policija rs 1995-2008

Post Reply
savrseni krug

#51 Re: policija rs 1995-2008

Post by savrseni krug »

i ovaj jos pise po forumu :roll:[/quote]

a vi ste mi kao mjerilo nacina pisanja i izrazavanja, jel????

mozda da ti se izvznem,i tebi i ovom banjalucaninu sto sam jos uvijek ziv i postojim i sto mi idu na zivce srpske izjave tipa da necete da imate nista sa ovom drzavom, da smo mi krivi sto je to tako i sto ste nas poboili toliko (samo) i jos mi treba nekome da se za nesto ulizujemo i izvinjavamo i pobogu trazimo normalnu nefasisticku policiju i vojsku???? idi i ti u tri (vrlo simbolicno, zar ne) lijepe...srbije, ako ne volis ovu zemlju!!! :bih:[/quote]

ne treba da se izvinjavas nego da procitas pravila koristenja foruma :roll:[/quote]
i ti bi mogao da nesto procitas onako opste/opce kulture radi
a manje da slusas lakstaskog vozda
saviola

#52 Re: policija rs 1995-2008

Post by saviola »

savrseni krug wrote:i ovaj jos pise po forumu :roll:

mozda da ti se izvznem,i tebi i ovom banjalucaninu sto sam jos uvijek ziv i postojim i sto mi idu na zivce srpske izjave tipa da necete da imate nista sa ovom drzavom, da smo mi krivi sto je to tako i sto ste nas poboili toliko (samo) i jos mi treba nekome da se za nesto ulizujemo i izvinjavamo i pobogu trazimo normalnu nefasisticku policiju i vojsku???? idi i ti u tri (vrlo simbolicno, zar ne) lijepe...srbije, ako ne volis ovu zemlju!!! :bih:

ne treba da se izvinjavas nego da procitas pravila koristenja foruma :roll:[/quote]
a manje da slusas lakstaskog vozda[/quote]

kao npr.?
Last edited by saviola on 27/03/2008 12:51, edited 1 time in total.
Rambo-Amadeus

#53 Re: policija rs 1995-2008

Post by Rambo-Amadeus »

dobro je ba saviola, veliki poštovaoče pravila i prava...idi igraj lopte :D
savrseni krug

#54 Re: policija rs 1995-2008

Post by savrseni krug »

saviola wrote:
savrseni krug wrote:i ovaj jos pise po forumu :roll:

mozda da ti se izvznem,i tebi i ovom banjalucaninu sto sam jos uvijek ziv i postojim i sto mi idu na zivce srpske izjave tipa da necete da imate nista sa ovom drzavom, da smo mi krivi sto je to tako i sto ste nas poboili toliko (samo) i jos mi treba nekome da se za nesto ulizujemo i izvinjavamo i pobogu trazimo normalnu nefasisticku policiju i vojsku???? idi i ti u tri (vrlo simbolicno, zar ne) lijepe...srbije, ako ne volis ovu zemlju!!! :bih:

a manje da slusas lakstaskog vozda[/quote]

pocni od cicibana da ti u pocetku nebi bilo tesko
ako ti ovo ban ne smeta naravno
saviola

#55 Re: policija rs 1995-2008

Post by saviola »

haha, sve si uprskao :lol:

vise se ni ne zna sta je ko pisao :D
savrseni krug

#56 Re: policija rs 1995-2008

Post by savrseni krug »

saviola wrote:haha, sve si uprskao :lol:

zna se zna se
jedino ako ne znas citati
onda pocni od bukvara i uzmi jednu svesku s sirokim linijama a pisi:Aa,Bb,Cc,...
saviola

#57 Re: policija rs 1995-2008

Post by saviola »

savrseni krug wrote:

zna se zna se
onda pocni od bukvara i uzmi jednu svesku s sirokim linijama a pisi:Aa,Bb,Cc,...

opet grijesis... pise se Aa Бб Вб :D
zavrzlama.bl

#58 Re: policija rs 1995-2008

Post by zavrzlama.bl »

savrseni krug wrote:

zna se zna se
tvoj nick bi trebao biti "savrseno glup"
mogli bi da snimite i taj fil, umjesto nadarevica, glavnu ulogu mozes ladno ti da dobijes
Epitop

