RUSLANA

Zasto pretjerao?mama29 wrote:stvarno si pretjero

da ali slika gore je fotomontaza....i tome smo pricali prije vise od godinu dana...nemamo svi pamcenje ko zlatne ribice....10 sekundi i gotovo...cccc....Fair Life wrote:Zasto pretjerao?mama29 wrote:stvarno si pretjero
Ovo je njezina fotografija sa nastupa za Pjesmu Evrovizije 2004. godine... fotografija koja je obisla Svijet.
Pogledaj joj uniformu...zajedno sa ekipom. Pravimo se puritanci ??
Vingo wrote:SDA POZVALA BH. DIJASPORU DA GLASA ZA HARIJA VAREŠANOVIĆA
SARAJEVO, 14. maja (FENA) - Stranka demokratske akcije (SDA) pozvala je danas građane BiH koji žive u dijaspori da glasaju za pjesmu "Lejla" Harija Varešanovića te na taj način pruže podršku ambasadorima svoje zemlje.
SDA je predstavniku BiH na predstojećem Eurosongu, koji će se održati u četvrtak, 18. maja, kao i cijelom bh. timu zaželila mnogo sreće i uspjeha u konačnom ishodu te muzičke manifestacije, saopćeno je iz SDA.
-------------------------------------------------------------------------------------
Kao iskusni politicki analiticar, anticipiram sljedeci korak Osnivacha. Pozvace dijasporu da glasa za Severinu.
SiSaJuMe wrote:Vingo wrote:SDA POZVALA BH. DIJASPORU DA GLASA ZA HARIJA VAREŠANOVIĆA
SARAJEVO, 14. maja (FENA) - Stranka demokratske akcije (SDA) pozvala je danas građane BiH koji žive u dijaspori da glasaju za pjesmu "Lejla" Harija Varešanovića te na taj način pruže podršku ambasadorima svoje zemlje.
SDA je predstavniku BiH na predstojećem Eurosongu, koji će se održati u četvrtak, 18. maja, kao i cijelom bh. timu zaželila mnogo sreće i uspjeha u konačnom ishodu te muzičke manifestacije, saopćeno je iz SDA.
-------------------------------------------------------------------------------------
Kao iskusni politicki analiticar, anticipiram sljedeci korak Osnivacha. Pozvace dijasporu da glasa za Severinu.
E necu pa necu. Cij SDA poziva. Ko oni se razumiju u muziku? Razumiju se u muziku ko Mara u kriv ..... U normalnom svijetu politicka stranka se bavi POLITIKOM a ne muzikom.
Iako je eurosong kvalitet skoro pa nula, ove godine moj glas ide Fincu. Finac je bas osvjezenje za ovaj festival.
Kazes da se ne razumiju u muziku.SiSaJuMe wrote:E necu pa necu. Cij SDA poziva. Ko oni se razumiju u muziku? Razumiju se u muziku ko Mara u kriv ..... U normalnom svijetu politicka stranka se bavi POLITIKOM a ne muzikom.
Iako je eurosong kvalitet skoro pa nula, ove godine moj glas ide Fincu. Finac je bas osvjezenje za ovaj festival.
hahahahahahahaFair Life wrote:Kazes da se ne razumiju u muziku.SiSaJuMe wrote:E necu pa necu. Cij SDA poziva. Ko oni se razumiju u muziku? Razumiju se u muziku ko Mara u kriv ..... U normalnom svijetu politicka stranka se bavi POLITIKOM a ne muzikom.
Da li si se kad zapitao...koliko njih igra kako SDA svira ??
mislim da ovo obavjestenje iz SDA vise nikoga ne bi trebalo tangirat, pa ni najzadrtije SDA-ovce. Pa ljudi drage sta ste se ovog svezali? Na ovakve fazone vise ni djeca ne padaju, a kamo li mi dijasporasiSiSaJuMe wrote:Vingo wrote:SDA POZVALA BH. DIJASPORU DA GLASA ZA HARIJA VAREŠANOVIĆA
E necu pa necu. Cij SDA poziva. Ko oni se razumiju u muziku? Razumiju se u muziku ko Mara u kriv ..... U normalnom svijetu politicka stranka se bavi POLITIKOM a ne muzikom.
Haris je ipak iznevjerio ocekivanja ove godine, trebao je ko Nino Prses i do reisa svratiti da mu da koji tip oko koreografijeVingo wrote: Stani sinko, nemoj trcat pred rudu. Sacekajmo Reisa! Sacekajmo Osnivacha. Poslusajmo opoziciju. Pa tek onda glasajmo.
ovo podrzavam....registracija pa glasanje...a ostalo...fali im samo DOSTOJANSTVENO..Vingo wrote:Sarajevo, 14. 05. 2006.
SDA poziva sve punoljetne građane u BiH da se registriraju za predstojeće izbore i Izbornu komisiju BiH da pripremi adekvatne materijale
SDA smatra da je Izborna komisija BiH dužna pozivati građane na registraciju birača na primjeren način, obzirom da su 4. maja ove godine donijeli Odluku o raspisivanju i održavanju neposrednih izbora u BiH koji će se održati 01. oktobra 2006. godine.
U prethodnim izbornim godinama Izborna komisija je promovirala propagandne materijale sa neozbiljnim sadržajima. Pozivamo ih da ove godine odole takvoj praksi. Na takav način postiže se negativan stav birača prema izborima, što u izbornoj godini ne doprinosi nikome a ponajmanje građanima BiH.
Pozivamo sve punoljetne građane u BiH da se registriraju za izbore i na taj način osiguraju da njihov glas bude uvažen 01. oktobra ove godine.
Ma onako od oka lupamo....mama29 wrote:po cemu kontate da je Hari uz pomoc SDA odletio na Eurosong
A zasto?mama29 wrote:izvinite, ali tako mi izgleda...