Pesek bi došao iz HR (kod moje porodice je) i ide na poklon s tim da bi se morao platiti trošak cjepiva, pasoša i zdravstveng kartona te prevoza. Star je 7 sedmica.
Ozbiljni kandidati, sa referencama!

ovakav bi bio kad poraste!

Moderator: anex

baš si... rasistapets wrote:ko god ga uzme , bit će presretan sa njim. To tvrdim jer sam ponosna vlasnica dva pinča. Ne bih da budem pogrešno shvaćena da ih hvalim zato što su rasni, ili da mislim da je neki cuko koji nije rasan manje pametan ili manje lijep. Obožavam sve pse, svih veličina, izgleda itd, ali znate kakve su ,,majke,, kad pričaju o svojoj djeci.
Pinč ima neke osobenosti, a to je da su jako temperamentni, vole da laju, izuzetni su ,,čuvari,, i velike maze. Mogla bih ja do sutra o njima, ali u svakom slučaju onaj ko ga uzme dobit će veliku radost u kući!
chaos158 wrote:Već duže vremena moja porodica i ja razmišljamo o nabavci novog člana obitelji, i moram priznati da je ovo bila ljubav na prvi pogled čim sam ga ugledao. Uh, te slatke okice. Pokazao sam ga ostalim ukućanima, nemaju ništa protiv, i jednoglasno smo se složili da bismo mogli voditi brigu o njemu. Dodatan plus je činjenica da je ovaj pas iz porodice dobermana, inače, moje omiljene rase, ali za razliku od njega, mini-pinč se ne bi osjećao kao u kutiji šibica, zbog svoje male veličine i ne bi bio toliko skučen dok bi provodio vrijeme u našem stanu.
Do sada nismo imali psa, tako da bi to mogao biti minus. Takođe, živimo u stanu, ali srećom u našem naselju, još uvijek, ima dovoljno zelenih površina gdje bi on mogao izbaciti svoju energiju trćarajući i igrajući se sa nama. I da dodam, ako išta znači, student sam Veterine.
Ukoliko me želiš kontaktirati, možemo se dogovoriti preko PP-a. Ukoliko ne, nadam se da će neko biti presretan sa njim.
Lijep pozdrav.

Adnan je bio mescini i Mister BiH, inace maneken... uhvacen i smuntan na foru...meni Cuddy javila za ovo stene, ja njega ufatila na FB, u roku od 10 minuta on se zaljubio u Medenka, i onda je drama traja 2 dana, da ubijedi ukucane da je to ipak mali pas, ne linja se itd itd...mycy wrote:Joj, presladak je. Ovaj momak (njegov tata) mi je pravo poznat!
jot nicam stigo, al moracu!!!Dr.Cuddy wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vidi memawo cwatko
![]()
jesi išla posjetiti kumče Mirci?