Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dali ima neko iskustva u ovoj klinici u skorije vrijeme i kakvo je bilo islustvo, iskljucivo me zanima rad Dr. Reuf Krabega?
Planiram da radim abdominoplastiku (zatezanje stomaka) u Aprilu kod njega, naravno do tada istrazujem svaki detalj ali najvise me zanimaju licna iskustva sa Dr. Karabegom
starii wrote: ↑18/02/2022 18:49
Bolje probuši kašiku i idi treniraj plivanje, zdravije, mani se noža.
To je obavljeno vec
-40kg vec pune tri godine je kilaza stabilna i idealna, problem je ono sto je ostalo od dvije trudnoce i gubitka od 40kg u nepunih 8 mjeseci. E to sto je ostalo bez noza se nece nikada moci ni skloniti nazalost…
starii wrote: ↑18/02/2022 18:49
Bolje probuši kašiku i idi treniraj plivanje, zdravije, mani se noža.
To je obavljeno vec
-40kg vec pune tri godine je kilaza stabilna i idealna, problem je ono sto je ostalo od dvije trudnoce i gubitka od 40kg u nepunih 8 mjeseci. E to sto je ostalo bez noza se nece nikada moci ni skloniti nazalost…
Detaljan, posvećen i stručan. I ima čekaonicu punu napirlitanih starleta ili se meni tako potrefilo
I po prvi put da sam čuo od privatnog doktora da isti zahvat mogu uraditi i u javnom zdravstvu besplatno umjesto da njemu plaćam.
Hvala za odgovor
Evo nocas nekad pogledah recenzije na google ispod njegove web stranice i dobila sam ni manje ni vise samo pozitivne odgovore i iskustva.
Pa eto jos dvije sedmice pa cemo vidjesta sta i kako
zar nije neko tv lice (mozda sa hayata) bila u konfliktu sa njim i njegovom klinikom kao nije bila zadovoljna uslugom ima tome koja godina koliko se sjecam
TheWatcher wrote: ↑19/02/2022 13:08
zar nije neko tv lice (mozda sa hayata) bila u konfliktu sa njim i njegovom klinikom kao nije bila zadovoljna uslugom ima tome koja godina koliko se sjecam
Jeste, Lejla Zvizdic. Ali zena bulvalno posle filera i botoxa otisla na plazu da se przi
Malo mi je njena prica cudna ustvari ne pije vodu nikako. Pazljivo sam je slusala i procitala sve o njenom slucaju, na kraju je i na sudu izgubila.
I kazem nakon svih silnih recenzija na google-u ona je jedina koja je bila nezadovoljna ali svojom krivicom po nekom mom vidjenju
Dobar je Karabeg, kolko je ono imao radnih mjesta? Radio u dvije bolnice, doktor FK Sarajeva i repke, pa odbori, komisije, pa privatluk, ne znam kad stigne taj covjek spavat, da dan traje 48 sati ne bi sve stig'o.
Cellos wrote: ↑19/02/2022 13:22
Dobar je Karabeg, kolko je ono imao radnih mjesta? Radio u dvije bolnice, doktor FK Sarajeva i repke, pa odbori, komisije, pa privatluk, ne znam kad stigne taj covjek spavat, da dan traje 48 sati ne bi sve stig'o.
Ne uzima previše posla nego samo koliko može stići. Imao sam neke predrasude dok ga nisam upoznao, stvarno je super lik. Zvala ga neka starija gospođa na tel dok sam ja bio u ordinaciji, prvo me pitao može li se javiti pa onda baš brižan u razgovoru sa tom gospođom. I ponavljam, za moj zahvat me fino upozorio da isti mogu uraditi besplatno u javnom zdravstvu a to me, kao čestog posjetitelja privatnih klinika, baš prijatno iznenadilo.
Ne uzima previše posla nego samo koliko može stići. Imao sam neke predrasude dok ga nisam upoznao, stvarno je super lik. Zvala ga neka starija gospođa na tel dok sam ja bio u ordinaciji, prvo me pitao može li se javiti pa onda baš brižan u razgovoru sa tom gospođom. I ponavljam, za moj zahvat me fino upozorio da isti mogu uraditi besplatno u javnom zdravstvu a to me, kao čestog posjetitelja privatnih klinika, baš prijatno iznenadilo.
Sve vise i vise sam pozitivno nastrojena prema klinici Karabeg
Neznam cemu da se vise radujem, dali razgovoru sa Dr.Karabegom, posjete Sarajevu, odmoru od 3 dana bez posla djece i svakodnevne halabuke
Ali sve u svemu dobar osjecaj je tu
Pa logicno da ce biti ljubazan prema klijentima, uzima covjek destetine hiljada eura mjesecno, ja bi skak'o ko pcelica maja.
I fakultet privatno kad upises, kafenises s njima kolko su ljubazni, dok te na drzavnom mrsne u 100 zdipi.