Policija
- cappy_tempo
#526 Re: Policija
ma nasla se dva pjesaka u mahali i priletili...nemojte se nadat da se doletili sa autom ili nesta slicno
i nisu vala brzi jer su fulili ulaz

- erni3
#527 Re: Policija
Nije mi jasno kako iz policije uvijek procuri puno ime i prezime zrtve u javnost, bez obzira na posljedice, dok se imena cuvaju k'o zmijine noge, budemo sretni ako znamo bar inicijale?
-
samo_ovaj_put
#528 Re: Policija
vracam se veceras autom iz grada sa drugom koji je vozio oko 1 h
za nama ide policijski kombi i zaustavlja nas kod holidej ina
izlazi drot koji je vozio,trazi vozacku i saobracajnu(koji nije ni pogledao jer je kolegu pitao kad je polozio,kolko ima godina i kad mu istice ono P(a istice za 4 dana))
govori da svjetla nisu pravilno upaljena(a i nisu jer mu se pojebo taj prekidac za svjetla pa i ne zna kad je koje upaljeno)
te ga pita za voznju iza 11 sati koja za njegove godine nije dozvoljena
na spomen da je na snagu stupio novi zakon koji ukida tu zabranu od 23/05, drot govori "vidjecemo taj novi zakon",trazi ime oca i adresu stanovanja i odlazi
kolega nista nije potpisao jer nije ni bio upitan za to,nit je dobio kakav papir
sta cemo sad?
izlazi drot koji je vozio,trazi vozacku i saobracajnu(koji nije ni pogledao jer je kolegu pitao kad je polozio,kolko ima godina i kad mu istice ono P(a istice za 4 dana))
govori da svjetla nisu pravilno upaljena(a i nisu jer mu se pojebo taj prekidac za svjetla pa i ne zna kad je koje upaljeno)
na spomen da je na snagu stupio novi zakon koji ukida tu zabranu od 23/05, drot govori "vidjecemo taj novi zakon",trazi ime oca i adresu stanovanja i odlazi
kolega nista nije potpisao jer nije ni bio upitan za to,nit je dobio kakav papir
sta cemo sad?
- cappy_tempo
#529 Re: Policija
reci jaranu nek nabavi zakon i nek ga drzi u autu 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#530 Re: Policija
nishta mu nece docisamo_ovaj_put wrote:vracam se veceras autom iz grada sa drugom koji je vozio oko 1 h
sta cemo sad?
-
samo_ovaj_put
#531 Re: Policija
pa jel stupio taj novi zakon o ukidanju zabrane iza 23,il tek treba da stupi?
-
maxell_sarajevo
#532 Re: Policija
Ako je prosao kroz sluzbeni list onda je stupio na snagu.samo_ovaj_put wrote:pa jel stupio taj novi zakon o ukidanju zabrane iza 23,il tek treba da stupi?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#533 Re: Policija
vraćamo se taksijem iz grada kad kod maršalke disko lajt šou
slika li slika one što prebrzo voze

slika li slika one što prebrzo voze
-
maxell_sarajevo
#534 Re: Policija
Odlicno, nek skupljaju pare pa onda neka kupuju jos radara.komi wrote:vraćamo se taksijem iz grada kad kod maršalke disko lajt šou
slika li slika one što prebrzo voze![]()
![]()
-
felichi
#535 Re: Policija
samo nek slika, dijaspora ne haje!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#536 Re: Policija
nisam to znao
- cappy_tempo
#537 Re: Policija
ja sam gledao lik sa dvicom ide lagano do kamera i onda opali po gasu i uslika ga
.lika ili svrbe pare ili je nakav zaostali pa konta dje ce dvicu slikat 
- cappy_tempo
#538 Re: Policija
ne vjerujem da je to taj posto je ova dvica u fazi raspadanja bila,neki starij lik je vozio
.vidite nam kul drzave,napravite 20 000KM kazni i nigdje zatvora nigdje nista.jest da se ne mogu dobiti dokumenti ili na more otici al hajd sta fali ima jablanicko ima neum 
- Troll_Happens
#539 Re: Policija
sumnjam u ovo, jer po tome bi svakom detaljno gledali i kompjuterski provjeravali i auto i registracije.... a kad sam god prolazio auta prolaze samo pogleda licnu ili pasos i pici dalje...kakavdanakneiskustvu wrote:komi wrote:nisam to znao
ne samo dijaspora,nego i strani državljani koji naprave prekršaj u bih
- cappy_tempo
#540 Re: Policija
znam da oduzimaju al kakve mu fajde sto ce mu uzet,a on 20 000 duzan? znam da ima jos jedan preko 30 000KM kazni ili to je ovaj isti sa 17,cito sam davno pa zaboraviokakavdanakneiskustvu wrote:cappy_tempo wrote:ne vjerujem da je to taj posto je ova dvica u fazi raspadanja bila,neki starij lik je vozio.vidite nam kul drzave,napravite 20 000KM kazni i nigdje zatvora nigdje nista.jest da se ne mogu dobiti dokumenti ili na more otici al hajd sta fali ima jablanicko ima neum
koliko znam,u sa kantonu se oduzimaju vozila od takvih idiota,čim ih se zatekne da upravljaju nekim vozilom ta sa vozila oduzimaju bez obzira čija su
- cappy_tempo
#541 Re: Policija
ima tome 3-4 godine cini mi se i dosla plava koverta da plati ili da se javi u PU.ako se tada zbog 100KM zvalo u PU,a sada zbog 20 000 nikom nista onda nam je drava super kul i jos jedan dokaz da treba kakav klosar biti i uzivat
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#542 Re: Policija
mom jednom poznaniku je nakon sudara (kriv 100%) dosla kazna od nekih 200-300KM koju nikad nije platio, dolazilo kasnije poziv u policiju, sud i sta ja znam gdje vec nije. On samo hladno sve ignorisao i do dan danas marke nije platio za taj sudar. Ima tome 5-6 godina sigurno, al et. Najbolje se pravit glup i sve ignorisati 
- DaysleepeR
#543 Re: Policija
gdje nam je cappy_tempo da nam pojasni današnju "humanitarnu akciju" navijača u Fojnici?

