Pokušao ukrasti autobusnu čekaonicu !!!
-
dijaliza
#1 Pokušao ukrasti autobusnu čekaonicu !!!
16.05.2007 @ 13:53:50
Samo u Mostaru: Pokušao ukrasti autobusnu čekaonicu
Tijekom jučerašnjeg dana djelatnici PU Mostar obaviješteni su da nepoznata muška osoba s autobusne čekaonice za putnike na stajalištu u Cimu skida dijelove. Na lice mjesta izašla je ophodnja policije ...
... koja je zatekla Nijaza O. (1964) koji je aluminijsku konstrukciju čekaonice skinuo s držača i pripremio za transport. Naravno kako je ''demonter'', zajedno sa ''gedorama'', uhićen na licu mjesta, sproveden i zadržan u prostorijama PU Mostar.
KOJA LEGENDA!!!
Tijekom jučerašnjeg dana djelatnici PU Mostar obaviješteni su da nepoznata muška osoba s autobusne čekaonice za putnike na stajalištu u Cimu skida dijelove. Na lice mjesta izašla je ophodnja policije ...
... koja je zatekla Nijaza O. (1964) koji je aluminijsku konstrukciju čekaonice skinuo s držača i pripremio za transport. Naravno kako je ''demonter'', zajedno sa ''gedorama'', uhićen na licu mjesta, sproveden i zadržan u prostorijama PU Mostar.
KOJA LEGENDA!!!
-
forUMASH
#4 Re: Pokušao ukrasti autobusnu čekaonicu !!!
....cuj legendadijaliza wrote: KOJA LEGENDA!!!
.....ja zemlje nakaradne, sva mjerila naopako postavljena....
.....sjecam se, dok sam jos bio u SA, izadjem navece, napijem se ko guzica, zorom se vracam kuci i sutra komsiluk vice "hajde ba, djete se veseli"....
....nakon par dana, probudim se zorom i izadjem na trcanje.....kasnije dolaze staroj i pitaju je sto joj je ono sin poludio, trci zorom po naselju.....
.....sve naopako.....
-
FFK as Lucy01
#5 Re: Pokušao ukrasti autobusnu čekaonicu !!!
Niti mi je smijesno, niti sam iznenadjena.dijaliza wrote:16.05.2007 @ 13:53:50
KOJA LEGENDA!!!
Pitam se sto li....
-
Sogan
#8 Re: Pokušao ukrasti autobusnu čekaonicu !!!
cuj najobicniji lopov i kriminalacforUMASH wrote:....cuj legendadijaliza wrote: KOJA LEGENDA!!!.....najobicniji lopov i kriminalac....
![]()
- chuchumbamayumbe
#9 Re: Pokušao ukrasti autobusnu čekaonicu !!!
To je jedan obicni lopov, kakva legenda...dijaliza wrote:16.05.2007 @ 13:53:50
KOJA LEGENDA!!!
- lady midnight
#11 Re: Pokušao ukrasti autobusnu čekaonicu !!!
na shto bi rambo amadeus analizirajuci nasha naopaka mjerila rekao: bolje jedno vruce pivo nego chet'ri 'ladna/bolje stara baba nego pi**a mladaforUMASH wrote:....cuj legendadijaliza wrote: KOJA LEGENDA!!!.....najobicniji lopov i kriminalac....
![]()
.....ja zemlje nakaradne, sva mjerila naopako postavljena....
.....sjecam se, dok sam jos bio u SA, izadjem navece, napijem se ko guzica, zorom se vracam kuci i sutra komsiluk vice "hajde ba, djete se veseli"....
....nakon par dana, probudim se zorom i izadjem na trcanje.....kasnije dolaze staroj i pitaju je sto joj je ono sin poludio, trci zorom po naselju.....
.....sve naopako.....
- Abu FEED el-Castro
treba vise ovih pozitivnih vijesti da nam razbiju nasu crnu svakodnevnicu 
A u nas u Sa. mangup ko skine poklopac sa sahta - gledaj sto ti je hercegovacki lola!
A u nas u Sa. mangup ko skine poklopac sa sahta - gledaj sto ti je hercegovacki lola!