Policijska akademija
-
lionforce
#1 Policijska akademija
Pozz ljudi,nova sam na ovom forumićuu, pa se ispričavam ako sam otvorila temu koja je već ovdje bila 10 puta....... završila sam srednju školu(IV.god), i razmišljam koji fakultet upisati.. Moja najveća želja oduvijek je bila Policijska akademija.Po mogućnosti Vraca-Sarajevo. Pa molim vasa za pomoć,da mi kažete sve što znate o upisima,koliko traje školavanje, troškovi, sve apsolutno sve....... kad su upisi......koji uvijeti...............

-
peterpig
#2 Re: Policijska akademija
Da lema il ne lema - to je sad dilema - tako je barem Shakespeare rekao.lionforce wrote:Pozz ljudi,nova sam na ovom forumićuu, pa se ispričavam ako sam otvorila temu koja je već ovdje bila 10 puta....... završila sam srednju školu(IV.god), i razmišljam koji fakultet upisati.. Moja najveća želja oduvijek je bila Policijska akademija.Po mogućnosti Vraca-Sarajevo. Pa molim vasa za pomoć,da mi kažete sve što znate o upisima,koliko traje školavanje, troškovi, sve apsolutno sve....... kad su upisi......koji uvijeti...............![]()
Kupi pendrek pa vezbaj - tako se postaje PENDREK EFENDIJA !! ostalo ces lako nauciti.
-
znanje231
#3 Re: Policijska akademija
Dali netko zna kad će biti prijava na akademiju u Zapadnohercegovačkoj županiji?