Danas sve novi nikovi jel to nema posjeta pa se klix registruje za nas 5 pravi teme
"Pitanje, hoce li neko napokon zaustaviti tu pljacku dijaspore i stranaca od policijskih razbojnika sirom BiH?"
CISTA GLUPOST !
Zaustavi me kaze vozis brze . stacemo ovo nije za kazne ode vozacka . Ja na to radite sta ocete ja para nema sve sam vec potrosio . Odu dogovore se vrate evo ti vozacka i idi ali to je samo jer si Dijasporac pa neces moci kuci ako ti je uzmemo (BIH vozaka je ) idi pa nam dodji i donesi para opet ni centa mi nisu uzeli .
Jos dva puta slicna scena .
Jednom malo cudna scena vozim ne zavezan pricam na telefon .
Kaze moramo jednu pisat reko nemoj ba probijam se na BiH trziste klijent zove znas kako je nemogu se ne javiti jos ga nisam 100% upecao .. I tu mi prodje uz neke dogovore .
Da mi je bogdom sva policija kao u BiH .
Francuzi me golog skinu . na putarini u WCu samo jer su mi table NL . Njemci mi vunicu pobacaju po autobanu jer nekontaj sta je zeljezni Vikler ! Kontaju oruzije ja jugovic ! ma da je bogdom sva policija kao BiH .
Izvini ali morao sam podjeliti misljenje putujem dosta i nema sanse nase porediti sa drugima . Ako bas pocnu ko drugi hehehe necete znati sta vam se desilo
Jedina losha stvar , nikad nemsiju zaustavit Dzipa (Skupljeg) BiH tablica . To mi malo ide na zivce .