Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
- sebilj
#1 Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
BANJA LUKA - Na središnjem predizbornom skupu SNSD-a 3. listopada u Banja Luci, pripadnici MUP-a Republike Srpske uhitili su dvije djevojke zbog narušavanja javnog reda i mira i vrijeđanja Milorada Dodika. Međutim, nakon privođenja u policiju morale su zatražiti medicinsku pomoć.
Lana Konjevoda i Vesna Malešević nisu ni negirale da su konzumirale alkohol kako navodi policija u izvještaju. Neosporavaju ni da su na predizbornom skupu glasno izražavale svoje neslaganje s onim što je govorio predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.
U razgovoru za Federalnu televiziju navode da ih je šest policajaca na prosvijednom skupu uhitilo, dovelo u policijsku postaju, gdje su, mimo svih zakonskih propisa i poštovanja ljudskih prava, doživjeli ono što nikome ne bi poželjeli.
"Onda su nas uhvatili i palo je dosta teških udaraca, ja zaista ne mogu reći koliko ljudi, vrijeđanje, da smo policijski nepodobni, kurve, sve ono najgore što se može reći, udarci u glavu rukama. Jedan udarac je bio teži, dakle, mislim nogom u prsa. Samo sam izgubila dah", kazala je Konjevod.
Zatim su zatražile da razgovaraju s nekim nadležnim, da im se dodijeli policajka - odgovor su bile batine.
"Ja sam bila s druge strane i tražila sam inspektora ili šefa smjene tko je već nadležan, međutim kako god je tko silazio s kata tako mi je opalio šamar", kazala je Malešević.
Lana i Vesna u policiji su zadržane više od dva sata, posjeduju liječničke nalaze i mišljenje u kome su konstatirani udarci u predjelu nosa i grudnog koša, te bolni hvatovi šakama u predijelu obje nadlaktice.
Iz banjalučke policije do danas nije stigao nikakav odgovor na pitanja o ovom slučaju.
Lana Konjevoda i Vesna Malešević nisu ni negirale da su konzumirale alkohol kako navodi policija u izvještaju. Neosporavaju ni da su na predizbornom skupu glasno izražavale svoje neslaganje s onim što je govorio predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.
U razgovoru za Federalnu televiziju navode da ih je šest policajaca na prosvijednom skupu uhitilo, dovelo u policijsku postaju, gdje su, mimo svih zakonskih propisa i poštovanja ljudskih prava, doživjeli ono što nikome ne bi poželjeli.
"Onda su nas uhvatili i palo je dosta teških udaraca, ja zaista ne mogu reći koliko ljudi, vrijeđanje, da smo policijski nepodobni, kurve, sve ono najgore što se može reći, udarci u glavu rukama. Jedan udarac je bio teži, dakle, mislim nogom u prsa. Samo sam izgubila dah", kazala je Konjevod.
Zatim su zatražile da razgovaraju s nekim nadležnim, da im se dodijeli policajka - odgovor su bile batine.
"Ja sam bila s druge strane i tražila sam inspektora ili šefa smjene tko je već nadležan, međutim kako god je tko silazio s kata tako mi je opalio šamar", kazala je Malešević.
Lana i Vesna u policiji su zadržane više od dva sata, posjeduju liječničke nalaze i mišljenje u kome su konstatirani udarci u predjelu nosa i grudnog koša, te bolni hvatovi šakama u predijelu obje nadlaktice.
Iz banjalučke policije do danas nije stigao nikakav odgovor na pitanja o ovom slučaju.
-
saban murat
#2 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
ja licno poznajem obje djevojke i mogu potvrditi ovu pricu!
- nokia6170
#3 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
bas me zanima kako ce da o ovome izvjestavaju NEZAVISNI mediji u rs-u.saban murat wrote:ja licno poznajem obje djevojke i mogu potvrditi ovu pricu!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#4 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
Mislis da ce izvjestavati?nokia6170 wrote:bas me zanima kako ce da o ovome izvjestavaju NEZAVISNI mediji u rs-u.saban murat wrote:ja licno poznajem obje djevojke i mogu potvrditi ovu pricu!
- JThomas
#5 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
kad su bili protesti pred savezom, e tad je bilo da su nas pretukli zato što smo huligani, vandali, rušioci...
a šta za djevojke? pa one su vjerovatno to zaslužile zato što su kurve, nema šta drugo biti...
a šta za djevojke? pa one su vjerovatno to zaslužile zato što su kurve, nema šta drugo biti...
- piupiu
#6 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
Ah, masala, svaki diktatorcic sam sebi dohaka! Nego, mene brinu ovi "dodiktatorcici" koji biju zene u ime svoga vodje. Navike iz rata, nasilje nad zenama, ili totaliristicko-sadisticka svijest? Ili sve troje? Haj' da vidimo kako 'socijaldemokratska' stranka brani demokratiju!
