jos mi rece da su ove dvije nove prejebene
fakat, nije posteno, da i one koji su zavrsili s voznjom obuhvataju ove promjene. mor'o bi uzimat jos bruku dodatnih casova...pas mater
smijem li se pobunit? (ako izvucem cetvorku ili peticu
Hajde kakve veze ima?! Moja mama je godinama ostavljala auto na Ircu u Tuzli i u grad odlazila autobusom! A sad spuca sama i na more!roki wrote:Cuo sam dosta prica,da kad raja iz manjih gradova dolazi u Sarajevo,ostavlja svoja auta na ulazu u grad a dalje idu sredstvima javnog prevoza jer ima je po gradu prekomplikovano voziti.
i nema. pusti suplju, ako su oni ustalili neki svoj put, to NIGDJE nije zapisano i uvijek te moze vodit gdje god pozeli. a i jezim se hakalaalica.k wrote:ja nisam ni znala da to nesto ima odredjeno, ja mislila kako im cejf tak te vozaju. al hajd...
Limune, drzi se ti trole i tramvaja, sigurnije nam jelimun_ wrote:nakon sto sam zavrsio voznju, dogovaram s instruktorom koji dodatni cas da uvjezbam one 3 marsute(centar), kad mi rece da su uveli jos nove dvije i malo izmjenuli one tri koje su bile predvidjene i na kojima se do sada polagalo.![]()
![]()
![]()
jos mi rece da su ove dvije nove prejebene..elem, imam li ja pravo reci covjeku iz komisije" ja sam druze ispucao 35 casova na one tri marsute, i nemojte meni te cetvorke i petice"
fakat, nije posteno, da i one koji su zavrsili s voznjom obuhvataju ove promjene. mor'o bi uzimat jos bruku dodatnih casova...pas mater![]()
![]()
smijem li se pobunit? (ako izvucem cetvorku ili peticu)..sta biste vi...ili cu ko mis sjest i kehnut k'o s kruske
prvi mi je put, obvijusli
Nedavno je bila emisija na jednoj od silnih televizija (biće da je kantonalna) i čiko fino tamo rekao da će u buduće kandidati izvlačiti kartice sa tačno određenom rutom... Upravo zbog tog vozanja po gradu, štela, bla bla... Tako da će (kao) svi kandidati imati isti tretman. Uz sve to, član komisije nema pravo mijenjati rutu!alica.k wrote:ja nisam ni znala da to nesto ima odredjeno, ja mislila kako im cejf tak te vozaju. al hajd...
hajd, dobro i jest sto sam onda polozila vecDaphna wrote:Nedavno je bila emisija na jednoj od silnih televizija (biće da je kantonalna) i čiko fino tamo rekao da će u buduće kandidati izvlačiti kartice sa tačno određenom rutom... Upravo zbog tog vozanja po gradu, štela, bla bla... Tako da će (kao) svi kandidati imati isti tretman. Uz sve to, član komisije nema pravo mijenjati rutu!alica.k wrote:ja nisam ni znala da to nesto ima odredjeno, ja mislila kako im cejf tak te vozaju. al hajd...
Neki dan je moja sestra ploagala voznju i upravo je bilo tako kao sto ti rece.Daphna wrote:Nedavno je bila emisija na jednoj od silnih televizija (biće da je kantonalna) i čiko fino tamo rekao da će u buduće kandidati izvlačiti kartice sa tačno određenom rutom... Upravo zbog tog vozanja po gradu, štela, bla bla... Tako da će (kao) svi kandidati imati isti tretman. Uz sve to, član komisije nema pravo mijenjati rutu!alica.k wrote:ja nisam ni znala da to nesto ima odredjeno, ja mislila kako im cejf tak te vozaju. al hajd...
bogati stavi ono slovo da te mozemo prepoznatlimun_ wrote:ehej, samo da javnem da sam polozioa dan prije popadalo svih 6 ero( toliko o mom vozackom umjecu!)
i dalje mislim da nije korektno ako si vec zavrsio s obukom, da ti ubace 2 nove rute( duze 15 min.) kojim nisi vozio, samim tim ne znas im neke cake koje te mogu oborit..a oni jedva cekaju da te obore, zato su ovo i izmjenili..ali nebitno sad
kao i za testove, ako si uplatio do tog i tog datuma, polazes po starom, ako nis stigo na vrijeme, kace te novi..al eto
hehe, dobro sam picio, brez treme...uglavnom cetrvrtom..sve po propisima, bez trzanja isl...samo me jedna kamikaza od pjesaka zamal ne sjeba..podje pa stade
gospodin iz komsije(vrlo korektan, to je vazno) se pohvalno izjasnio na kraju... hehe blisto sam, a i osujetio buduce troskove.
rega likovma, hvala na podrsci i razumjevanju( lova je u pitanju) ..a ostali su supci neotesani, ukljucujuci neelixa, bivseg kolegu
![]()
ps. polaganje je 130KM ma koliko puta izlazio, a samo donedavno je bilo 70km kad slijedeci put izlazis. otimacina