Pričao mi je netko, ne znam jel istina, mislim da jeste da je išao na intervu za posao kod Budnje, ne znam u koji od hotela. Sazvao ih 10, onda im rekao da čekaju u lobiju hotela , a tu im prišao konobar i pili kafu i platili i tako 2 dana.Zvao ih 2x na intervju i onda im naplaćivao kafu koju popiju ili šta su već popili.Fabijo wrote:I nevidim sto je ovo zalosno, pa ovo je vizija Stranke Demokratske Akcije. Vizija je uvijek bila da imamo 3-4% begova kojim se ostali mole. Svaki drugi dan neki jadnik koji nije imao srece da ga SDA proglasi begom ili da se rodi sa sisama i lijepom guziciom (pa da moze pred Radeljasa, Budnje ili nekog drugog SDA-bega na koljena) moli za 5 KM da djetetu moze platiti operaciju ili sendvic.
Zvanicno je clan Mirnesovog klana ali je mu SDA prije par mjeseci dala sansu da bude tkz. vaga. U roku od par sedmica Radeljas se proglasi bozijem poslanikom i dobi i BMW X6 i Lexus RX. Nerijetko ih parkira na po trotoara jer on to kao samoproglaseni boziji poslanik i nosilac SDA-ordena "Beg" moRe. Osim toga je prije par sedmica magistrirao.muha_sa wrote:jel ovaj Rdeljaš iz Mirnesove stranke il iz Sda![]()
nako pitamsve je to u 5 dkg.
Shvatam sta hoces da kazes,ali gore su one od njega .Hej,koji to mozak mora biti i spasti na to da je kara Eso RadeljasrajvoSa0 wrote:Sto je najzalosnije, ovaj mutant Radeljas voda manekenke od +20 godina
E moja bosno, na sta si spala da ti ovaj upravlja zdravstvenim fondom od 350 miliona maraka..
Nismo bolje ni zaslužili.rajvoSa0 wrote:Sto je najzalosnije, ovaj mutant Radeljas voda manekenke od +20 godina
Nemoj zajebavat. Kipi seksipil kad se pocne oblizivat (viditi sliku o.a)CVIKERASH wrote:Shvatam sta hoces da kazes,ali gore su one od njega .Hej,koji to mozak mora biti i spasti na to da je kara Eso RadeljasrajvoSa0 wrote:Sto je najzalosnije, ovaj mutant Radeljas voda manekenke od +20 godina
Gojeni H wrote:Ipak je ovo lice kafanske gerile s pocetka 2000-ih
Vrijedno da se ponovo postavi.
Haj sto kara njihCVIKERASH wrote:Shvatam sta hoces da kazes,ali gore su one od njega .Hej,koji to mozak mora biti i spasti na to da je kara Eso RadeljasrajvoSa0 wrote:Sto je najzalosnije, ovaj mutant Radeljas voda manekenke od +20 godina
CVIKERASH wrote:Shvatam sta hoces da kazes,ali gore su one od njega .Hej,koji to mozak mora biti i spasti na to da je kara Eso RadeljasrajvoSa0 wrote:Sto je najzalosnije, ovaj mutant Radeljas voda manekenke od +20 godina
redhat wrote:Nismo bolje ni zaslužili.rajvoSa0 wrote:Sto je najzalosnije, ovaj mutant Radeljas voda manekenke od +20 godina