Polaganje...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Max.Cherry
#1 Polaganje...
Koliko, gdje, kako... rate? Ko je najpovoljniji, najbolji? Koliko traje sve? Koliko novca? Ljekarski - testovi - polaganje?
-
Stitch__
maxline, trazi ziju
legenda covjek, ismijat ces se, nece ti bit dosadno, a naucit cete kako valja. uh, davno je to bilo, cini mi se 300km + 50km ljekarski u vrazovoj.
ako fakat odes u maxline, pripazi dobro da te ne uvale kakvom...trazi bas ziju
crvena trica
ja sam prvi dan zapao kod nekakvog starog celavog konja sa zlatnom 4kom, jebiga nikad prije nisam za volan sjeo, a urla na mene ko da sutra polazem, i jos me ostavio na marindvoru a zivim na ilidzi
sutra se zalio i prebacili me 
ako fakat odes u maxline, pripazi dobro da te ne uvale kakvom...trazi bas ziju
ja sam prvi dan zapao kod nekakvog starog celavog konja sa zlatnom 4kom, jebiga nikad prije nisam za volan sjeo, a urla na mene ko da sutra polazem, i jos me ostavio na marindvoru a zivim na ilidzi
- Qler
Stitch__ wrote:maxline, trazi zijulegenda covjek, ismijat ces se, nece ti bit dosadno, a naucit cete kako valja. uh, davno je to bilo, cini mi se 300km + 50km ljekarski u vrazovoj.
ako fakat odes u maxline, pripazi dobro da te ne uvale kakvom...trazi bas zijucrvena trica
![]()
ja sam prvi dan zapao kod nekakvog starog celavog konja sa zlatnom 4kom, jebiga nikad prije nisam za volan sjeo, a urla na mene ko da sutra polazem, i jos me ostavio na marindvoru a zivim na ilidzisutra se zalio i prebacili me
eeeee moooooj stitch
Max. ako ti treba broj javni na PM
- Pooll
Meni danas rodjendan vozackoj... udjoh u 7-u godinu... al se stari 
ja sam polagao u Derzelezu... 350 km je bilo.. 70 su bili testovi... 70 poligon... gradska isto tako cini mi se??' dodje te sve na milju!
Ljekarsko se vadi u MUP ambulanti kod ceke... bla bla
ja sam polagao u Derzelezu... 350 km je bilo.. 70 su bili testovi... 70 poligon... gradska isto tako cini mi se??' dodje te sve na milju!
Last edited by Pooll on 28/03/2006 17:48, edited 2 times in total.
-
TheGodfather001
Rasim Pendek
Autoskola ABA,golf V boja drecava zuta(jedinstven u gradu)
,lud lik do bola al te fakat nauci,kod mene je citava generacija polagala,i 95 % su polozili od prvog puta...Ako hoces broj samo posalji PM.
Autoskola ABA,golf V boja drecava zuta(jedinstven u gradu)
-
LeKo
I ja sam kod Rasima bio, instruktor je za 10, nije lickaros nego te fakat uci, strog, markantan, autoritetivan, moja raja isto kod njega vrsila obuku i dan danas ga spominjemo. Tople preporuke od meneTheGodfather001 wrote:Rasim Pendek
Autoskola ABA,golf V boja drecava zuta(jedinstven u gradu),lud lik do bola al te fakat nauci,kod mene je citava generacija polagala,i 95 % su polozili od prvog puta...Ako hoces broj samo posalji PM.
- Pooll
Uslo se u 8 godinu... al letiPooll wrote:Meni danas rodjendan vozackoj... udjoh u 7-u godinu... al se stari
-
bianconero
moj ti je savjet da bježiš što dalje od max linea. najgora auto škola, a uzimaju lopatom. neće te naučit da voziš nego da položiš. da bi posto instruktor u max line moraš samo imat auto sa dublim komandama.
- bmx
meni je u maxline-u instruktor bio sejo....ne mogu reci da me je nesto bas puno naucio, sto jeste jeste...nije bio pretjerano zivcan, ali nije nesto ni smiren puno...elem, siva fabija, izbjegavajidana_85 wrote:Je li iko polagao u Maxline? Ja sad treba da polazem,al ne znam kakav ce mi biti instruktor. Koga god pitam, niko nije polagao ili cuo za njega
- amrica
da bi postao instruktor moras poloziti 10-ak ispita pri FMUP-. a to nema veze sa auto skolom.bianconero wrote:moj ti je savjet da bježiš što dalje od max linea. najgora auto škola, a uzimaju lopatom. neće te naučit da voziš nego da položiš. da bi posto instruktor u max line moraš samo imat auto sa dublim komandama.
-
bianconero
ma jašta.amrica wrote:da bi postao instruktor moras poloziti 10-ak ispita pri FMUP-. a to nema veze sa auto skolom.bianconero wrote:moj ti je savjet da bježiš što dalje od max linea. najgora auto škola, a uzimaju lopatom. neće te naučit da voziš nego da položiš. da bi posto instruktor u max line moraš samo imat auto sa dublim komandama.
ovo je bosna, ovde možeš fakultet završit za godinu
- amrica
Sta si ovim htio reci? Zna se da korupcija vlada svugdje, zasto si se uhvatio jedne auto skole? Kao da u drugim nije isto? Ja samo objasnjavam proceduru dobijanja instruktorske dozvole, a stele su druga prica.bianconero wrote:ma jašta.amrica wrote:da bi postao instruktor moras poloziti 10-ak ispita pri FMUP-. a to nema veze sa auto skolom.bianconero wrote:moj ti je savjet da bježiš što dalje od max linea. najgora auto škola, a uzimaju lopatom. neće te naučit da voziš nego da položiš. da bi posto instruktor u max line moraš samo imat auto sa dublim komandama.
ovo je bosna, ovde možeš fakultet završit za godinu