zavrzlama.bl wrote:
za nevidjenog razotkrivaca srpskih teorija zavjera:
pa srbi nisu "proglasili" RS ni RSK u sloveniji, makedoniji, crnoj gori jer im zivoti nisu bili ugrozeni kao u hrvatskoj i multietnickoj BiH. toliko si bar mogao skontati kad si vec nadaren za razotkrivanje najvecih srpskih tajni. a sto se tice promjene imena entiteta. pa sta treba da mjenjamo ime kad god to padne nekom bosnjaku na pamet. ona ce ostati RS a ti, silajdzic i tihic mozete da laprdate koliko god vam je volja.
Istina boli znam, a tesko je zivjeti u necemu protiv cega si se borio.
Nema tajni druze sve je jasno ko suza i pravno i cinjenicno ( pa do prije godinu dana su svi sprski politicari negorali genocid u Srebrenici, da bi ga sada priznali...znaci i mediji i politicari su vas drzali u zabludi 12 godina da bi onda dok si rekao keks priznali da se to desilo...e sad napravi paralelu Srebrenice i ostalih negiranja i zabluda srpske politike)...citaj malo vise nego sto gledas tv.
U kontekstu drzave u kojoj zivis sada i zadnjih 12 godina (i u kojoj ces zivjeti narednih minimum 50 godina), srbi iz RS-a su izdajnici svoje vlastite drzave u periodu 1992-1995 kao sto so Srbi iz RSK izdajnici svoje vlastite drzave Hrvatske.
p.s. sto se mene tice slobodno pocijepaj i bh pasos i bh licnu kartu i bh vozacku i sve sto ima veze sa..mozes i rodni list jer i na njemu pise bih, da li sa r ili bez svejedno. usput nisi mi se osvrnuo na moje navode u vezi sa sitemskim silovanjima, ubijanjima, klanjima, protjerivanjima, otpustanjima, oduzimanjem imovine , ratnim zlocinima i genocidom tebi drage i ponosne RS.