Mirci ti si moj Tito, d2 nekulturno je psovati, ja sam drot i nimalo mi se ne sviđa to pičkaranje, usput imam i ja 118 kg i visok 1,93 za 11 godina službe nisam još naletio na muda koja će me poslati u pizdu maternu oči u oči. Ovo pričam jedan na jedan, moj ti je bratski savjet nemoj se zalijetati pogotovo ako ih ima više. Shvati ovo kako želiš, nije provokacija nije prijetnja. policija je sistem, a protiv sistema možeš samo sistemom.mIRCerka wrote:Stipu belissimu, garant ju je neki policajac nakon divljanja na utakmici priveo ili nesto ruzno rekao, pa sad svi krivid2 wrote:ja imam 118, da ih posaljem u tri picke materine sljedeci put, garant mi nece nista smjeti ?belissima wrote:Da li znate koliko je podneseno prijava Unutrasnjoj kontroli MUP-a Kantona Sarajevo prekrsajnih prijava protiv pripadnika Jedinice za podrsku a zbog nanosenja tjelesnih povreda???..Da znate ne biste tako razmisljali,a vjerujte vecina su muskarci,tezine od 65 kg do 79 kg![]()
![]()
...e jesu se nasli na kome istresati fizicki..sto ne nadju nekoga od 100 kg...ima ju cak i 3 djevojke sa prijavama...da ne znam ne bih pricala...skenirat cu vam i neke prijave cim budem u mogucnosti...to su obicne p.... koje se na slabim izivljavaju....
Šole druže, cika policajac rekao SLJEDECI PUT CU NAPISATI KAZNU...al skontao gdje zivim i da nema prava A da mi kaze...
BTW, onaj diler o kojem pricam i kojeg prijavljujem sad radi od 9 ujutro, jutros kad ga sretoh, htjela sam se nagavacke baciti u miljacku...
Belissima, zato i postoji jedinica za profesionalne standarde (unutrašnja), ljudi ako niste zadovoljni tretmanom žalite se, ja shvatam da smo mi policajci tu zbog vas i vaš servis.