#59 Re: policija rs 1995-2008

Post by Epitop »

Hajde zavrzalama odgovori na pitanja koja sam ti postavio. Nemaš snage da objašnjavaš, a imaš snage da vrijeđaš.
zavrzlama.bl

#60 Re: policija rs 1995-2008

Post by zavrzlama.bl »

nokia6170 wrote:
zavrzlama.bl wrote:
Epitop wrote:Prvi puta da čujem da su političari iz entiteta RS za policiju koja prelazi entitetske granice. Hajd ti lijepo odgovori, zašto su onda protiv finansiranja policije sa jedinstvenog državnog računa , protiv jedinstvenog komesara policije i protiv policijskih oblasti koje ne definiše entitetska granica? Šta tu ima zajedničko?
da gledas malo nesto drugo osim hayat TV cuo bi koji su stavovi srpskih politicara. nemam snage vise objasnjavati

Malo si ti u zabludi drug moj, al to nije nista novo kad je srpska politika u pitanju zadnjih 20 godina...vidis ti zivis u ubjedjenju da je RS nastala kao odgovor na samostalnost BiH (isto kao sto ej RSK navodno nastala kao odgovor na samostalnost Hrvatske...cudno samo sto niste napravili kakakv odgovor u Sloveniji, Makedoniji i Crnoj Gori nakon njihovg proglasenja samostalnoti)...a ta RS zajedno sa RSK je nastala kao odgovor velikosrpske politike na odgovor Badinterove komisije da li Srbi imaju pravo na samoopredjeljnje u bivsoj Jugoslaviji. A odgovor je bio imaju pravo na samoopredjeljenje, ali u granicama bivsih republika SFRJ. Srpskoj pilitici se ne svidje taj odgovor da postoje granice medju Srbima, pa pokusase silom da naprave onako kako se njima svidja. U toj akciji stvaranja drzave Srba bez granica, pod parolom "jebe nam se za Medjunarodnim pravom jer mi imamo JNA i mozemo raditi sta zelimo", srpska politika zvanicno sistemski odluci da stvori etnicki cist teritorij naseljen dominantno Srbima i to kako drugacije nego "humanim preseljenjem", etnickim ciscenjem, otpustanjem nesrba sa radnih mjesta, spaljivanjem vjerskih nesprskih objekata, ratnim zlocinima i na kraju kao slag na tortu i genocidom pred sami kraj rata).

Nadam se da si ponosan na sve gore pobrojano.

p.s. informacije radi RS je mijenjala naziv, tako da ne vidim razlog da ga ponovo ne promijeni..pogotovo sada kada vise nije drzava srpskog naroda, vec entitet tri konstitutivna naroda..iz pristojnosti barem i kucne kulture ako ima uopste toga danas medju stanovnicima RS-a. I naravno da ne zaboravim..koliko ce te vi puta proglasavati nezavisnost i otcjepljenje od Bosne i Hercegovine...pa vec ste to uradili 7. aprila 1992. godine, pa se ko popisani vratili u Bosnu I Hercegovinu 1995. godine...jos ce te dobiti nadimak "Lesi".
za nevidjenog razotkrivaca srpskih teorija zavjera:
pa srbi nisu "proglasili" RS ni RSK u sloveniji, makedoniji, crnoj gori jer im zivoti nisu bili ugrozeni kao u hrvatskoj i multietnickoj BiH. toliko si bar mogao skontati kad si vec nadaren za razotkrivanje najvecih srpskih tajni. a sto se tice promjene imena entiteta. pa sta treba da mjenjamo ime kad god to padne nekom bosnjaku na pamet. ona ce ostati RS a ti, silajdzic i tihic mozete da laprdate koliko god vam je volja.
Rambo-Amadeus

#61 Re: policija rs 1995-2008

Post by Rambo-Amadeus »

saviola wrote:
savrseni krug wrote:

zna se zna se

opet grijesis... pise se Aa Бб Вб :D
jeste, i nije treće slovo abecede Ss nego (nemam c ćerilicom, jebaji ga)...

