Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!
-
Lojo_Hasanovic
#1 Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!
Evo citam neki inetrviju beogradskog imama Muhameda Jusufspahica sina od beogradskog muftije na izs.org.yu koji kaze da su se u Alkesincu 174 a mozda i vise muslimana i muslimanke uz veliki dernek pokrstili! Imal iko informacije o tome???
-
claybrain
#2 Re: Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!
mozda su se pokrstili samo zbog derneka?Lojo_Hasanovic wrote:Evo citam neki inetrviju beogradskog imama Muhameda Jusufspahica sina od beogradskog muftije na izs.org.yu koji kaze da su se u Alkesincu 174 a mozda i vise muslimana i muslimanke uz veliki dernek pokrstili! Imal iko informacije o tome???
naime, muslimanima je zabranjeno da piju alkohol.
-
meatoverhere
#5 Re: Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!
Je li ovo treba biti sala? Tamo ukidas konstitutivnost Hrvatima u BiH, ovdje se zajebavas na racun Muslimana. Mislim da mi jasno.claybrain wrote:mozda su se pokrstili samo zbog derneka?Lojo_Hasanovic wrote:Evo citam neki inetrviju beogradskog imama Muhameda Jusufspahica sina od beogradskog muftije na izs.org.yu koji kaze da su se u Alkesincu 174 a mozda i vise muslimana i muslimanke uz veliki dernek pokrstili! Imal iko informacije o tome???
-
claybrain
#6 Re: Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!
a gjde vidis da se zajebavam na racun muslimana a ne recimo na racun njihove nove religije?meatoverhere wrote:Je li ovo treba biti sala? Tamo ukidas konstitutivnost Hrvatima u BiH, ovdje se zajebavas na racun Muslimana. Mislim da mi jasno.claybrain wrote:mozda su se pokrstili samo zbog derneka?Lojo_Hasanovic wrote:Evo citam neki inetrviju beogradskog imama Muhameda Jusufspahica sina od beogradskog muftije na izs.org.yu koji kaze da su se u Alkesincu 174 a mozda i vise muslimana i muslimanke uz veliki dernek pokrstili! Imal iko informacije o tome???
glup si.
-
muhamed_hr
#7 Re: Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!
Istina, cak su terali hodze da prekrstavaju muslimane, da ponizenje bude sto vise.Lojo_Hasanovic wrote:Evo citam neki inetrviju beogradskog imama Muhameda Jusufspahica sina od beogradskog muftije na izs.org.yu koji kaze da su se u Alkesincu 174 a mozda i vise muslimana i muslimanke uz veliki dernek pokrstili! Imal iko informacije o tome???
Tako dodje hodza do jednog starog hoce da ga prekrsti a stari kaze:
Pozuri hodza prodje mi ikindija
-
muhamed_hr
sto se vi srbi ne vratite pravoj vjeri pradedovoj, bogumiljima.flora.sa wrote:Vratili se veri pradedovskoj.
Ili ste bili kriscani i prije isusa
-
meatoverhere
#10 Re: Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!
U svakom slucaju neukusno do bola.claybrain wrote:a gjde vidis da se zajebavam na racun muslimana a ne recimo na racun njihove nove religije?meatoverhere wrote:Je li ovo treba biti sala? Tamo ukidas konstitutivnost Hrvatima u BiH, ovdje se zajebavas na racun Muslimana. Mislim da mi jasno.claybrain wrote: mozda su se pokrstili samo zbog derneka?
glup si.
-
aris_angelis
#11 Re: Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!
Ma jasta a opet popove pravoslavne tjeraju da prevode ljude na islammuhamed_hr wrote:Istina, cak su terali hodze da prekrstavaju muslimane, da ponizenje bude sto vise.Lojo_Hasanovic wrote:Evo citam neki inetrviju beogradskog imama Muhameda Jusufspahica sina od beogradskog muftije na izs.org.yu koji kaze da su se u Alkesincu 174 a mozda i vise muslimana i muslimanke uz veliki dernek pokrstili! Imal iko informacije o tome???
