Hvala
POLAGANJE ISPITA ZA SAMOSTALNOG RAČUNOVOĐU
Moderator: anex
-
Subili
#1 POLAGANJE ISPITA ZA SAMOSTALNOG RAČUNOVOĐU
Može li mi neko predložiti knjigu za polaganje ispita za samaostalnog računovođu za predmet Reviziju i Finansijsko izvještavanje?
Hvala
Hvala
-
edoze1
#2 Re: POLAGANJE ISPITA ZA SAMOSTALNOG RAČUNOVOĐU
Svu potrebnu literaturu možete naći na sljedećem linku https://www.facebook.com/groups/670826256277679/
-
Subili
#3 Re: POLAGANJE ISPITA ZA SAMOSTALNOG RAČUNOVOĐU
Ima li neko predavanja s FinConsult-a za reviziju i finansijsko izvještavanje?
-
ekseks
#4 Re: POLAGANJE ISPITA ZA SAMOSTALNOG RAČUNOVOĐU
Posjedujem kompletan set literature koja je napravljena od strane stručnih lica i prilagođena kandidatima za polaganje ispita za Certificiranog računovođu.
Literatura uključuje sve tipove zadataka koji su se pojavljivali na ispitima u zadnjih 6 godina, sa detaljnim objašnjenjima izrade, kao i jasno razrađen kompletan teorijski dio razrađen u okviru tematskih cjelina.
Za sva ostala pitanja, kao i način preuzimanja literature, slobodno me kontaktirajte na telefon br: 061/884-232.
Literatura uključuje sve tipove zadataka koji su se pojavljivali na ispitima u zadnjih 6 godina, sa detaljnim objašnjenjima izrade, kao i jasno razrađen kompletan teorijski dio razrađen u okviru tematskih cjelina.
Za sva ostala pitanja, kao i način preuzimanja literature, slobodno me kontaktirajte na telefon br: 061/884-232.