ma vlaška posla... :D
Mahalac

#62 Re: policija rs 1995-2008

Post by Mahalac »

Ja samo znam da ovakve diskusije s "njima" nikad nisu promjenile "njihovo" misljenje pa sve i da mu kazes da je ovo Sarajevo-x.com on bi ti rekao ma neeeeee....ne znate vi to. To je nazalost takvo mile i takav genetski kod, dokazano u vise navrata od Slovenije pa do Kosova.
Da li ce im ikad iko upalit svijetlo pitam se...pa makar da vidi taj srpski pasos u svom mraku u svojoj mracnoj tvorevini :idea: a lep li je :dance:

u sustini svi su protiv njih :-)
zavrzlama.bl

#63 Re: policija rs 1995-2008

Post by zavrzlama.bl »

Epitop wrote:
zavrzlama.bl wrote:
Epitop wrote:Prvi puta da čujem da su političari iz entiteta RS za policiju koja prelazi entitetske granice. Hajd ti lijepo odgovori, zašto su onda protiv finansiranja policije sa jedinstvenog državnog računa , protiv jedinstvenog komesara policije i protiv policijskih oblasti koje ne definiše entitetska granica? Šta tu ima zajedničko?
da gledas malo nesto drugo osim hayat TV cuo bi koji su stavovi srpskih politicara. nemam snage vise objasnjavati

Odakle ljudima iz entiteta RS mišljenje da svi Bošnjaci gledaju Hayat i čitaju Avaz? Hayat gledam zbog Španske primere i Formule Jedan.
Ti ne odgovori na pitanje? Da se slučajno RTRS ili TV BN ne kunu u jedinstveno finasiranje policije i jednstvenog komesara ili ministra policije. Molim odgovor koji je će biti ekvivalent tvom intelektu?
a sto bi ti finansirao policiju RS. pa imamo mi valjda dovoljno novca za to. Makar znamo bolje prodati. i sad bi trebale pare od prodaje npr. telekoma da finansiraju policijsku stanicu u federaciji a ti isti gradjani federacije su ucestvovali u izgradnji telekoma sa 14 maraka. i kao da je nesto sad bitno da postoji jedan komesar. pa govorili ste o zajednickoj drzavnoj pogranicnoj sluzbi ko o nekom svjetskom cudu. pa kad smo pristali na to i kad je osnovana, kao da je nesto bolje. kao satro bolje a da su toliko para skrkali u prijasnje entitetske granicne sluzbe sigurno bi bolje radili od ovih lendohana koji su se docepali dobrih plata i boli ih kita za granice. mozes prevuci sta hoces i kad hoces. a sto se tice televizije. pa na RTRS I BN-u koje ti navodis jednom u sedam dana spomenu federaciju, a na vasim kanalima samo trube o RS. ja neki dan gledao hayat. to je bilo da povratis, 100 specijalnih emisija i svakka se tice republike srpske kao da kod vas nema problema. pa ako vam je toliko dobro koji ce vam k....nasa polkicija, samo bi pokvarili te vase postenjacine
uživo

#64 Re: policija rs 1995-2008

Post by uživo »

Mahalac wrote:Ja samo znam da ovakve diskusije s "njima" nikad nisu promjenile "njihovo" misljenje pa sve i da mu kazes da je ovo Sarajevo-x.com on bi ti rekao ma neeeeee....ne znate vi to. To je nazalost takvo mile i takav genetski kod, dokazano u vise navrata od Slovenije pa do Kosova.
Da li ce im ikad iko upalit svijetlo pitam se...pa makar da vidi taj srpski pasos u svom mraku u svojoj mracnoj tvorevini :idea: a lep li je :dance:

Pa ako je to sve tako,što ti je toliko stalo da sa njima praviš zajedničku državu? :mrgreen:
Epitop

#65 Re: policija rs 1995-2008

Post by Epitop »

Zavrzlama koliko ti imaš godina? Očigledno je da pričaš bajke po narodnom predanju, bez ikakvih pisanih dokaza.
zavrzlama.bl