-
Stari
#7 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
Ako su uistinu nezavisni...trebali bi o ovome izvjestavati ...jer vijest je exluzivna...mislim ovako nesto se ne desava svaki dan ni ...kod talibanaca u Afganistanu. Cuj sest razbijacha na dvije zenske...zajebani su stvarno ...mislim delije prave.
- ZZZlica
- zgembo_sa
#9 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
I mi kao treba da pregovaramo, da pravimo kompromise sa ovim bolesnikom? Treba ga totalno ekskomunicirati, znaci ni pregovori, ni mediji, ni nista... Jasno dati do znanja da ga ne zelimo kao bilo kakav faktor u BiH. Jebote postao je glavna prepreka napretku ove zemlje. Ne mogu da vjerujem da srbi jos uvijek zele da ih se poistovjecuje sa ovim seljacinom!
Policija naravno nije ovo radila samostalno, vec su dobili odrijesene ruke od svog vozda.
Sto se mene tice treba i Lajcaka ekskomunicirati dok god ne smijeni kretena, sto je vec davno, davno trebao uraditi.
Policija naravno nije ovo radila samostalno, vec su dobili odrijesene ruke od svog vozda.
Sto se mene tice treba i Lajcaka ekskomunicirati dok god ne smijeni kretena, sto je vec davno, davno trebao uraditi.
- slavkoimamodilera
#10 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
S obzirom da je "3. listopad" bio prije vise od mjesec dana, bit ce da ni nece jelte...mIRCerka wrote:Mislis da ce izvjestavati?nokia6170 wrote:bas me zanima kako ce da o ovome izvjestavaju NEZAVISNI mediji u rs-u.saban murat wrote:ja licno poznajem obje djevojke i mogu potvrditi ovu pricu!
-
Stari
#11 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
JThomas wrote:kad su bili protesti pred savezom, e tad je bilo da su nas pretukli zato što smo huligani, vandali, rušioci...
Ma daj sta ti pada na pamet ...lijepo se iz prilozenog uvodnog texta da vidjeti da se ide na varijantu da su alkoholicarke a ne kurve...fino se navodi da zenske nisu poricale konzumiranje alkohola ...(jebote nisam znao da se to sad u banjaluci treba poricati)...
- nokia6170
#12 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
ako je iko gledao sinoc 60 minuta i one snimljene telefonske razgovore....onda zna vrlo dobro da se tom vrstom komunikacije odradjuju sve, ali ama bas sve stvari u ovoj drzavi...i to od strane najvisih drzavnih sluzbenika.
nemojte se nista cuditi...pa mi smo stoka da je nema vece...a diplome nam sluze samo da budemo pozicionirana stoka.
nemojte se nista cuditi...pa mi smo stoka da je nema vece...a diplome nam sluze samo da budemo pozicionirana stoka.
- Alfons Kauders
#13 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
teheran...Stari wrote:fino se navodi da zenske nisu poricale konzumiranje alkohola ...(jebote nisam znao da se to sad u banjaluci treba poricati)...
-
Abacija
#14 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
Policijski nepodobni?!!sebilj wrote:BANJA LUKA - Na središnjem predizbornom skupu SNSD-a 3. listopada u Banja Luci, pripadnici MUP-a Republike Srpske uhitili su dvije djevojke zbog narušavanja javnog reda i mira i vrijeđanja Milorada Dodika. Međutim, nakon privođenja u policiju morale su zatražiti medicinsku pomoć.
- japo
#15 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
bravo za tu istu policiju koja je zna seAbacija wrote:Policijski nepodobni?!!sebilj wrote:BANJA LUKA - Na središnjem predizbornom skupu SNSD-a 3. listopada u Banja Luci, pripadnici MUP-a Republike Srpske uhitili su dvije djevojke zbog narušavanja javnog reda i mira i vrijeđanja Milorada Dodika. Međutim, nakon privođenja u policiju morale su zatražiti medicinsku pomoć.
Iz banjalučke policije do danas nije stigao nikakav odgovor na pitanja o ovom slučaju.![]()
![]()
![]()
![]()
Njih dvije i jos milioncic izbjeglica koje je ta ista policija protjerala.
- shuriken
#16 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
ne samo da RS mediji ne prenose nego se ni nasi nisu nesto pretrgli
Mile je ponovno omiljen u Federaciji
nasi mediji su jednako dirigovani kao i RS mediji
a kako su se samo ona dvojica bijedno cerekali na njegove fore
oni nisu kao Dodik samo zato sto nisu dovoljno frajeri
on je njima idol
on je njima idol
- LadyBear
#17 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
Pa na ovom snimku se lijepo vidi kako se i Tihic keselji Dodikovom psovanju. Narod jos nije svjestan ko im sve upravlja drzavom, i ko im kroji zivote.shuriken wrote:ne samo da RS mediji ne prenose nego se ni nasi nisu nesto pretrgli
on je njima idol
http://www.youtube.com/watch?v=Xe2xoSZs ... 09114.aspx
- Maraschino
#18 Re: Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika
Niko ne sme da vas bije...osim nase i vase policije
zalosno ma sta da su uradile
zalosno ma sta da su uradile
-