Ne mogu da vjerujem da ovoliko dugo niko nema interesa za bilo kakav komentar na ovu temu... Toliko o nama i našoj ozbiljnosti.
Od sada kad vidim nekoga da prosi ima "hladno" da okrenem glavu jer nikoga ne zanima "stvaranje nove vrijednosti", a svi bi da poližu "meda" ....
Eeee dragi moji "građančići na baterije" za razliku od Vas su Vaši roditelji znali da na "k****cu meda nema". Dok se pola Europe bori da proizvede nešto što će prodati, Vi bi i dalje humanitarne pomoći...
Par godina sam "gledao" komšiju kako radi i ZARAĐUJE na komadu zemlje koji je oko 1,5 dunuma (maline) i onda on svrati u lokalni granap i kad kupuje cigare ili nešto slično, lokalni pametnjakovići gledaju i komentar je uvijek isti "JEBO MAJKU OTKUD MU". Sve to sam trpio, ali oko nove godine sam puk'o jer mi je pun k.... više "mamine djece" koja žive sa roditeljima u svojoj 30 i nekoj i bude se oko 12,00 sati a onda majka da 20,00 KM da ode kćerka/sin na kafu....
Tako da kad mi neko kaže : "daj zovni raji piće jebi ga mi ne radimo - dobija nogu u dupe iste sekunde" .....