Pokvaren touch. Cijena?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Foxx

#1 Pokvaren touch. Cijena?

Post by Foxx »

Pade mi telefon, i ekran je u redu, tj. on funkcionise normalno, ali ja nemam kontrole, touch uopste ne radi. Ima pukotina na njemu, ali nije ni cak na samom displayu, vec iznad, kod zvucnika. Inetersuje me koliko bi me kostala popravka ovakvog kvara... U pitanju je Alcatel Idol 3 (4.7).
_thedude

#2 Re: Pokvaren touch. Cijena?

Post by _thedude »

Foxx wrote:Pade mi telefon, i ekran je u redu, tj. on funkcionise normalno, ali ja nemam kontrole, touch uopste ne radi. Ima pukotina na njemu, ali nije ni cak na samom displayu, vec iznad, kod zvucnika. Inetersuje me koliko bi me kostala popravka ovakvog kvara... U pitanju je Alcatel Idol 3 (4.7).
Ne isplati se to mijenjati. Oko 80km ti je novi ekran, i jos imas tu ruke. Skontaj,.
Moj prijedlog u dijelove...
Foxx

#3 Re: Pokvaren touch. Cijena?

Post by Foxx »

_thedude wrote:
Foxx wrote:Pade mi telefon, i ekran je u redu, tj. on funkcionise normalno, ali ja nemam kontrole, touch uopste ne radi. Ima pukotina na njemu, ali nije ni cak na samom displayu, vec iznad, kod zvucnika. Inetersuje me koliko bi me kostala popravka ovakvog kvara... U pitanju je Alcatel Idol 3 (4.7).
Ne isplati se to mijenjati. Oko 80km ti je novi ekran, i jos imas tu ruke. Skontaj,.
Sta u dijelove? Prodati ga? Kome?
_thedude

#4 Re: Pokvaren touch. Cijena?

Post by _thedude »

Foxx wrote:
_thedude wrote:
Sta u dijelove? Prodati ga? Kome?
Pokusaj sa ovima sto imaju mobi shopove.
Post Reply