- Comrad
#544 Re: Policija
Sad ce oni...nisu se jos vratili sa divljanja.DaysleepeR wrote:gdje nam je cappy_tempo da nam pojasni današnju "humanitarnu akciju" navijača u Fojnici?![]()
I bit ce objasnjenje to je pojedinac, kao i uvijek, ono njih 2000 ljubicice, al imaju dvojica koji su problematicni. Je li uopste nase navijacke grupe prakticiraju "ispisivanje" iz grupe tog pojedinog navijaca koji napravi neki ispad, ili ga barem na neki nacin kaznjavaju ili on njihov heroj?
Otici na memorijalni turnir i uraditi ovako nesto.
- black
#545 Re: Policija
naravno da ce biti standardna pricha, svi su divni i krasni ali eto nasao se neki pojedinac koji je ko zna odakle dosao (kako reche lik na drugoj temi) i pravi probleme..Comrad wrote:Sad ce oni...nisu se jos vratili sa divljanja.DaysleepeR wrote:gdje nam je cappy_tempo da nam pojasni današnju "humanitarnu akciju" navijača u Fojnici?![]()
I bit ce objasnjenje to je pojedinac, kao i uvijek, ono njih 2000 ljubicice, al imaju dvojica koji su problematicni. Je li uopste nase navijacke grupe prakticiraju "ispisivanje" iz grupe tog pojedinog navijaca koji napravi neki ispad, ili ga barem na neki nacin kaznjavaju ili on njihov heroj?
ma koja kritika i bakrachi kad ih je 90% nakrivo nasadjenih, mali broj je pravi navijacha
- strong69
#546 Re: Policija
Sta vam ima objasnjavati. To nisu navijaci. Za takve je mjesto u zatvoru i to na teskom radu. A divljanje "navijaca" se moze staviti pod kontrolu u roku od 24 sata ako se ti idioti pocnu najstrozije sankcionisati i to zatvorskim kaznama. A ne ovako, frajer uleti s nozem, palicom i drugim orudima u teren i postane ikona kod mladih ljudi. Iskreno sam zabrinut ko se smatra "junakom" a kakva djela su "herojska". Do tada se cuvajte. Kako je krenulo ovo ce da eskalira u jos veca i gora sranja.Comrad wrote:Sad ce oni...nisu se jos vratili sa divljanja.DaysleepeR wrote:gdje nam je cappy_tempo da nam pojasni današnju "humanitarnu akciju" navijača u Fojnici?![]()
- cappy_tempo
#547 Re: Policija
sta ti ja imam objasnjavat kad to nisu moji nego oni anamo sa grbavice,a i da su moji i da su ovo uradili ne bih pravdao jer za ovo moras bas glup i retardiran bitiDaysleepeR wrote:gdje nam je cappy_tempo da nam pojasni današnju "humanitarnu akciju" navijača u Fojnici?![]()
jes majke mi moje pojedinac
- cappy_tempo
#548 Re: Policija
odete na stranicu sportina pa pitajte navijace zelje nek vam objasnje situaciju,kad vidim ove komentare bude me stid s kim dijelim grad
- DaysleepeR
#549 Re: Policija
cappy_tempo wrote:sta ti ja imam objasnjavat kad to nisu moji nego oni anamo sa grbavice,a i da su moji i da su ovo uradili ne bih pravdao jer za ovo moras bas glup i retardiran bitiDaysleepeR wrote:gdje nam je cappy_tempo da nam pojasni današnju "humanitarnu akciju" navijača u Fojnici?![]()
jes majke mi moje pojedinac.daysleeper ne moras mene prozivat,prozivaj maskerana nek objasni kako ce se oni suprostaviti ovome,kako imaju novu jedinicu bla bla bla.imaju oni svasta nesta samo sto ih nikad nema kad ih trebas
ja sam govorio o generalnoj bolesti kod svih navijača zbog čega su svi naravno na lošem glasu
biti "navijač" odavno nije ništa čime se čovjek može pohvaliti
a ja sam prijatelju moj kako ti kažeš "pojedinac" koji je 89 godine imao svoju prvu člansku kartu Hordi Zla, podigao je u Crvenoj Galeriji u Titovoj, potpisao mi je i uručio Sirko lično, da ne pričam o ostalim stvarima vezanim za moj život i za Horde Zla tako da ja itekako imam svašta za reći...
znaš jarane
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#550 Re: Policija
trebalo policiju na memorijalni turnir u Fojnici?cappy_tempo wrote:
jes majke mi moje pojedinac.daysleeper ne moras mene prozivat,prozivaj maskerana nek objasni kako ce se oni suprostaviti ovome,kako imaju novu jedinicu bla bla bla.imaju oni svasta nesta samo sto ih nikad nema kad ih trebas