#66 Re: policija rs 1995-2008

Post by zavrzlama.bl »

Mahalac wrote:Ja samo znam da ovakve diskusije s "njima" nikad nisu promjenile "njihovo" misljenje pa sve i da mu kazes da je ovo Sarajevo-x.com on bi ti rekao ma neeeeee....ne znate vi to. To je nazalost takvo mile i takav genetski kod, dokazano u vise navrata od Slovenije pa do Kosova.

u ovaj pasos je odlican. ja prije tri mjeseca sletio u santa cruz u boliviji i na aerodromu nisu ni znali da postoji ova posrana zemlja. morao sam objasnjavati da se nalazi izmmedju srbije i BiH. a bez viza sa ovim pasosom BiH mozemo u tursku, srbiju, hrvatsku, kubu, dominikanu (to nije dominikanska republika nego nekakvo ostrvo u blizini koje jedva da aerodrom ima a ne mozes ni hotel rezervisati preko neta) i kraljevinu svazilend. to je pasos za mahati s njim, za ponos i diku. treba ga djeliti u nagradnim igrama
zavrzlama.bl

#67 Re: policija rs 1995-2008

Post by zavrzlama.bl »

Epitop wrote:Zavrzlama koliko ti imaš godina? Očigledno je da pričaš bajke po narodnom predanju, bez ikakvih pisanih dokaza.
ajd mi reci koji dokaz trebam (mislim sta ti nije jasno) pa cu ti ga nabaviti. a za godine se ne brini, razlika ce uvijek izmedju nas biti ista
Epitop

#68 Re: policija rs 1995-2008

Post by Epitop »

Kakv god da je pasoš on je pasoš moje zemlje i meni drugi ne treba, a takvi primitivci kao ti su ga učinili bezvrijednim onog trenutka kada su počeli da kolju i pale po nezavisnoj državi BiH.
Epitop

#69 Re: policija rs 1995-2008

Post by Epitop »

Svi pismeni dokazi o istoriji entiteta RS se nalaze u Hagu u sudu. Mislim da oni najviše govore o tebi i tvojim istomišljenicima.
zavrzlama.bl

#70 Re: policija rs 1995-2008

Post by zavrzlama.bl »

Epitop wrote:Svi pismeni dokazi o istoriji entiteta RS se nalaze u Hagu u sudu. Mislim da oni najviše govore o tebi i tvojim istomišljenicima.
...Tope pocinjes da pises nebuloze. ne znas sta ces pa prolupavas. dodji malo da zivis u banja luku. vidjeces koliko je opustenije. ljudi nisu toliko optereceni a mozda steknes pravo i na srbijanski pasos pa kad krenes npr. u juznu ameriku mozes slobodno da udjes u argentinu, cile, peru, boliviju.... u svazilend cisto sumnjam da ces ici
Rambo-Amadeus

#71 Re: policija rs 1995-2008

Post by Rambo-Amadeus »

zavrzlama.bl wrote:

u ovaj pasos je odlican. ja prije tri mjeseca sletio u santa cruz u boliviji i na aerodromu nisu ni znali da postoji ova posrana zemlja. morao sam objasnjavati da se nalazi izmmedju srbije i BiH. a bez viza sa ovim pasosom BiH mozemo u tursku, srbiju, hrvatsku, kubu, dominikanu (to nije dominikanska republika nego nekakvo ostrvo u blizini koje jedva da aerodrom ima a ne mozes ni hotel rezervisati preko neta) i kraljevinu svazilend. to je pasos za mahati s njim, za ponos i diku. treba ga djeliti u nagradnim igrama
pa zbog vas je tako, da se moze sa vama napraviti jedna normalna, unitarna drzava sa jedinstvenom politikom, ekonomijom itd. imali bi mi vecu slobodu kretanja, ali ko ce dati olaksice budalama koji se trude da vlastitu drzavu sto vise unazade i uspore, koji više vole uspjeh susjedne od vlastite države u svim oblastima itd...ne moram napominjati koliko su puta srpski ppolitičari upravo rekli da će se žrtvovati i evropska unija i kretanje i integracija i ekonomija i šta sve ne ako ne bude po njihovom, odnosno ako bude "protiv" nekakvih srpskih interesa...
uživo

