E hebiga, a ja se taman naostrio da nesto srusimMagarece_godine wrote:samo europski kontinenAtdetroit-mercy wrote:Jel moremo i mi iz Amerike rusiti vlast ili samo domaci
pokret Safeta Kurtovica
-
detroit-mercy
#26 Re: pokret Safeta Kurtovica
-
ja2
#27 Re: pokret Safeta Kurtovica
detroit-mercy wrote:E hebiga, a ja se taman naostrio da nesto srusimMagarece_godine wrote:samo europski kontinenAtdetroit-mercy wrote:Jel moremo i mi iz Amerike rusiti vlast ili samo domaci
Ma zato i ovi nece da se konstituisu da ne bi imali sta da rusimo, eto opet su nas zajebali
-
privremeni
#28 Re: pokret Safeta Kurtovica
Nista.ja2 wrote:Ne znam da li ima tema, ako ima molim da mi oprostite.
Sta mislite o ovim novim desavanjima? Iskreno meni se veoma svidja ovakva incijativa i zaista je vrijeme da ovaj ispaceni narod nesto i pokrene.
Medjutim sve mi ovo smrdi na nekakvu politicku manipulaciju od strane stranaka koje nisu uspijele doci na vlast u posljednjem krugu izbora.
Sjecam se Kurtovica, ima tome godina, sa podforuma politika.
Trunio, trunio... pa odustao u neko doba.
-
Hipatija
#29 Re: pokret Safeta Kurtovica
Ako nemaju jasan program, ako nemaju pametne vođe, ova "djeca" mogu biti izmanipulisana i zloupotrijebljena.
Ni ovu akciju ne treba podcjenjivati i prepustiti stihiji i eventualnim manipulatorima. Ne čitam Face-buku i neznam o čemu se radi. Koga bi rušili? Ovu novu vlast što će se uspostaviti za desetak dana?
Ni ovu akciju ne treba podcjenjivati i prepustiti stihiji i eventualnim manipulatorima. Ne čitam Face-buku i neznam o čemu se radi. Koga bi rušili? Ovu novu vlast što će se uspostaviti za desetak dana?