http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/c ... c,19430.jl
Eto ...urodilo je plodom buntovništvo BiH strane..I neka je...
Podržavam sve infrastrukturne projekte,pa makar se zadužili.Iako
me malo strah ovog projekta.Puno previše para će trebati...
No bez kredita nema razvitka...
Mora se priznati da je hrvatska strana saslušala primjedbe sa BiH strane.
Najviše će patiti pristalice teorija zavjere...
Pokretni most za Pelješac
-
zico
http://www.vjesnik.hr/html/2006/04/01/C ... ?r=unu&c=2
Vidim da nisu zanimljive teme kada je rijec o pozitivnim dogadjajima...
Sta ces,naviklo se kroz 90te...no niste Vi nista bolji iti losiji od okruzenja u koje zivite...
Vidim da nisu zanimljive teme kada je rijec o pozitivnim dogadjajima...
Sta ces,naviklo se kroz 90te...no niste Vi nista bolji iti losiji od okruzenja u koje zivite...
-
klif
Licno smatram da je projekat izgradnje bilo kakvog mosta izmedju kopna i Peljasca nepotrebno bacanje para. BiH bi sa susjednom Republikom Hrvatskom jednostavno morala sklopiti sporazum po kome bi im se omogucio nejbrzi i nejjeftiniji prelaz preko BiH teritorije, a to je izgradnja auto-puta preko BiH teritorije.
Svako drugo rjesenje je besmisleno i ja licno ga smatram sikanoznim, jer ne vidim kakvi strateski interesi BiH bivaju povrijedjeni izgradnjom auto-puta.
Svako drugo rjesenje je besmisleno i ja licno ga smatram sikanoznim, jer ne vidim kakvi strateski interesi BiH bivaju povrijedjeni izgradnjom auto-puta.
-
zico
Cijena mosta,ali i prilaznih cesta koje bi se morale izgraditi a nitko ih ne spominje,je astronomska...Prica se o trecini cijene auotrceste Zg-St...
Licno smatram da je projekat izgradnje bilo kakvog mosta izmedju kopna i Peljasca nepotrebno bacanje para. BiH bi sa susjednom Republikom Hrvatskom jednostavno morala sklopiti sporazum po kome bi im se omogucio nejbrzi i nejjeftiniji prelaz preko BiH teritorije, a to je izgradnja auto-puta preko BiH teritorije.
Imama dojam da bi ga htjeli graditi i da Neum pripada Hrvatskoj...
Mnoge firme ce se namlatiti para koje ce kasnije porezni obveznici
otplacivati...
Zato vjerujem i u zakulisne igre...
A najludje od svega je sto po Sanaderovim i Kalmetinim rijecima gradnja mosta ne isljucuje izgradnju i autoceste kroz Neum...naravno uz deal sa BiH...
-
klif
To nisam pratio. S tim da je to vec cisto unutarnje pitanje R Hrvatske. Ako smatraju da im treba...zico wrote: A najludje od svega je sto po Sanaderovim i Kalmetinim rijecima gradnja mosta ne isljucuje izgradnju i autoceste kroz Neum...naravno uz deal sa BiH...