#72 Re: policija rs 1995-2008

Post by uživo »

zavrzlama.bl wrote:
Epitop wrote:Svi pismeni dokazi o istoriji entiteta RS se nalaze u Hagu u sudu. Mislim da oni najviše govore o tebi i tvojim istomišljenicima.
...Tope pocinjes da pises nebuloze. ne znas sta ces pa prolupavas. dodji malo da zivis u banja luku. vidjeces koliko je opustenije. ljudi nisu toliko optereceni a mozda steknes pravo i na srbijanski pasos pa kad krenes npr. u juznu ameriku mozes slobodno da udjes u argentinu, cile, peru, boliviju.... u svazilend cisto sumnjam da ces ici
Možda ima "problem" sa "kratkim pantalonicama" pa neće da dođe u BL :lol:
Last edited by uživo on 27/03/2008 14:25, edited 1 time in total.
Epitop

#73 Re: policija rs 1995-2008

Post by Epitop »

zavrzlama.bl wrote:
Prvo da ti kažem da na taj način ne razgovaraš. Primjetio sam da si sve ovdje na ovoj temi samo vrijeđao, a nikada argumenete ne iznosiš. Ti izgleda samo radiš po principu "vidi mu glave", nije to fino, a ni kulturno. Svu svoju opuštenost ljudi Banja Luke su pokazali kada se postavljao kamen temeljac za Ferhadiju koja je inače minirana i srušena u toj istoj opuštenoj Banja Luci.
Rambo-Amadeus

#74 Re: policija rs 1995-2008

Post by Rambo-Amadeus »

zavrzlama i uživo, evo vas pozdravljaju "heroji", poštenjačine srpske koje imaju muda pogledati istini u oči...

http://www.un.org/icty/bhs/icty/glance/fugitives.htm
Last edited by Rambo-Amadeus on 27/03/2008 14:41, edited 2 times in total.
nokia6170

#75 Re: policija rs 1995-2008

Post by nokia6170 »

zavrzlama.bl wrote:
za nevidjenog razotkrivaca srpskih teorija zavjera:
pa srbi nisu "proglasili" RS ni RSK u sloveniji, makedoniji, crnoj gori jer im zivoti nisu bili ugrozeni kao u hrvatskoj i multietnickoj BiH. toliko si bar mogao skontati kad si vec nadaren za razotkrivanje najvecih srpskih tajni. a sto se tice promjene imena entiteta. pa sta treba da mjenjamo ime kad god to padne nekom bosnjaku na pamet. ona ce ostati RS a ti, silajdzic i tihic mozete da laprdate koliko god vam je volja.
Istina boli znam, a tesko je zivjeti u necemu protiv cega si se borio.

Nema tajni druze sve je jasno ko suza i pravno i cinjenicno ( pa do prije godinu dana su svi sprski politicari negorali genocid u Srebrenici, da bi ga sada priznali...znaci i mediji i politicari su vas drzali u zabludi 12 godina da bi onda dok si rekao keks priznali da se to desilo...e sad napravi paralelu Srebrenice i ostalih negiranja i zabluda srpske politike)...citaj malo vise nego sto gledas tv.

U kontekstu drzave u kojoj zivis sada i zadnjih 12 godina (i u kojoj ces zivjeti narednih minimum 50 godina), srbi iz RS-a su izdajnici svoje vlastite drzave u periodu 1992-1995 kao sto so Srbi iz RSK izdajnici svoje vlastite drzave Hrvatske.

p.s. sto se mene tice slobodno pocijepaj i bh pasos i bh licnu kartu i bh vozacku i sve sto ima veze sa..mozes i rodni list jer i na njemu pise bih, da li sa r ili bez svejedno. usput nisi mi se osvrnuo na moje navode u vezi sa sitemskim silovanjima, ubijanjima, klanjima, protjerivanjima, otpustanjima, oduzimanjem imovine , ratnim zlocinima i genocidom tebi drage i ponosne RS.
Post Reply