Vozdrica ljudi.
Danas se izgleda polen aktivirao, od 12 sati mi curi nos (voda) i kisem stalno.... bas je nasao kad ce sutra pred prvi maj,a da stvar bude jos gora sutra idem na vikendicu bukvalno suma, livada biljke i tako to.... pakao za mene....
Dajte mi nekih trikova kako da ubalazim djelovanje polena? Da bar sutra provedem dan u miru i rahatluku....
Popio sam flonidan...
Hvala
Polen help
Moderator: anex
- vještica
#2 Re: Polen help
Isti problem imam, ali bojim se da pomoći nema, barem ne do sutra. Flonidan će kao što znaš djelovati tek za par dana, ali ga obavezno popij ujutro. One sprejeve sa morskom vodom možeš iskoristiti da ispereš nos kad te baš ono uhvati i imaju kapi za oči Alomide, meni pomažu, ali i one trebaju da se akumuliraju - dakle minimum 5 dana ranije.
Jedino da probaš sa gas-maskom
Jedino da probaš sa gas-maskom
-
Ambrozija
#3 Re: Polen help
Moja rodica ima probleme sa tim, i jedino sto joj pomogne jeste neki med kod Matije u kombinaciji sa nekim kapima za imunitet i za nos. To troje kosta oko 50KM, ali moze trajati jako dugo i sto je najvaznije pomogne. Pozeljno je u mart poceti piti kako bi bili mirni u aprilu, maju i junu kada je alergija najizrazenija.