Polaganje vozackog - knjiga
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- shiljak
#1 Polaganje vozackog - knjiga
Ima li se gdje skinuti pdf knjiga? 
- daxon
#2 Re: Polaganje vozackog - knjiga
Nadležno ministarstvo, od kada je stupio na snagu novi zakon i pravilnik o polaganju vozačkog ispita 2007 g., dakle, od tada do danas nije izdalo zvanični priručnik za polaganje vozačkog ispita.
Knjiga koju koriste auto škole je print verzija matrijala koji niko nije potpisao, nema zvaničnog urednika ni izdavača, već se štampa na divlje i košta nekih 10 - 12 KM.
Jedino što je donekle zvanično, jesu testovska pitanja i odgovori koje možeš naći na portalu monks.ba- link, međutim, ovo su testovska pitanja sa već datim odgovorima tako da nisu pogodna za neki rad i vježbanje.
Knjigu u pisanoj formi ili CD izdanje možeš i trebaš dobiti besplatno od autoškole, ukoliko se ne snađeš, kontaktiraj me na PP i ja ću ti proslijediti primjerak besplatno.
Knjiga koju koriste auto škole je print verzija matrijala koji niko nije potpisao, nema zvaničnog urednika ni izdavača, već se štampa na divlje i košta nekih 10 - 12 KM.
Jedino što je donekle zvanično, jesu testovska pitanja i odgovori koje možeš naći na portalu monks.ba- link, međutim, ovo su testovska pitanja sa već datim odgovorima tako da nisu pogodna za neki rad i vježbanje.
Knjigu u pisanoj formi ili CD izdanje možeš i trebaš dobiti besplatno od autoškole, ukoliko se ne snađeš, kontaktiraj me na PP i ja ću ti proslijediti primjerak besplatno.
- Better Man
#3 Re: Polaganje vozackog - knjiga
Knjiga je po meni gubljenje vremena! Ja sam testove spremao tako što sam u Auto školi u kojoj sam se obučavao vježbao testove sve dok nisam sve i jedan nuliro i onda izašao na polaganje istih i položio. Ako uzmete da učite testove po knjizi ili priručniku izgubičete puno više vremena, nego samim vježbanjem istih.
- shiljak
#4 Re: Polaganje vozackog - knjiga
Ma polozio sam ja prije 4-5 godina
Nego onako hocu da vidim nesto
Evo nasao sam jednu iz srbije, neki 3d crtezi vrlo korisna
http://www.ziddu.com/download/11794721/ ... o.pdf.html
Evo nasao sam jednu iz srbije, neki 3d crtezi vrlo korisna
http://www.ziddu.com/download/11794721/ ... o.pdf.html