Polaganje - razlika predmeta

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
xtyling

#1 Polaganje - razlika predmeta

Post by xtyling »

Ćao svima. Treba mi mala pomoć,pa sam odlučila da napravim ovu temu.Interesuje me,da mi neko' objasni,imam li bilo kakvo pravo da polažem razliku predmeta,pošto sam kiksirala 2 godine Ekonomske. Da li mogu,položiti razlliku predmeta, i nastaviti besplatno školovanje, ili moram Vanredno ??? :)

Zna li iko cijene za Vanredno školovanje,znam da zavise od škole koju izabereš..Može li mi neko objasniti složenije..Hvala Vam. :)..Pozz Za Visoko.
O'zone
Globalni moderator

#2 Re: Polaganje - razlika predmeta

Post by O'zone »

Pa zar ti nisi instalater centralnog grijanja :?

http://www.klix.ba/forum/trazim-posao-i ... l#p7945560
MajcinaDusica

#3 Re: Polaganje - razlika predmeta

Post by MajcinaDusica »

Može biti instalater grijanja i nakon što "kiksira" Ekonomsku. Ova nedoumica vezano za spol takođe nije neobična - mladi ljudi se često "traže".

Ako su dva puta pao/la godinu, nemaš pravo na redovno školovanje, i moraš polagati vanredno. Ne nude sve škole mogućnost vanrednog, i nisu kod svih iste cijene - moraš provjeriti pojedinačno. Takođe, moguće je da ti se priznaju neki predmeti koje si prošao/la prije nego što si "kiksirao/la", ali i to moraš provjeriti u konkretnoj školi koja te zanima.

Sretno i sa vanrednim školovanjem i sa opredjeljivanjem kojeg si spola!
O'zone
Globalni moderator

#4 Re: Polaganje - razlika predmeta

Post by O'zone »

MajcinaDusica wrote:Može biti instalater grijanja i nakon što "kiksira" Ekonomsku. Ova nedoumica vezano za spol takođe nije neobična - mladi ljudi se često "traže".

Ako su dva puta pao/la godinu, nemaš pravo na redovno školovanje, i moraš polagati vanredno. Ne nude sve škole mogućnost vanrednog, i nisu kod svih iste cijene - moraš provjeriti pojedinačno. Takođe, moguće je da ti se priznaju neki predmeti koje si prošao/la prije nego što si "kiksirao/la", ali i to moraš provjeriti u konkretnoj školi koja te zanima.

Sretno i sa vanrednim školovanjem i sa opredjeljivanjem kojeg si spola!
:thumbup:
xtyling

#5 Re: Polaganje - razlika predmeta

Post by xtyling »

ovo instalater centralnog grijanj,to sad prijatelju ucinio uslugu..aa snasao sam se za vanredno vec idem drugi mjesec i sve je isto ko i redovno nastava svaki dan i slicno,samo nema ocjena..hvala u svakom slucaju.
Post Reply