- flora.sa
#12 Re: Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!
muhamed_hr wrote:Istina, cak su terali hodze da prekrstavaju muslimane, da ponizenje bude sto vise.Lojo_Hasanovic wrote:Evo citam neki inetrviju beogradskog imama Muhameda Jusufspahica sina od beogradskog muftije na izs.org.yu koji kaze da su se u Alkesincu 174 a mozda i vise muslimana i muslimanke uz veliki dernek pokrstili! Imal iko informacije o tome???
Dobra, stari, dobra!!!!
I ne pali se odmah.
Zadig ti je lijepo rekao:
Nisam Srbin.
Odakle ti ideja da jesam?
-
muhamed_hr
#13 Re: Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!
Halali onda, nesto sam alergican na srbeflora.sa wrote:muhamed_hr wrote:Istina, cak su terali hodze da prekrstavaju muslimane, da ponizenje bude sto vise.Lojo_Hasanovic wrote:Evo citam neki inetrviju beogradskog imama Muhameda Jusufspahica sina od beogradskog muftije na izs.org.yu koji kaze da su se u Alkesincu 174 a mozda i vise muslimana i muslimanke uz veliki dernek pokrstili! Imal iko informacije o tome???
Dobra, stari, dobra!!!!
![]()
![]()
![]()
I ne pali se odmah.
Zadig ti je lijepo rekao:
Nisam Srbin.
Odakle ti ideja da jesam?![]()
![]()
![]()
-
Lojo_Hasanovic
#15 Re: Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!
Prijece bit da si alergican na muslimane, pogotovo na one koji vole da se sale!muhamed_hr wrote:
Halali onda, nesto sam alergican na srbe
- flora.sa
#16 Re: Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!
Jok, LojoLojo_Hasanovic wrote:Prijece bit da si alergican na muslimane, pogotovo na one koji vole da se sale!muhamed_hr wrote:
Halali onda, nesto sam alergican na srbe![]()
-
Lojo_Hasanovic
#17 Re: Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!
flora.sa wrote:Jok, Lojo
Ja sam Bošnjak rimokatoličke vjeroispovjesti
![]()
Masala rodila majka junaka!
- Fair Life
#22 Re: Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!
Tacno !A wrote:A zasto bi neko uopste trebao raspolagati informacijama o privatnoj stvari 174, a mozda i vise, ljudi u Aleksincu? I zasto bi, kad bi ih imao, iznosio u javnost?
-
Lojo_Hasanovic
Hm, onda si ti Bosnjakinja rimokatolicke vjroispovijesti!flora.sa wrote:Nevjerovatno, ha?
Pa kad M.Ć.Ćatić može biti musliman hrvatske nacionalnosti....
![]()
![]()
![]()
P.S- ja sam žensko
-
Lojo_Hasanovic
Ne valjda su to muslimani koji su tu naseljeni tokom bivse Juge...Šandor wrote:Auf.![]()
Jest kad bi u Haleksincubilo muslimana.
![]()
Ono sto ih je bilo pobio je i protjero Mihajlo Obrenovic.
evo linka sta muftija o tome kaze;
http://izs.org.yu/vesti/aktivnosti/mediji_10.php
-
velez
[b]Da su bili kakvi muslikmani nebi to sebi dozvolili ni po cijenu zivota!!!!
Hodzi u Bratuncu su cetnici motornom pilom odsjekli glavu zato sto nije htio da poljubi krst i pjeva cetnicke pjesme!!!![/b]
[b]Neka mu Allah podari rahmet- milost i neka ga prozivi na sudnjem danu !!!![/b]
Hodzi u Bratuncu su cetnici motornom pilom odsjekli glavu zato sto nije htio da poljubi krst i pjeva cetnicke pjesme!!!![/b]
[b]Neka mu Allah podari rahmet- milost i neka ga prozivi na sudnjem danu !!!![/b]