fakija daj boze pa ti nikad u zivotu ne trebali.. samo je sjeti ovoga kad ti neko obije stan/auto ili te neko prebije na sred ulice.. nemoj da bi ih zvao...
a onim politicarima, ministrima savjetnicima i ostalim lopovima da sam policajac ne bi ni na uvidjaj dosao a ne nesto drugo.
neka nam policije i da se Bog do hoce vratiti stara Milicija pa da pocnu da pendrece ove novonastale mangupe.
Policajcima smanjene plate
-
rasta
kome su to vracene stvari nakon obijanja stana i ko je to pozvan od te murje da svjedoci na sudu ili bilo sta sto bi smanjilo kriminalitet?Qler wrote:fakija daj boze pa ti nikad u zivotu ne trebali.. samo je sjeti ovoga kad ti neko obije stan/auto ili te neko prebije na sred ulice.. nemoj da bi ih zvao...
a onim politicarima, ministrima savjetnicima i ostalim lopovima da sam policajac ne bi ni na uvidjaj dosao a ne nesto drugo.
neka nam policije i da se Bog do hoce vratiti stara Milicija pa da pocnu da pendrece ove novonastale mangupe.
imao sam iskustvo gdje ti drot kaze : vi gospodine niste jedini kome se ovo desilo ....mi na dan imamo po 10-15 takvih slucajeva...jako je tesko..itd...
a bio sam i svjedok kad drot moli "zajebane" likove da preparkiraju auta gdje je parkiranje i zaustavljanje zabranjeno...
cast pojedincima koji su tim "zajebanim" trn u oku!
- Qler
e pa jarane i tim pojedincima je smanjena plata... pa ti sad skontaj hoce li vise i oni raditi svoj posao...rasta wrote:kome su to vracene stvari nakon obijanja stana i ko je to pozvan od te murje da svjedoci na sudu ili bilo sta sto bi smanjilo kriminalitet?Qler wrote:fakija daj boze pa ti nikad u zivotu ne trebali.. samo je sjeti ovoga kad ti neko obije stan/auto ili te neko prebije na sred ulice.. nemoj da bi ih zvao...
imao sam iskustvo gdje ti drot kaze : vi gospodine niste jedini kome se ovo desilo ....mi na dan imamo po 10-15 takvih slucajeva...jako je tesko..itd...
a bio sam i svjedok kad drot moli "zajebane" likove da preparkiraju auta gdje je parkiranje i zaustavljanje zabranjeno...
cast pojedincima koji su tim "zajebanim" trn u oku!
-
senada
da, u pravu si ali razlog su destimulativna, ponizavajuce bijedna primanja, koja ih stimuliraju i podsticu na samo dvije opcije - da udaraju po sirotinji, kako bi nesto 'posteno' odradili i da suradjuju sa mafijom, kako bi nesto zaradili...stoga nas ne treba cuditi da se pojaca vec kontinuitet kontrole i nadmoci kriminalaca nad policajcima...jednu od posljedica uhodanog kontinuiteta organiziranog kriminala u beiha danas sam procitala na bh. teletextima - zabiljezen porast trgovine bijelim robljem.Mahalac wrote:Sto se mene tice ne bi im ni davao platu...sta su to dosada uradili osim sto proganjaju posten svijet...al bukvalno![]()
nek idu 3pm...svi su ko jedan ....ad